icon

Teroristické útoky v Tunisku a letná dovolenka 2015

kikina84
23. mar 2015

https://www.modrykonik.sk/forum/dovolenka-v-zahranici/teroristicke-utoky-v-tunisku-treba-sa-bat-dovolenky-2015-2/

Ahojte maminy,nedávno som zakladala otázku do fóra (viď link vyššie) ohľadne tejto témy,,Vidím však a počujem z okolia že sa táto téma začína rozvášnovať kvôli
stále pribúdajúcim útokom v Tunisku,tak som sa rozhodla založiť túto tému aj ako diskusiu..Preto prosím tých ktorí ešťe neprispeli svojim názorom,
aby sa kľudne vyjadrili,čo si o tom myslia a či budete dovolenku napriek tomu prípadne kupovať,alebo prebookovávať..dnes som čítala aj v denníku,že nemenovaná cestovka robí od dnes prebbokovanie zájazdov do Tuniska,kvôli nepokojom..
Ja sa stále neviem rozhodnúť,zájazd sme kupovali ako First minute a vyšiel nás dosť lacno,teraz je o niekoľko stovák drahší a žiadna iná destinácia nás v tejto cene nezaujala,museli by sme dosť priplatiť,čo samozrejme už nechceme..Ale neviem či to riskovať 😒
Má prípadne niekto iný skúsenosť z minulosti s niečim podobným?
Ďakujem za príspevky 😎

linduska86
28. jún 2015

@jovanka81 😀 😀 no o slovakoch predsa nie? :D

aliza
28. jún 2015
isis234
28. jún 2015

@aliza vdaka za link, písala mi i Tunisan že toho 23 r. chalana polícia zastrelila . hrôza. jemu preplo

abbey1
28. jún 2015

@mircalla Ak máš pocit, že prskám je to ok. Bohužiaľ, ja už v poslednej dobe z viacerých tém som zmenila svoj názor na teba. Vystupuješ veľmi povýšenecky, ale to je tvoja voľba. Možno sa ti zdá, že prskám, ale ked je niekto tak drzý, že tu iných častuje urážkami a titulmi ako hlupák a idiot, tak občas asi naozaj zaprskám.
Ale fakt nechápem, čo vám niektorým dáva pocit nadradenosti, výnimočnosti a podobne, ako sa tu prezentujete.
Každý má predsa vlastné právo sa rozhodnúť, kde strávi svoju dovolenku. Ani jedna z nás tam predsa neletela po tejto tragédii. Zažila som atentát v metropole Anglicka a vrátila som sa tam opakovane mnohokrát. Do Tuniska asi talk čoskoro nepôjdem. Ale to je vedlajšie. Niektoré ste však do tejto témy doleteli ako supy hned po tragédii a vyžívate sa tu v zosmiešňovaní a mastíte si vlastné ego. Smutné.

linduska86
28. jún 2015

@aliza otrasne,, nechapem preco ho niekto nezastavil.. sak kalasnikov

abbey1
28. jún 2015

@libka1 Kde bola tá výstraha ministerstva, na ktorú si sa odvolávala? A nášho pána premiera snád poznáš, tak si domysli. Mňa ešte nikto na dovolenke zachraňovať nemusel. Kiež by to tak zostalo a nič iné neprajem ani iným. 😉

mcdog
28. jún 2015

@zuzana76 preco?Aj tu sa bude strielat?Ci?

Inak Grecko je tiez brutal-na YT je kopec videi imigrantov a priamo na plazach a v blizkosti hotelov.
Francuzko by som teda tiez asi neriskoval.

aleka
28. jún 2015

@linduska86 keby šiel okolo teba zastavila by si ho???? Nie....tak preto...on mal zbraň...ostatný nie...vieš co je to strach?????
My sme boli odtiaľ...dokym sa to nestalo bola to pre nas najkrajšia dovolenka....a ako tu pise niekto lacna dovolenka??? Sory nas vysla 3 tisic eur to je lacna???? Každá tu mame svoj nazor kazda si hajimevto svoje...to sa tu treva stale len osocovat? Keby sa nestal ten útok teraz o rok by sme šli znovu...také služby som na Slovensku nemala.mm

mcdog
28. jún 2015

@abbey1 No to je take slovenske.
My sme zazili kulturny sok hned ako sme nastupili do lietadla.Usmiaty,privetivy a ochotni tunisania.To iste pocas celej dovolenky.Kazdy zdravil s usmevom.A hned po prichode do lietadla-slovenske letusky a cesky pilot hned silene usmevy.Prichod na SVK?Prva osoba-policajtka na letisku-zachmurena a ani neodzdravila.Nikomu.Pozerala radsej inam.Keby si zoberieme aspon tu slusnost a vnimanie okolia od nich,tak je svet krajsi.
@aleka presne tak

moni244
28. jún 2015

@mcdog a ja keď sa usmievam na zákazníkov a som milá, tak nechápu a sú prekvapený 😉 ale iba slováci

linduska86
28. jún 2015

@aleka ja ti hovorim, ze lacna dovolenka? aj keby stala 10 000 eur nesla by som .nikoho neosocujeme si na diskusii tak komunikuj.. ked nato mas zaplat si neviem co tu vyskakujes.. akoze sorry.. ja ti to neberem chod si kde chces mas vlastnu hlavu , snad ju vies aj pouzit..

