Zážitky z najhorších dovoleniek
Podelíte sa so mnou so zážitkami, s vašou najhoršou dovolenkou?
Tá moja sa deje teraz vlastne od pondelka , a som ráda, že môžem baliť kufre s zajtra už budem doma spať vo svojej posteli a mať svoj kľud.
Možno som divná ja, ale po pár dňoch mi vadilo všetko. Na pláži na terase v reštaurácii každý fajčil, susedia robili rámus aj po polnoci (do práce odchádzam o 4rano som zvyknutá chodiť späť skorej) deti plakali (asi) vždy a kvôli všetkému. Na terase som mala pravidelne pľuvance, žuvačky,smetie. Nerešpektovanie dopravných predpisov. Klimatizácia hafrovala. Putovný predavači otravovali každú chvíľu....a mohla by som pokračovať
Už som sa normálne tešila domov, zapnem koňa a zistím že zajtra si doma nič nekúpim lebo doma je sviatok.
No a kde si to vlastne bola?
Taliansko Albenganga ubytovanie apartmán katastrofa a to sme šli podľa recenzií ani po dlhej dobe nechápem či sme my takí rozmaznaní alebo tí čo dali recenzie nezažili nič lepšie, alebo sme mali len smolu. Jedini kto dal zlú recenziu boli ešte jedna rodina z čiech, ti sa tuším aj druhý deň zbalili a odišli.
Čo sa týka nákupu tak buď niečo sa v mrazáku nájde alebo niečo z pumpy. Alebo keďže nechodíme letecky tak kúpime po ceste
Inak keď už píšeš aké to bolo otrasné prečo nenapíšeš aj kde to bolo. Tiež máš možnosť dať recenziu na google.alebo aj tam kde si ubytovanie objednavala
Akokolvek rozmyslam, tak ma naozaj ziadna extremne otrasna dovolenka nenapada 🤔. Akoze bola som na skvelych a aj na menej dobrych, ale na kazdej som si nieco velmi uzila a snazila sa vytazit co najviac z danej situacie...asi je to aj typom cloveka. Zeby som si neuzila celu dovolenku? Mozno sa posral nejaky den, ale celu? To nie...Na jednu si pamatam, ked sme boli so synom este, ked bol babatko v AT a prereval celu dovolenku, ale rovnako si spominam na tie hory, na cerstvy vzduch a krasny vyhlad z terasy a aj na pekne prechadzky, ked pospal aspon v kociku, takze stale lepsie, ako keby mi reval doma v byte 😁🤷.
Ja som mala vždy šťastie, nebolo vyslovene zlé. Asi jediné zlé bola Kalogria na Peloponéze, lebo bola som prvýkrát v nejakom hoteli na samote a pochopila som, že to nie je nič pre mňa, lebo večer sa potrebujem ísť prejsť po promenáde alebo do mesta pozrieť do obchodov a tam nič nebolo, tak som večer od 17tej do 21tej kým bol program pozerala správy na TA3 😂 Prvý a posledný krát hotel na samote.
Minulý rok, Švajčiarsko, len na víkend. Vyrazili sme o polnoci, aby sme tam o nejakej desiatej cca boli. V Rakúsku sa nám pokazilo auto. Takže chlapi opravovali, jeden deň bol tak fuč. Podarilo sa opraviť, na večer sme prišli tam a išli spať. Jeden deň sme strávili dobre a ďalšiu noc zacala dcéra (3 roky) vracať. O pár hodín aj ja. Neskutočne, takú virózu som ešte nemala. Celý deň sme preležali a na večer sme išli domov. Po ceste vracali ešte ďalší členovia posádky (bollo nás 7), takze fakt úžasná dovolenka 😁
@diqushqaa Okej, tak toto znie naozaj dost zle 😬...tu aj chapem, ze to musela byt naozaj zla dovolenka.
Tak treba upriamiť pozornosť na práve tie pekné veci, užívať si more,teplo, oddych a nevšímať si tie nepekné veci.
