icon

Výber medzi polpenziou a plnou penziou na dovolenke

18. dec 2023

Pisem anonymne radsej.

Idem sama s dietatom v lete na dovolenku (Spanielsko)
Medzi pol penziou a plnou je rozdiel 300e
Ja neviem co robit, ci dat plnu ci nie,ja nejaky velky jedak nie som ,ale dieta (6r) jest musi.
Ale prejeme tych 300e ? je to na 7 noci.

Pri polpenzii je pitie extra ak sa nemylim ci?
Pri plnej pitie stale k dispozicii?

Pre niekoho je 300e nic , ja som na tu dovolenku usilovne setrila tak poprosim nerypte domna

Dakujem

Strana
z2
betulinka1
18. dec 2023

300 € je pre kolko ludi? 3 osoby? Dvaja dospeli a jedno dieta. To realne aj prejdete v restikach ale vyhoda je, ze si obed spravite kedy chcete a kde chcete a objednáte si co chcete. Cize za mna polpenzia je ok. Za mna by bola ideálna polpenzia ranajky a obed. Vecer ist niekam von sa najest.

autor
18. dec 2023

@betulinka1 nie 1dospely 1 dieta 😊
Ja budem prvy x s dietatom na dovolenke v zahranici neviem ci nebudem posero vecer chodit von😂😂😂

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
petamich
18. dec 2023

za mna urcite all inclusive - my v lete na dovolenke viac prepijeme ako zjeme (a teraz nemyslim alko) a teda neviem ako stare mas dieta, nas ma 2.5 a na poslednej dovolenke samozrejme rano jest nechcel, potom bol hladny o 11:00, atd. ved to s detmi clovek pozna a k tomu zmrzlina, kolacik a uz to ide, ono sa to nezda ale ked si to clovek spocita

ak by to bolo 300€ len za obedy plus, tak by to bola hlupost, tolko neprejete ale takto 🙂

enoula
18. dec 2023

Ides raz a sama s dieťaťom... Choď na istotu, all inc. Ak by mu nechutilo rano, nemusis spelulovat s obedom.. plus teplo, s malym dietatom chodit, bude unavene, hladne..
Mozno bude viac spat nez doma zvykne..a vobec, nervy zapijes tym co bude v ponuke 🙈😀 a este ak bude aj zmzka v cene, to uz vobec neries🙃

sense
18. dec 2023

All inklusive som bola raz a teda nič pre nás. Nevraviac o tom ze ró potom láka stále niečo jest lebo veď all inclusive. A u nás ani plná penzia nehrozí keďže je tam časové obmedzenie.
Ale ak si nikde nebola, nie si jazykovo zdatna alebo máš obavy ísť sama a plánuješ byt len pri hotelovom bazéne a plazí tak potom jednoznačne aj so stravou

abbey1
18. dec 2023

V Spanielsky vy som vibec neriesila stravu v hoteli. Vsade su tam vyborne restauracie. Kazdy den si sadneme inde, vychutname jedlo, na ake mane chut. Plus supermarkety, stanky na ulici, pri plazi.

belllinka
18. dec 2023

@monsterablue na dovolenke bude kazdu chvilu behat do supermarketu kupovat vodu, pit ju teplu na plazi a balit si lepenaky so sunkou 🤦‍♀️ parada

veselo_neveselo
18. dec 2023

Vies co, ja si myslim, ze ked je pre teba 300e peniaz, tak radsej chod do polpenzie. Date si dobre ranajky, na obed sa zastavite niekde bud pri plazi, alebo na vylete, a na veceru sa najete normalne.

All-in sa naozaj oplati ak si zvyknes dat tu vinko, tu pivo, tu koktejl, a vecer po dva. Ale ked si das pohar vina k veceri, tak to ti za all-in nestoji. Zmrzky tiez tolko nepojete - a priznam sa, ze som este v ziadnom hoteli nemala zmrzku co by za to fakt stala.
A navyse, ja rada chodim do miestnej samosky, a pokupim rozne miestne snacky na ochutnanie, co na zobnutie pocas dna tiez staci.

A len tak mimochodom, ked za den, dva zistis, ze potrebujes all-in, je velka sanca ze si budes vediet ten upgrade zaplatit priamo na mieste. Ale myslim, ze to potrebovat fakt nebudes.

