Zápchy cestou domov: Prečo je cesta z Chorvátska pomalá?
Syn cestuje uz 5 hodin zo Zadaru a presiel 90km to co uz je😒
Vyrazil v zlom case. V sobotu doobeda vyrazat je masaker. Mal ist podvecer.
Treba ist v ine dni, ako vsetci.
Naši rodinní známi do HR chodia každý rok, ale zásadne len večer, aj tam, aj späť.
@michellemary no aspon sa mlady poucia tak skoro nepojdu😉
Dakujeme za informaciu
Tak Ty si teda prajna matka 🥴
@mk1111111111 preco by som nebola prajna matka ja im doprajem nech si uziju ale sme im hovorili nech sa tam pomotaju a idu v noci a nie toto aby cestovali tolko hodin .Teraz celu cestu nadavaju vsade zapchy este aj dialnica bola uzavreta bola havarka tak asi tak.
Sobota. Mali ísť iný deň.
Klasika, mali ísť v noci ako ostatní čo majú rozum.
Kamarátka vyrazila dnes o 7:00 z Viru a už sú na Slovensku…pár km od domu, býva na Kysuciach…
My sme vyrazili vcera vecer o 9 do zadaru,namiesto planovanych cca 9 hodin sme cestovali 17,5 hodiny🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️hroza dnes,hrozne burky,zapchy na kazdom rohu,sama havaria
Nemali jest tolko cokolady😂😂😂
Ved nech sa niekde zastavia a prespia. Ubytko najdu v pohode. A pojdu zajtra. Cely den v aute a potom aj noc moze byt dost nebezpecne na mikrospánok.
Akou trasou? Vdaka
Zabijak pre tych, co tam🚘🚘🚘🚘🚘🚘🚘🚘 uviaznu... V 2002 sme sli na noc do Gradacu a rano boli tam. Dvaja soferi sa museli do vecera prespat a spamatat a brat predoslych dovolenkarov na SK. Cakanie na izby, to bolo nieco strasne, vsetci rozmlateni z busu. Ku koncu sezony tam jeden z tandemu soferov zomrel, 60.tnik.🐟
Najlepšie sa chodí od pondelka do štvrtka aj tam aj späť ak je to možné. Nie piatky , soboty a nedele. Chodíme už roky a vždy plynulá jazda žiadne kolóny. Cesta nám trvá okolo osem hodín do Považskej Bystrice zo Seliec.
@ninockan 14 hodin vcera cestoval zo Zadaru 😒na buduce budu vediet to isli prvy krat.Hlavne ze prisli v poriadku domov 😉
Ale preco chodia sobotu, my uz roky sobotu nechodime
@katulienkax niekedy sa nedá ísť iný deň, keď idete cez cestovku.
@katulienkax Cez tyzden bol v robote chalani si chceli spravit vylet tak isli v piatok rano a vcera v noci prisli .Okupali sa na Balatone a potom isli dalej az po Zadar.Ked prisli do Zadaru burka metrove vlny z kupania nebolo nic tak isli domov.Hlavne ze prisli v poriadku.
Ach, no po tomto príspevku mám depresie z cesty späť a to som ešte ani v HR neni 😀 My každý rok chodíme zásadne iný deň, ale Bohužiaľ tento rok to inač nevyšlo, jedine na sobotu, že odchádzame ☹ A na noc u nás nehrozí, môj manžel nerád šoféruje v noci. No čo už, tak prinajhoršom v nejakom moteli prespíme
@ysseba ak vyrazite az poobede, cesty uz budu volnejsie. Alebo si predlzte pobyt ci prespite niekde.
Autorka - divim sa, ze si nepozreli predpoved. Sobotne burky boli avizovane dni dopredu aj v slovenskej tlaci. Od dnes je zas slnecno a teplo.
Včera bola zevraj upchata celá diaľnica v chorvatsku. Známy chodia každý rok od soboty do soboty a ze to nikdy nezažili co bolo.. toto bolo úplne najhoršie.. my sme išli zo štvrtka na piatok a bola to úplne super cesta. Dnes akurát ideme domov teraz v noci a je dosť aut ale zatiaľ sa to dá..

Klasika, nič neobvyklé.