No tak špaky sa nájdu všade žiaľ sú aj taký neporiadny fajčiari. Rovnsko ako ľudia všeobecne. Neprispôsobivý bordelári,ale aj opak. Netreba si takýmto predsa nechať pokaziť dovolenku!
Za mladi pred sto rokmi sme boli dva pary v stanoch v taliansku cez slovensku cestovku.
Ked sme autobusom odbocili z dialnice uz sme vedeli, ze je zle. Isli sme dlho po polnej ceste. Vysadili nas uprosted nicoho.... ak neratam odpadky, lebo tych bolo vsade neurekom.
Camp bol oploteny ostnatym drôtom a vecer pred zotmenim sa brana zatvorila. Kto ostal von, mal smolu.
Veduci campu vyzeral, ze vyrastal vo francuzskej legii. Vyvreskoval po nas, do stanov sme museli zaliest este za svetla. V kuchyni varili iba jedno jedlo, dostali sme nejake ešusy a museli sme stat v rade, kde nas obsluzil kuchar...cisto ako z vojnoveho filmu.
Zachody boli spolocne, to sme vedeli, ale kto sa chcel osprchovat musel za vonkajsiu sprchu zaplatit 10 korun, co bol vtedy velky peniaz, ked zoberiem, ze vreckove som mala 100-200 korun.
Behali tam obrovitanske potkany.
V mori boli okrem odpadkov aj kanalizacne rury a sme teda videli, ze tam s nami plavaju aj hovna.
No a vrchol vsetkeho bolo, ze spiatocny autobus prisiel s rozbitym oknom, rovno tam, kde boli nase sedadla. Sikovny velitel kampu velke okno "zaplatal" kartonom a ciernou foliou a tak som sa celu dobu musela ovladat, aby som nezaspala a nahodou sa neoprela o tu foliu a z autobusu nevypadla.
Este musim napisat, ze to nebolo lacne a ze sme s takym niecim nepocitali. Aj sme viaceri spisali staznost, ale slo to do stratena.
Pre mladych... nie vtedy nebol internet, ako to pozname dnes. Clovek siel do cestovky a tam mu ukazali zopar obrazkov 2x2cm s popisom "malebna plaz v lone prirody.."
Este som zabudla, ze nas stan bol polozeny dole kopcom, takze rano som lezala na stene stanu a susedia z druhej polovice stanu na stene u nas😀
Za mladi pred sto rokmi sme boli dva pary v stanoch v taliansku cez slovensku cestovku.
Ked sme autobusom odbocili z dialnice uz sme vedeli, ze je zle. Isli sme dlho po polnej ceste. Vysadili nas uprosted nicoho.... ak neratam odpadky, lebo tych bolo vsade neurekom.
Camp bol oploteny ostnatym drôtom a vecer pred zotmenim sa brana zatvorila. Kto ostal von, mal smolu.
Veduci campu vyzeral, ze vyrastal vo francuzskej legii. Vyvreskoval po nas, do stanov sme museli zaliest este za svetla. V kuchyni varili iba jedno jedlo, dostali sme nejake ešusy a museli sme stat v rade, kde nas obsluzil kuchar...cisto ako z vojnoveho filmu.
Zachody boli spolocne, to sme vedeli, ale kto sa chcel osprchovat musel za vonkajsiu sprchu zaplatit 10 korun, co bol vtedy velky peniaz, ked zoberiem, ze vreckove som mala 100-200 korun.
V mori boli okrem odpadkov aj kanalizacne rury a sme teda videli, ze tam s nami plavaju aj hovna.
No a vrchol vsetkeho bolo, ze spiatocny autobus prisiel s rozbitym oknom, rovno tam, kde boli nase sedadla. Sikovny velitel kampu velke okno "zaplatal" kartonom a ciernou foliou a tak som sa celu dobu musela ovladat, aby som nezaspala a nahodou sa neoprela o tu foliu a z autobusu nevypadla.
Este musim napisat, ze to nebolo lacne a ze sme s takym niecim nepocitali. Aj sme viaceri spisali staznost, ale slo to do stratena.
Pre mladych... nie vtedy nebol internet, ako to pozname dnes. Clovek siel do cestovky a tam mu ukazali zopar obrazkov 2x2cm s popisom "malebna plaz v lone prirody.."