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
viera27
18. dec 2023

S dietatom urcite all inclusive ak ti to teda vyjde. Daleko s nim chodit nebudes a v hotelovych obchodoch a baroch je vsetko predrazene,tak by ste nakoniec podla mna aj tak minuli viac 🙂.

belllinka
18. dec 2023

@monsterablue ty prehanas. Aby sa niekto na dovolenke tlacil namiesto obeda so suchymi rozkami a sunkou 🤦‍♀️

autor
19. dec 2023

@enoula zlata😊

Dakujem mamicky za nazory , dieta bude mat 6r a je jedak ,nastastie, aj zmrzku miluje 😊ja som kavickar ,alkohol sem tam.
nevieme kazdy rok letiet na dovolenku , preto si myslim ze pojdem na istotu a dam all inclusive.Nech si to ozaj uzijeme , a namiesto Supermarketu radsej budeme vo vode ,popr vylet.
Do leta este posetrim daco radsej 🤗

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
blondiee83
19. dec 2023

V tom delfinariu sme boli - urcite odporucam, je tam super.

amelie2017
19. dec 2023

Ahoj, tak som tam volala- all inclusive je all inclusive, - rano o 8. zacinaju ranajky a potom od 9. do 24:00 je stale k dispozicii nejaky snack, pitie. Takze klasika.

mk1111111111
19. dec 2023

Urcite All inclusive. Za 300 eur sa nikde neprestravujete, nieto este pitie. A dieta stale nieco potrebuje pit, pojedat, ked len ovocie, zmrzlinu a pod

heln
19. dec 2023

tiez by som povedala ze dajte polpenziu, bude horuco, niekedy nebudete mat ani chut na ten obed, bude vam sracit zmrzlina alebo melon, budete chciet ist na nejaky vylet alebo pozriet do mesta. za tych 300 euro si v pohode mozte dopriat nejaky obed, raz pizzu tu, druhy den palacinku tam...

autor
19. dec 2023

@amelie2017 boze ty si veeelmi mila ♥️ Dakujem velmi krasne🤗 tak idem do all inclusive 😊
💐💐 dakujeeeem

belllinka
19. dec 2023

Asi mám divné deti, ale moje teda vždy strašne vyhladli popri celodennom kúpaní a bolo im jedno, že je vonku 35 stupňov. A s melónom by si asi nevystačili.

sylvie
19. dec 2023

S detmi urcite all incl. Napr.nasmu mladsiemu rano vobec nechuti, chyti ho to az neskor.. starsi ma 17 takze ten by stale jedol. Nehovoriac o tom, ze mate stale k dispozicii napoje, zmzku a pod. Zhanat napoje niekde v supermarkete, uff to na dovolenke urcite nie. V hoteli zase kebyze mate platit kazdy drink, tak sa nedoplatite. Ides raz za cas na dovolenku, ako pises, tak si to uzi naplno..

nivea777
19. dec 2023

Ja s deťmi len na All Inclusive, malý sa najedol na raňajky, potom ešte bol hladný tak sme išli niečo zobnúť. Na obed si dal polievku a o hodinu- dve jedol druhé,potom zas pizza pri bazené na olovrant,hranolky, na večeru sme tiež mohli ísť aj dvakrát keď boli deti hladné a hlavne tekutiny, džús, voda, kola, pivo, drinky - ja som nevyužila alkohol,ale ostatní hej takže za mňa jednoznačne AI.

autor
19. dec 2023

@sylvie presne , treba so to uzit naplno😌 Dakujem 😊
@nivea777 😊
@belllinka to ano sme pravidelne na kupku a potom hlad ako vlk ma po 2h 😂😂

taga
19. dec 2023

Neviem, ostatni diskutujuci myslia a prepocitavaju podla seba ALE! Mas 6 rocne dieta... aj ja mam a jednoznacne by som kvoli dietatu volila all inclusive. 6 rocne dieta nevydrzi cely den hladne od ranajok do vecre. A so 6 rocnym dietatom denne zhanat niekde mimo hotela obed, to je na odstrel! Ist sa niekam najest, cakat na jedlo, urcite to nebude lacnejsie ako all incl v hoteli. A tie nervy k tomu! A btw all inc nezahrna len obed, ale aj rozne ine smacky pocas dna, napojde, zmrzku alebo ine podla popisu co tam mate...
Cize, ani by som nerozmyslala nad polpenziou

autor
19. dec 2023

@taga dakujem😊

autor
19. dec 2023

@amelie2017 napisala som ti sukromne🙏🏻😊

zeldia
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2