Tipy na rodinnú dovolenku 2026
Ahojte,mozno celkom zvlastne, ale zacinam si robit zoznam rezortov na Leto 2026 😆
Prosim napiste, kde ste boli spokojni a kam by ste sa radi vratili. Turecko, Grecko, Taliansko, Mallorka, Spanielsko, Cyprus…
Nejake speci poziadavky nemame. Chodime cez CK, cize to je jedine kriterium asi. Mame dve deti (12 a 6), rozpocet cca 4500€ (ak by nas rezort zaujal tak trosku vieme pridat 😃).
Dakujem
@anonym_autor My sme boli tento rok v Marsa Matrouh a sice sme boli spokojni, more nadherne, plaz, hotel..vsetko top, avsak uz by sme sa nevratili. Nam ta egyptska mentalita vobec nesadla a nevedeli sme im prist na chut. Inak my sme asi mali stastie a mali sme pokojne more, ale vela znamych co boli po nas, tak mali neskutocne vlny, ze za cely tyzden boli 2x v mori...bol zakaz kupania. Je tam velmi veterno.
@anonym_autor My sme boli tento rok v Marsa Matrouh a sice sme boli spokojni, more nadherne, plaz, hotel..vsetko top, avsak uz by sme sa nevratili. Nam ta egyptska mentalita vobec nesadla a nevedeli sme im prist na chut. Inak my sme asi mali stastie a mali sme pokojne more, ale vela znamych co boli po nas, tak mali neskutocne vlny, ze za cely tyzden boli 2x v mori...bol zakaz kupania. Je tam velmi veterno.
@surama fu, vietor neznasam veru
Hľadajte na first moment v januári je množstvo hotelov 5* kde ponúkajú ubytovanie a stravu pre jedno až dve deti zadarmo, platíte len letenku. My sme tak boli tento rok s vnučkou. Side star elegance hotel, príjemná cena. Pláž piesková aj v mori, neuveriteľný balzam na nohy, môcť chodiť ako po koberci. Pravda keď sa kúpe viac ľudí najmä pri brehu,more nie je take cire ako tam kde sú kamene na dne. Vrelo odporúčam. Krásny rezort s tureckými 5* službami
@sidonika ano vzdy beriem FM, preto si robim zoznam uz teraz. Rezorty si znacim. Vdaka
@anonym_autor Turecko, sieť Delphins
@anonym_autor My za tú sumu mali 2x Taliansko pre 4 osoby na 8 noci a ešte nám aj ostalo 😆 Ale samozrejme nie All inclusive😁
Calimera Serra Palace, Turecko ultra all inclusive cena 3500. Super, čisté, perfektné aktivity a slovenský animatory. Boli sme s detmi (9,13), odporúčam
Calimera Serra Palace, Turecko ultra all inclusive cena 3500. Super, čisté, perfektné aktivity a slovenský animatory. Boli sme s detmi (9,13), odporúčam
@ajacula dakujem, poznacim si ☺️
@anonym_autor
@anonym_autor ahoj, určite odporúčam len Turecko. Odkedy máme syna (má 14) chodíme len tam, ale boli sme s ním aj na severnom Cypre...tiež super...ale na Turecko, ceny a služby sa nič nechytá. My chodíme do luxusnejších hotelov, ultra All inclusive, vždy super. Vo si objednám, to aj dostanem a nič mi dovolenku nepokazí..
Ak chces, napíš mi a pošlem ti hotely, ktoré určite odporúčam (kvôli vzdialenosti od letiska preferujeme Lara, Belek)
@cicci kde v Lare a Beleku ste boli?
@anonym_autor
@anonym_autor ahoj, určite odporúčam len Turecko. Odkedy máme syna (má 14) chodíme len tam, ale boli sme s ním aj na severnom Cypre...tiež super...ale na Turecko, ceny a služby sa nič nechytá. My chodíme do luxusnejších hotelov, ultra All inclusive, vždy super. Vo si objednám, to aj dostanem a nič mi dovolenku nepokazí..
Ak chces, napíš mi a pošlem ti hotely, ktoré určite odporúčam (kvôli vzdialenosti od letiska preferujeme Lara, Belek)
@cicci ahoj ak môžem poprosiť, som na tom ako autorka príspevku, aký hotel máš odskúšaný v Turecku oblasť Lara, Belek ďakujem
Napr Cyprus bez ck sami letenky z Viedne napr Wizzair, hotel tiež sami napr južný Cyprus dome beach All in, priamo na jednej z najkrajších pláží makronissos .. nás to v septembri vyšlo 9 noci pre 4osoby do 2000k, za vašu sumu aj 2tyzdne kľudne a to more stojí za to 🔥topka ,hotel taký 4*
@bzuco prosím aká bola pláž piesok či kamienky, bolo veterno či v pohode každý má straší že Grécko je dosť veterné, som na to úplne rovnako ako autorka tiež si robím prehľad. Ďakujem
@zdena7327 časť, kde boli slnečníky bol piesok, odtiaľ sa schádzalo schodikami k vode, skraja boli kamene, ale bolo urobené drevené mólo až do vody, kde keď ste zišli, boli ste v piesku. Takže sme chodili pekne na boso. My sme mali pol dovolenky more fajn a pol boli vlny. Ale moji si to užili aj s vlnami.
@cicci ahoj ak môžem poprosiť, som na tom ako autorka príspevku, aký hotel máš odskúšaný v Turecku oblasť Lara, Belek ďakujem
@zdena7327 t
Ahoj Lara určite hotel Adalya Elite Lara (topka), kolotoče, cukrová vata, pukance, varená kukurica zadarmo a teraz sme boli v Belek hotel Limak Arcadia Golf sport resort, tiež super

@anonym_autor
@cicci pridám sa... My tiež nedáme dopustiť na Laru.. Cez aké ck chodíte... Môžeš poslať tip na hotel? ☺️ Ďakujem