Este som zabudla, ze nas stan bol polozeny dole kopcom, takze rano som lezala na stene stanu a susedia z druhej polovice stanu na stene u nas😀
@oliolijanka ježiši. Nebolo to cez Tip tour? My sme tiež boli s nimi na jednej otrasného dovolenke v Chorvátsku, ale na toto to nemá. Tiež sme písali sťažnosť, ale sme aspoň vydreli naspäť 1000 korún.
@oliolijanka a mňa len zaujíma, čo pekné si si odtiaľ odniesla? 😃 Lebo vraj všade treba to pekné vidieť...
@oliolijanka ježiši. Nebolo to cez Tip tour? My sme tiež boli s nimi na jednej otrasného dovolenke v Chorvátsku, ale na toto to nemá. Tiež sme písali sťažnosť, ale sme aspoň vydreli naspäť 1000 korún.
@michaela329 ...keby nie tejto diskusie, tak si na to negativum uz ani nespomeniem. Ale na vylet na Vesuv z tej dovolenky spominam casto. Tie vone a teplo a sopka celkovo bola impozantna, pohlad do vnutra kratera ma ohromil, ale z kempu naozaj nic, nic, nic pozitivne😀
@roxanna Veru bolo to cez niektory tip, bud travel alebo tour, uz neviem. Ale musim na obhajobu napisat, ze pred a aj po tejto akcii sme boli s oboma cestovkami a boli to pekne dovolenky. Ta lokalita im proste nevysla.
Chápem, že smeti a pľuvance na balkóne by bolo aj pre nás príliš, a ver, že sme dosť nároční, ale nehnevaj sa, riešiť, že chodíš spať skoro, tak ťa rušia susedia, to hádam nie... Asi nejdem na dovolenku a rátať s tým, že budem mať všade naokolo tichučko.
Áno, aj nám sa stalo, že v noci rozkokošení dovolenkári pri návrate na izbu boli dosť hluční a áno aj nočné plieskanie dvermi som zažila.... Ľudia sme rôzni (aj pri "výchove" svojich ratolestí máme rôzne prístupy - z niektorých by si sa len chytila za hlavu)... jasné, že to budem asi riešiť, keby že to je neúnosné, ale pokiaľ je to nejaká jednorázovka, tak to vôbec neriešim. A určite som neprišla na dovolenku sa len vyspať. A s tým fajčením? ... áno, som fajčiarka... jasné, že trochu tolerancie by občas nezaškodilo - ale zober si to z druhej strany - už teraz to začína vyzerať tak, že už si nezapáliš cigaretu nikde. Raz sme boli na predĺženom víkende v Košiciach a večer sme si chceli ísť sadnúť niekde na pivko, a čuduj sa svete, nenašli sme žiadny podnik, kde sa mohlo fajčiť, dokonca ani na otvorenej terase. Potom sme našli nejaký lokálny malý pivovar so sedením a tam mali vonka na hlavnej promenáde vyložený stolík so stoličkou a jeden popolník ... .... to asi aby nás všetci videli a ukazovali si na nás prstom!