aliza
28. jún 2015

@linduska86 davali v spravach, ze britski turisti v Hammamete chcu ist co najskor domov, su zavreti v hoteli za zeleznou branou a nevychadzaju von, boja sa. britska vlada sa vyjadrila, ze sa ocakavaju dalsie utoky, Belgicania zrusili vsetky lety do Tunisu....radikali vraj nazvali svaty mesiac ramadan mesiacom smrti, takze zrejme este neskoncili 😕.

mcdog
28. jún 2015

@aliza zial na celom svete.
V Europe ich je par milionov

linduska86
28. jún 2015

@aliza ja sa uz nevyjadrujem.. ja mam nato nazor..nech si idu..

moni244
28. jún 2015

@aliza akurát som čítala na nete, že k ISIS sa pridali študenti medicíny a viacerí mali európsky pas, ani nevieme, koľko ich v európe je a čaká

mircalla
28. jún 2015

@mcdog kazdy zdravil s usmevom, pretoze je to jeho praca a su tak nauceni...pracuje v dovolenkovom rezorte a urcite aj dufa, ze dostatne za tie usmevy nejake peniaze navyse...nebud prosim tal strasne naivny, ty si bol prvy krat v zivote na dovolenke? podla tvojich opisov mi to tak pripada...
Uz sa radsej nevyjadrujem k tymto ozaj neuveritelnym komentarom niektorych ludi....prepac,ale nep....r sa z nich.ja som z tychto tunisanov taka nadsena rozhodne nebola....su rozhodne prijemnejsie krajiny a prijemnejsi ludia

aleka
28. jún 2015

@linduska86 zda sa ti ze vyskakujem?? Pisala som svoj názor...píšem že tam idem??? Že som Bola a po utoku nepojdem...vyskakujes ty

aliza
28. jún 2015

@moni244 aj u nas je velky problem, vraj na miestnej univerzite sa radikalizuju a nevedia s tym Briti nic urobit a stovky ich odislo z UK do Syrie a niektori sa uz vratili 😨, vraj to olutovali....no co na to povedat. tak velke hov.o olutovali, akurat niekde nieco chystaju proti nam. Mlade Britky, co isli do Syrie, odtial zvrejnovali na nete, ako nas vsetkych povrazdia. namiesto toho, aby sa to riesilo, tak sa riesi prichod dalsich desattisicov moslimov do europy...chore, chore a este raz chore.

mcdog
28. jún 2015

@mircalla ako myslis

mircalla
28. jún 2015

@mcdog ano myslim...vyliezol si zrejme prvy krat v zivote zo slovenska a strasne si mudry...

moni244
28. jún 2015

@mcdog zbytočne niečo písať niekomu, kto všade bol, všetko videl, všetko vie 😉

linduska86
28. jún 2015

@aleka jasneee vyskakujem neviem kto z nas dvoch ...nebud impertinentna 50 otaznikov tu daj...

tomiholjubavi
28. jún 2015

@mircalla tvoj posledny komentar bol ozaj potrebny? 😅 naco take urazky? no tak sa mu pacilo niekde, kde tebe nie...sak aj to sa v zivote stava... to nemusi hned znamenat, ze prvy krat v zivote vyliezol zo slovenska, alebo je menej mudry a hodnotny clovek od teba 😅

mcdog
28. jún 2015

@mircalla no co uz so mnou.Mozno casom to dotiahnem na tvoju uroven.A budem nieco viac 😀

moni244
28. jún 2015

@mcdog tu uz nedobehnes 😀

mcdog
28. jún 2015

@moni244 posnazim sa.

aleka
28. jún 2015

@linduska86 zaujímavé niekoho tak doraziť otaznikmi. Ak ma niekto iny nazor ako ty boli to však.nema zmysel tu vypisovať a zaoberať sa takými osobami ako si ty.nestoja mi za to

linduska86
28. jún 2015

@aleka nie neboli ma to...nazor respektujem ,ale myslim si svoje tak ako aj ty..

linduska86
28. jún 2015

@aleka a aka som osova?! No daj 😀

mircalla
28. jún 2015

@tomiholjubavi z mojho pohladu bol potrebny....v kazdom pripade ma uz toto nekonecne omlielanie dristov typu to sa moze stat vsade a totalne zlahcovanie situacie bez akychkolvek vecnych argumentov nebavi...