icon

Tunisko - Mahdia. Ktorý hotel si vybrať?

lia09
25. feb 2013

ahojte sme rozhodnuti ist do tuniska tento rok v juni a urcite do Mahdie kvoli moru a plazi.Neviem sa vsak rozhodnut medzi dvoma hotelmi.Jeden je golden tulip a druhy lti mahdia beach.Som skor za ten lti,aj ked recenzie co ja viem.Vraj neni klima v jedalni a stary nabytok a strava nic moc.A pritom v cestovke mi prave stravu vynachvalovala,vraj ona tam bola a jedlo bolo velmi dobre.Tak poradte.Tie recenzie na nete su aj tak dost stare

katustek
2. júl 2015

Odporucam hotel Prima Sol El Mehdi spokojny sme boli uplne so vsetkym vazne nemam co vytknut. Pre decka ako stvorene... Ihrisko, vela zelene, bazeny trochu zastarale ale snazili sa kazdy den cistli, vysavali bazeny i okolie, strava neskutocna super vyber, dokonca aj bravcove robili, mily , ochotny personal, krasna cista plaz krasne azurove more. Fakt sme boli uplne spokojny a chceli sme ist o rok znova no uvidime aka bude situacia...

nikaj
2. júl 2015

Od rána do večera v tých horúčavách chudáci tam byť. Fascinujú má cestovky ako draho predávajú dovolenky.

alaguema
2. júl 2015

taký, kde sa nestrieľa...

tenerifka
2. júl 2015

@mia091 Nadherna fotka,hodna do albumu rodinnej dovolenky, ale chapem, ze niektore zeny to moze vzrusovat. Uz by som len cakala, kedy ten "vojak", ktory moze byt kludne spriazneny s ISIS, namieri tu zbran na plaz v najvyssej obsadenosti....alebo nie? Alebo ano? Nie? Ano? Kto zaruci, ako to vlastne bude?
Chore, uplne chore.....

amanda0405
2. júl 2015
Používateľ amanda0405 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od amanda0405.

baby to myslíte vážne, že niektoré "odporúčate" alebo "uvažujete tam ísť"?????nesníva sa mi to náhodou????

alaguema
2. júl 2015

@tenerifka ja nestačím žasnúť, aký je ten slovenský národ adrenalínový, alebo dobrodružný, alebo.....hlúpy?

tenerifka
2. júl 2015

@amanda0405 Asi nesniva....hold, na Slovensku je to tak, hlavne, ze je vzruso a bude o com rozpravat

amanda0405
2. júl 2015
Používateľ amanda0405 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od amanda0405.

@tenerifka
tuniský vojačik spriaznený z isis, veselý a usmievavý, zhovorčivý a milý zamieri a slovenky čvachtajúce sa v mori budú kričať, my nie sme britky....keby to nebolo tak strašné a smutné, fakt nechápem...

tenerifka
2. júl 2015

@alaguema to je nas viacej, co to nechapeme

alaguema
2. júl 2015

@mia091 ten záber... úplne choré od základu...Ja som teda na pláži už robila kadečo, videla kadečo, ale toto nie...toto by som nechcela nikdy pokladať za normu, alebo dokonca sa cítiť v niečom takom bezpečne? Čo si totál mimo realitu? Cítiš sa bezpečne na mieste, kde sú ľudia pripravení strieľať? Ako si to vlastne predstavuješ, že v prestrelke letí každá guľka totál riadená a že sa to týka výlučne len prípadného útočníka a vojakov? Ty sa proste pomedzi tie guľky môžeš kľudne ďalej slniť?

eji
2. júl 2015

@mia091 ja som bola minuly rok v LTI Mahdia, all inklusiv bol na velmi velmi paradnej urovni, ziadne rady a to sme boli v najvacsiej sezone...akurat sa mi zda, ze v 5* hoteloch, nie su az tak dobre animacne programy...akoze ano, bol superny ohnostroj a kupanie do rana, co v inych hoteloch zakazuju 🙂

katustek
2. júl 2015

Dievcata a zeny tato diskusia ma nazov Mahdia ktory hotel si vybrat a nie isis, bohuzial dnes uz nie sme v bezpeci nikde ...

sofffia
2. júl 2015

ja fakt nechapem, ze sa tam este po tom vsetkom niekde dotrebe. To si radsej zakupte skok padakom, alebo bungee jumping, ked chcete adrenalin. Ja by som k zajazdu dala ze na vlastnu zodpovednost, nech potom neocakavaju ziadne letecke specialy, ked sa dobrovolne rozhodli ist do takej krajiny, kde aj ministerstvo vydalo vyhlasenie, ze si treba premysliet vycestovanie. Akoze uplne paradicke plaz strazia vojaci so samopalmi, len by som cakala ktoremu preskoci v hlave a zacne tam tiez strielat.