Raz pred rokmi na našej prvej dovolenke s deťmi v Bulharsku, sme docestovali na hotel po polnoci a dali nám namiesto toho, čo sme mali objednané, izbu len s manželskou posteľou.... vraj iné nemajú - pre 2 dospelých a 2 deti 6 a 11 rokov - a to bolo všetko. Pán čo nám vynášal kufre vraví, že vraj to sú široké postele - nadštandartné....a tam sa zmestíme všetci štyria. Ale ak chceme, tak nám môžu dať postieľku pre batoľa. 😀 No ja som myslela, že padnem. Po našej nie príliš úspešnej snahe riešiť veci až cez cestovku, nám pridali jednu prístelku - ruskú posteľ v otrasnom stave, aj tá sa tam ledva zmestila a boli sme tam natlačený ako haringy. Neskôr sme zistili, že izba sa nachádza priamo nad kuchyňou a všetko čo vyprážali, piekli (a teda pravidelne im to prihorelo) nám fučalo do izby. Aby toho nebolo málo, tak sme ešte zistili, že máme pokazenú klímu, resp. klíma išla, len z vonkajšej jednotky tiekla voda tak, že sme mali úplne zaplavený celý balkón. Keď sme chceli opraviť, tak síce boli ochotní, len nejak sa nezadarilo a keďže šikovnosť pána majstra sme videli na vlastné oči... už sme to potom radšej ani neriešili - radšej tečúca klíma ako žiadna 🙂. Keďže sme nechceli, aby nám to tieklo až do izby, pretože balkón bol vyspádovaný tak, že nie smerom von ale šikmo práve ku dverám, tak som stále utierala balkón a za obeť padol aj jeden uterák. V noci a nad ránom ak sme chceli trošku otvoriť balkón, tak škriekali čajky a to že riadne.... Vonku medzi budovami bola taká tá dlažba, kde keď niekto prešiel s kufrom s kolieskami, tak to riadne trieskalo a keď sa ti náhodou podarilo v noci zaspať a nezobudili ťa vrieskajúce čajky, tak odchádzajúci a prichádzajúci hostia ťa zobudili určite.
5 dní z jedenástich dní dovolenky, bolo more úplne plné zelených rias a ešte bolo plné malých medúz. Strava bola tiež dosť hnusná.
NAPRIEK TOMU SME SI UŽILI FAJN DOVOLENKU. Nádherná príjemná terasa v hoteli,
pláž blizučko, Prakticky sme boli v pomerne tichej časti Slnečného pobrežia, kde bol nočný život hneď za rohom, napriek tomu pomerne tiché ubytovanie. Úplne geniálny nočný život, pre nás aj pre deti, všetko, čo si len chcela, od výmyslu sveta, od kolotočov, autíčok, minigolfu, nočných barov s živou / "neživou" hudbou aj bez, rôzne jedlá na každom rohu od palaciniek po kebaby, klasických reštaurácií s rôznymi cenovými reláciami až po obchodíky s tovarom, aký sme neskôr neobjavili ani v Turecku. TAKŽE SPRAVTE SI ZÁVER SAMI. ROZHODNE TEDA NIE GENIÁLNA DOVOLENKA, NO PREDSA SME SI UŽILI TO ČO SME SI UŽIŤ MOHLI.
Za mňa bola najhoršia dovolenka v Bulharsku. Najprv sme zaspali a zobudili sme sa 3 hodiny pred odletom len vďaka tomu, že som musela v noci na WC. Stihli sme na koniec len tak tak. Isli sme sa prvýkrát okúpať do mora a chudáka syna hneď, ako tam vliezol, požahala medúza cez celý hrudník. Plne more bolo veľkých modrých a fialovych štipucich meduz. Pre mňa tým pádom dovolenka stratila význam, lebo syn odmietal na more čo i len pozrieť a ja by som do takého mora tiež nevliezla. Bazény boli ľadové, okúpať sa dalo až poobede, keď slnko trochu ohrialo vodu. Navyše potom prišla búrka a ochladenie, cely deň lialo. Syn ešte aj ochorel, dostal horúčky, ale to našťastie rýchlo prešlo.
Pozitívne bolo hotelové all inclusive, asi najlepšie, čo sme kedy mali aj v porovnaní s Tureckom a Sev. Cyprom, animácie a hotelový aquapark. Aj výlety do Nesebaru, Varny a do delfinária.
Chápem, že smeti a pľuvance na balkóne by bolo aj pre nás príliš, a ver, že sme dosť nároční, ale nehnevaj sa, riešiť, že chodíš spať skoro, tak ťa rušia susedia, to hádam nie... Asi nejdem na dovolenku a rátať s tým, že budem mať všade naokolo tichučko.
