icon

Vrátili vás už niekedy z hranice pre neplatný pas?

datelinka31
6. aug 2021

Zistili sme, že dieťa ma neplatný pas a zajtra sme mali odísť na dovolenku do Chorvátska :(

Strana
z3
andrea78
15. aug 2021

@datelinka31 to colnik uplne vazne nechal prejst niekoho s neplatnym pasom? Aj to videl, nevsimol si, alebo ho nekontroloval?

anamaria84
6. jún 2022

@datelinka31 ahoj,mame tu istu situaciu, zajtra do Chorvatska a maly ma neplatny pas. Tipy a triky ako prejst cez hranice? ciel chorvatsko. dakujem

rohypnol1
6. jún 2022

@anamaria84 my sme boli na Pagu minuly vikend. Cestou tam nas skontrolovali len tak, cestou spat do HU nas nahodne odstavili ku kontrole vozidla, zobudili malu, vytiahlu ju z autosedacky a presli kompletne cele vozidlo a vsetky doklady (zaucali novych kolegov pred naporom v sezone). Nechcem si predstqvit ten stres, keby mam neplatny doklad, moc privetivo nevyzerali… NIKDY by som vedome nesla bez dokladu alebo s neolatnym dokladom. Zajtra utorok, dajte spravit OP do dvoch dni, v stvrtok mozte ist. Podla mna sa nic ine soravit neda…

mondolina
6. jún 2022

@anamaria84
tipy a triky ako nelegálne prejsť hranice? a nie jedny🤦‍♀️
nedajbože sa niečo na dovolenke stane...

matkahelka
6. jún 2022

@anamaria84 to sa ako da zaplatit dovolenka a neskontrolovat doklady? 🤦‍♀️ dnes ste mu mali dat ist robit op s fotkou do 48 hodin a v stredu by ste ho mali. bez platneho dokladu nikdy nikde do zahranicia! uz som to tu pisala, nasi znami s malym dietatom skoncili v madarsku na vysetrovacke, nevedeli sa dohovorit, tak im zhanali tlmocnika. od poobedia do noci na madarskej policii. a este im prisla aj 300€ pokuta.

abbey1
6. jún 2022

@anamaria84 Neblázni! To naozaj ani neskúšajte. Môže sa stať čokoľvek.

Strana
z3