icon

Zážitky z najhorších dovoleniek

4. júl 2025

Podelíte sa so mnou so zážitkami, s vašou najhoršou dovolenkou?
Tá moja sa deje teraz vlastne od pondelka , a som ráda, že môžem baliť kufre s zajtra už budem doma spať vo svojej posteli a mať svoj kľud.
Možno som divná ja, ale po pár dňoch mi vadilo všetko. Na pláži na terase v reštaurácii každý fajčil, susedia robili rámus aj po polnoci (do práce odchádzam o 4rano som zvyknutá chodiť späť skorej) deti plakali (asi) vždy a kvôli všetkému. Na terase som mala pravidelne pľuvance, žuvačky,smetie. Nerešpektovanie dopravných predpisov. Klimatizácia hafrovala. Putovný predavači otravovali každú chvíľu....a mohla by som pokračovať
Už som sa normálne tešila domov, zapnem koňa a zistím že zajtra si doma nič nekúpim lebo doma je sviatok.

Strana
z4
zuzinabila
4. júl 2025

a kde ste boli?

viestta
4. júl 2025

Vsak zavolaj nejakemu kamaratovi, nech ti dnes kupi pecivo, mlieko a jeden den prezijete.

luccija
4. júl 2025

Objednaj si na zajtra donášku, alebo na OMV spravili mini Billu a občas z núdze kúpim tam
Kde si bola?ja neznášam na dovolenke plieskanie dverí ráno od 6 chodia ľudia na pláž, na raňajky, deti behajú po dlhej chodbe a dvere zatvárajú tak, že to je nonsens.

cukroska
4. júl 2025

Kde to bolo..no daj..!
My sme taku nezažili a chodíme cca 20 rokov možno 3x sme za dvadsať rokov neboli a nikdy sme takú nezažili.

michaela329
4. júl 2025

Domaša a špinavá chata, ktorú sme si museli umyť, kde strašili myši a pán majiteľ nám v nedeľu ráno ťahal žumpu a ešte nás zdrbkal, že prečo sme sa sprchovali a umývali riady 😁

dennissa16
4. júl 2025

Keď ti išli na nervy už aj predavači na ulici, tak podľa mňa si proste taký “vecnenespokojny” človek…. Či?

januska12323
4. júl 2025

Chyba nie je v ľuďoch užívajúcich si dovolenku ale v tvojom pesimizme. Ja na dovolenke oddychujem a také blbosti ako píšeš ma nerozhádžu. Najhoršie bolo keď posledný deň pršalo a ochladilo sa a museli sme čakať do večera na autobus. Ďalší krát sme zbalili aj dlhé gate a aspoň sme mali na čo spomínať.

nyusika
4. júl 2025

Lido di Jesolo...v zivote som nevidela nic otrasnejsie, plaz priserna.
to aby som si dala GPS na lehatko, nech ho najdem v tom mega mnozstve radov.
more spinave, mutne, voda po pas snad pol kilometra
promenada ako u nas na jazerach pred tridsiatimi rokmi, apartrmany tristorocne a spinave....prestahovali sme s do hotela - v restauraciach ludia v plavkach a zabkach.

autor
4. júl 2025
@dennissa16

Keď ti išli na nervy už aj predavači na ulici, tak podľa mňa si proste taký “vecnenespokojny” človek…. Či?

@dennissa16 nie na ulici na pláži, jeden predával šaty, ďalši osušky tretia zápletka vrkoče, ďalšia predávala značky, roznásali letáčiky na akcie, potom jedna maľovala hennou,

domiklik
4. júl 2025

Za mladi sme chodili do všelijakých low costov. Zažila som všeličo, v Chorvátsku som spala na matraci, ale vždy som si z toho vzala to dobre. Chýba bude asi niekde inde...