mcdog
2. júl 2015

@mia091 no neviem ci je ta foto z Mahdia Beach.
Tam bol piesok skor bledy a nie takyto.Tento vyzera ako u nas v pieskovicku,ale tam taky nieje na celej plazi

mia091
2. júl 2015

Tak zajednané -Grécko Korfu
Už len kvoli rodičom nech sa neboja... @sofffia maš pravdu

nikaj
2. júl 2015

@eji v LTÍ Mahdia bola pre nás najdovolenka zo všetkých teraz v júni bolo aj teplé more škoda, že sa už nevratime. A vy kam idete na dovolenku menili ste?

mia091
2. júl 2015

Známa čo robi v CK mi povedala že už zrušili 2 lietadla. Práve mi volala či to nechcem predsalen zmeniť

nyusika
2. júl 2015

@sofffia ja tiez zasnem.

ano, hocikde mozu komukolvek prepnut, aj na Domasi, ked uz o to ide. Ved nedavno jednemu takto v Gratzi preplo...ale za posledne tri/styri mesiace tam boli dvakrát teroristicke utoky zamerane na turistov s nemalými stratami na ludskych zivotoch a ludia sa tam aj tak trepu ??

netreba byt zbytocne podozrievavy, ale v tomto ptripade mi opatrnost pride ako maximalne vhodna.

chaoem vsak aj to, ze Tunis je bezkonkurencne najlacnejsia destinacia a mnohe rodiny proste nemaju na doplatok do lepse a bezpecnejsej destinacie

lulana79
2. júl 2015

@mcdog inak toto mas pravdu... Mahdia takyto piesok nema... toto nie je urcite fotene tam

eji
2. júl 2015

@nikaj nuz este nemame zmenene, ale v pondelok by nam mali prist zmluvy na zmenu do Turecka
ale ked citam rozne fora, a dokonca aj kamartky, ktore sa v tychto dnoch odtial vracaju, tak mi je trosku luto, ze menim
Ano, nezabudnite ma ukamenovat tie, co v Tunise nikdy neboli a diskutuju o aktualnej situacii a o ludoch, co tam ziju

eji
2. júl 2015

@nikaj mne sa tam inac pacili tie kozy, co tam mali v zoo, ja som sa tak strasne raz zlakla, lebo sme mali balkon na prizemi a je ze ty kokos, akoze z tepla nemozem pocut taketo zvuky, tak som si pobehovala pri balkone a oni vyskocili s nejakym pastierom 😀 😀

tenerifka
2. júl 2015

@nyusika Citaj spravy na ozajstnych strankach a nie to co ti pan redaktor povie v cenzurovanych Televiznych novinach , potom budes vediet, ze "ten, ktoremu preplo v Gratzi", nebol blazon, ale v prvom rade moslim.....podobnost cisto nahodna?

mia091
2. júl 2015

Do Tuniska pojdem keď tak dalši rok ... ak tak su moje top dovolenky práve Tatry a Slovensky Raj

jemena
2. júl 2015

ludia vy si nedate pokoj? Nestačia vam utoky na turistov? Uz ked nemate pud sebazachovy a hrniete sa do nebezpečia, možno preto, že v tychto končinách je dovolenka lacnejšia, tak už z principu, nepodporujem islamske krajiny a navštívim radšej inú, bezpečnu neislamsku destinaciu!!!

nyusika
2. júl 2015

@tenerifka ten v Gratzi bol v prvom rade PSYCHICKY chory clovek, jeho vierovyznanie konkretne v tomto pripade nemalo vplyv na toto nestastie.

mcdog
2. júl 2015

@jemena prestan.
Kazdy si pojde kde chce.Lacnejsia?No si kukni ceny a potom rozpravaj/pis

shanis
2. júl 2015

presne tak, ved co tu riesite ci kde niekto pojde alebo nie....ved je to kazdeho slobodna vola kam pojde na dovolenku, nie? 🙂 Ja osobne si myslim, ze s utokmi to v Tunise uz skoncilo...uz dosiahli svoje a len budeme zirat, co sa tam zacne diat. Je mi ich luto.

jemena
2. júl 2015

@shanis @mcdog ano, chodte si všetci kam chcete, ale potom nežiadajte pomoc za peniaze daňovych poplatnikov, trubice.

trinity333
2. júl 2015

že trubice fuuuuu,,,, toto niečím smrdí...

mia091
2. júl 2015

nejaký odborník na TA3 hovoril, že je možné že aj medzi vojakmi čo su na pláži budu členovia ISIS ... a po tejto správe som zmenila destináciu