Tunisko so 16-mesačným dieťaťom
Mate skusenosti ? Je to ako v inej krajine alebo je tam nejaka hrozba? Isli by ste?
Tunisko fakt nie, ked tak turecko
S dietatom nie. A uz ani bez dietata. Pre mna najhorsia dovolenka v zivote
Dakujem za rady tak budem hladat nieco ine?
Kym boli deti male jedine autom a ziadna exotika.
S malym dietatom afrika urcite nie.
To uz radsej Emiraty.
Bola som 2x mne sa páčilo,ale s takým malým by som nešla
Ak túto destináciu zvažujes kvôli cene, skus radšej Maroko - Saidia... Robi to kartago, ma tam plno svojich animátorov a hygienicky štandard je úplne inde ako v Tunisku, je to tam liznute francúzskom, ceny porovnatelne... Veľa malých detí, krásna pláž...
bola som pred 14 rokmi, čerstvo tehotná. mne sa páčilo. jednoznačne som si dávala pozor na vodu. ešte aj zuby som si umývala a vyplachovala vodou z fliaš, nie bežne dostupnou... našťastie všetko prebehlo bez problémov. s tak malým dieťaťom ale nie. nikdy nevieš, čo vopchá do úst a veru by som nedala 2x ruku do ohňa za tú stravu a vodu...
ale prostredie, piesok, more, to bolo fajn, o tom niet pochýb 🙂
bola som...presne so 16 mesacnym a 8 rocnym...ale su to uz roky...dnes uz ma skoro 18... nebol ziadny problem...
Bola som v Tunisku raz, ešte bez dieťaťa a už nikdy v živote..A to sme neboli v žiadnom lacnom hoteli, ale mali sme také žalúdočné problémy, že sme väčšinu dovolenky strávili na záchode..Bola som aj 5-krát v Egypte a toto sa mi nikdy nestalo, takže za mňa Tunis už nikdy viac a s dieťaťom už vôbec..
Bola som v Tunise aj v Egypte niekolkokrat, krasna dovolenka, krasne plaze, krasne more. Ale s detmi sme tam este neboli a to maju 8 a 9. Za mna skor nie. Ale kamoska bola s 3 mesačným v Egypte. Takze to je na tebe. Kukni napr. Sardíniu, tam je let hodinka a pol. Nebude to take lacne ako Tunis ale to zalezi od oblasti. Napr. Alghero pozri, to je lacnejšia oblast ako Oblia.
@panelacikova ja som bola teda bez deti a tiez to nebol zrovna lacny hotel. Mne to pripadalo, ze kazdy den len pridavali ingrediencie z a zvysky z predosleho dna. A to davali cely tyzden. Teda stihla som jest len tri dni, potom som mala problemy a len som prisla do jedalne ,chcela som vracat. Do konca dovolenky som jedla uz len varene vajcia v takom jogurte, ci co to bolo. To bolo dobre 😄
Tak kupili sme nakoniec grecko.. dakujem za rady

tak určite to nie je rovnaké ako v Európe