katkaseiner
4. júl 2025

mne to kvoli nocnemu hluku pride ako Taliansko, ale mozem sa mylit...
To fajcenie na terasach vadi aj mne...ale vraj su vonku a vonku sa moze... takze bud si odsadnem alebo odchadzam...
Co sa tyka najhorsej dovolenky...ja ti neviem, ziadnu nehodnotim ako najhorsiu, mozno teda Bulharsko mi nesadlo, ale bolo to obdobie kedy v juli bolo fakt chladno, dokonca aj more a voda v bazenoch bola chladna a moj vtedy rocny syn schytal nejaky virus a mal zvysene teploty kazdy den. To bolo asi najhorsie, ale teda zvladli sme to, len teda uz Bulharsku nedavam ziadnu sancu...

autor
4. júl 2025
@viestta

Vsak zavolaj nejakemu kamaratovi, nech ti dnes kupi pecivo, mlieko a jeden den prezijete.

@viestta nakúpim niekde pri Wien po prílete o to sa nebojím

autor
4. júl 2025
@luccija

Objednaj si na zajtra donášku, alebo na OMV spravili mini Billu a občas z núdze kúpim tam
Kde si bola?ja neznášam na dovolenke plieskanie dverí ráno od 6 chodia ľudia na pláž, na raňajky, deti behajú po dlhej chodbe a dvere zatvárajú tak, že to je nonsens.

@luccija deti na terase nado mnou sa hrali s pingpongovou loptičkou po 22;00 kým sa ich matka snažila uspať ďalšie dieťa,a keď lopta spadla tak rev, najstaršie prišlo a zaklopalo u mňa do polnoci niekoľko krát, potom som už nešla otvoriť

zic
4. júl 2025

Tak susedov / deti by som po 22.00 "upratal" upozornenim (alebo upozornenim recepcie), nech sa skludnia... Klima - nahlasit na recepcii a ziadat okamzitu opravu. Ostatne teda neviem... bud sme s tym problem nemali alebo mi to nevadilo... zmente destinaciu / hotel.
Na plazi bolo aj na "non-EU" Severnom Cypre oddelenie pre fajciarov a pre nefajciarov.

andrejka2424
4. júl 2025

Skús nabudúce hotel len pre dospelých. Veľmi vážne o ňom uvažujem, lebo popravde, vždy máme tiež šťastie na urevané rozmaznané decko vedľa v izbe. Nehovorím o bábätku ,ale 2-3 a viac ročné. Alebo si negatívne naladená a chyby vidíš všade a vo všetkom a tešíš sa domov, tak môžeš slušne ušetriť, keď nikam nepôjdeš.

cukroska
Autor odpoveď zmazal
chestnut
4. júl 2025

Strasne toto, ze sviatok zajtra, nad tym dokazu plakat asi len Slovaci…su krajiny kde bezne v nedelu su obchody zavrete

cukroska
4. júl 2025

A čo máš 60..? Veď si na dovolenke.Treba nabudúce opustený ostrov ďaleko od civilizácie! 🙈

nyusika
4. júl 2025

tu aby sa cxlovek bal napisat, ze sa mu nieco nepaci 🙂
ved ti neznamena, ze vzdy a vsade frfle.

podla niektorych treba vsetko s vdakou prijat - co tam po pluvancoch a chrchvalcoch na balkone - deti si z toho mozu nieco nakreslit

cukroska
4. júl 2025
@nyusika

Lido di Jesolo...v zivote som nevidela nic otrasnejsie, plaz priserna.
to aby som si dala GPS na lehatko, nech ho najdem v tom mega mnozstve radov.
more spinave, mutne, voda po pas snad pol kilometra
promenada ako u nas na jazerach pred tridsiatimi rokmi, apartrmany tristorocne a spinave....prestahovali sme s do hotela - v restauraciach ludia v plavkach a zabkach.

@nyusika Tak nám sa more ani v Bibione nepáčilo, mútne aj kraby,ale napriek tomu to bola nádherná dovolenka a chodili sme aj na iné pláže .Bolo super a absolútne NIKDY nám takéto veci nepokazili dovolenku.
Preto sme si zamilovali Grécko.Nadherhé pláže, more a super promenády, lacné jedlo no Grécko je top.

diqushqaa
4. júl 2025

Minulý rok, Švajčiarsko, len na víkend. Vyrazili sme o polnoci, aby sme tam o nejakej desiatej cca boli. V Rakúsku sa nám pokazilo auto. Takže chlapi opravovali, jeden deň bol tak fuč. Podarilo sa opraviť, na večer sme prišli tam a išli spať. Jeden deň sme strávili dobre a ďalšiu noc zacala dcéra (3 roky) vracať. O pár hodín aj ja. Neskutočne, takú virózu som ešte nemala. Celý deň sme preležali a na večer sme išli domov. Po ceste vracali ešte ďalší členovia posádky (bollo nás 7), takze fakt úžasná dovolenka 😁

nyusika
4. júl 2025
@cukroska

@nyusika Tak nám sa more ani v Bibione nepáčilo, mútne aj kraby,ale napriek tomu to bola nádherná dovolenka a chodili sme aj na iné pláže .Bolo super a absolútne NIKDY nám takéto veci nepokazili dovolenku.
Preto sme si zamilovali Grécko.Nadherhé pláže, more a super promenády, lacné jedlo no Grécko je top.

@cukroska ale ved je jasne, ze kazdy ma ine predstavy o peknej dovolenke...pre mna bola skusenost raz a nikdy vaic aj luxusny rezort v Turecku - moja nocna mora, tietovelke rezorty...

najkrajsie spomienky mam na jeden pobyt v Chorvatsku, v Razanj - krystalovo ciste more, apartman ako zo sna priamo na plazi, ticho, k dispozii motorovy cln

autor
4. júl 2025
@cukroska

A čo máš 60..? Veď si na dovolenke.Treba nabudúce opustený ostrov ďaleko od civilizácie! 🙈

@cukroska ešte nie o pár rokov , deti mám dosplé

autor
4. júl 2025
@nyusika

@cukroska ale ved je jasne, ze kazdy ma ine predstavy o peknej dovolenke...pre mna bola skusenost raz a nikdy vaic aj luxusny rezort v Turecku - moja nocna mora, tietovelke rezorty...

najkrajsie spomienky mam na jeden pobyt v Chorvatsku, v Razanj - krystalovo ciste more, apartman ako zo sna priamo na plazi, ticho, k dispozii motorovy cln

@nyusika mám podobné skúsenosti

cukroska
Autor odpoveď zmazal
autor
4. júl 2025
@chestnut

Strasne toto, ze sviatok zajtra, nad tym dokazu plakat asi len Slovaci…su krajiny kde bezne v nedelu su obchody zavrete

@chestnut ukáž kde plačem, veď píšem že nakúpime po prílete pri Wien

cukroska
4. júl 2025

Tak si to nechaj na potom a užívaj život. Pozeraj na svet optimisticky radšej a hneď bude svet krajší. Mňa by to mrzelo už len kvôli peniazom. Radšej vidím to pekné ako sa sústrediť na všetko zlé okolo.AKOU OPTIKOU POZERÁŠ, TAKÚ VIDÍŠ.

autor
4. júl 2025
@cukroska

Tak si to nechaj na potom a užívaj život. Pozeraj na svet optimisticky radšej a hneď bude svet krajší. Mňa by to mrzelo už len kvôli peniazom. Radšej vidím to pekné ako sa sústrediť na všetko zlé okolo.AKOU OPTIKOU POZERÁŠ, TAKÚ VIDÍŠ.

@cukroska lebo tebe sa pľuvance na terase a na plavkách, roztopené cukríky vo vlasoch patria k fantastickej dovolenke

cukroska
4. júl 2025

A DOBRÁ RADA NAD ZLATO. Skôr ako si rezervujete dovolenku je dobré čítať sj recenzie do konca a zistiť si co najviac. Ake nie som fi istá či pri takom "myslení"to bude stačiť.

cukroska
4. júl 2025

Tak asi si to priťahuješ už. Všetky zlé veci. Noe s takým som sa nikdy nestretla a boli sne minimálne 20x na dovolenke

Strana
z4