Áno, aj nám sa stalo, že v noci rozkokošení dovolenkári pri návrate na izbu boli dosť hluční a áno aj nočné plieskanie dvermi som zažila.... Ľudia sme rôzni (aj pri "výchove" svojich ratolestí máme rôzne prístupy - z niektorých by si sa len chytila za hlavu)... jasné, že to budem asi riešiť, keby že to je neúnosné, ale pokiaľ je to nejaká jednorázovka, tak to vôbec neriešim. A určite som neprišla na dovolenku sa len vyspať. A s tým fajčením? ... áno, som fajčiarka... jasné, že trochu tolerancie by občas nezaškodilo - ale zober si to z druhej strany - už teraz to začína vyzerať tak, že už si nezapáliš cigaretu nikde. Raz sme boli na predĺženom víkende v Košiciach a večer sme si chceli ísť sadnúť niekde na pivko, a čuduj sa svete, nenašli sme žiadny podnik, kde sa mohlo fajčiť, dokonca ani na otvorenej terase. Potom sme našli nejaký lokálny malý pivovar so sedením a tam mali vonka na hlavnej promenáde vyložený stolík so stoličkou a jeden popolník ... .... to asi aby nás všetci videli a ukazovali si na nás prstom!
Raz pred rokmi na našej prvej dovolenke s deťmi v Bulharsku, sme docestovali na hotel po polnoci a dali nám namiesto toho, čo sme mali objednané, izbu len s manželskou posteľou.... vraj iné nemajú - pre 2 dospelých a 2 deti 6 a 11 rokov - a to bolo všetko. Pán čo nám vynášal kufre vraví, že vraj to sú široké postele - nadštandartné....a tam sa zmestíme všetci štyria. Ale ak chceme, tak nám môžu dať postieľku pre batoľa. 😀 No ja som myslela, že padnem. Po našej nie príliš úspešnej snahe riešiť veci až cez cestovku, nám pridali jednu prístelku - ruskú posteľ v otrasnom stave, aj tá sa tam ledva zmestila a boli sme tam natlačený ako haringy. Neskôr sme zistili, že izba sa nachádza priamo nad kuchyňou a všetko čo vyprážali, piekli (a teda pravidelne im to prihorelo) nám fučalo do izby. Aby toho nebolo málo, tak sme ešte zistili, že máme pokazenú klímu, resp. klíma išla, len z vonkajšej jednotky tiekla voda tak, že sme mali úplne zaplavený celý balkón. Keď sme chceli opraviť, tak síce boli ochotní, len nejak sa nezadarilo a keďže šikovnosť pána majstra sme videli na vlastné oči... už sme to potom radšej ani neriešili - radšej tečúca klíma ako žiadna 🙂. Keďže sme nechceli, aby nám to tieklo až do izby, pretože balkón bol vyspádovaný tak, že nie smerom von ale šikmo práve ku dverám, tak som stále utierala balkón a za obeť padol aj jeden uterák. V noci a nad ránom ak sme chceli trošku otvoriť balkón, tak škriekali čajky a to že riadne.... Vonku medzi budovami bola taká tá dlažba, kde keď niekto prešiel s kufrom s kolieskami, tak to riadne trieskalo a keď sa ti náhodou podarilo v noci zaspať a nezobudili ťa vrieskajúce čajky, tak odchádzajúci a prichádzajúci hostia ťa zobudili určite.
5 dní z jedenástich dní dovolenky, bolo more úplne plné zelených rias a ešte bolo plné malých medúz. Strava bola tiež dosť hnusná.
NAPRIEK TOMU SME SI UŽILI FAJN DOVOLENKU. Nádherná príjemná terasa v hoteli,
pláž blizučko, Prakticky sme boli v pomerne tichej časti Slnečného pobrežia, kde bol nočný život hneď za rohom, napriek tomu pomerne tiché ubytovanie. Úplne geniálny nočný život, pre nás aj pre deti, všetko, čo si len chcela, od výmyslu sveta, od kolotočov, autíčok, minigolfu, nočných barov s živou / "neživou" hudbou aj bez, rôzne jedlá na každom rohu od palaciniek po kebaby, klasických reštaurácií s rôznymi cenovými reláciami až po obchodíky s tovarom, aký sme neskôr neobjavili ani v Turecku. TAKŽE SPRAVTE SI ZÁVER SAMI. ROZHODNE TEDA NIE GENIÁLNA DOVOLENKA, NO PREDSA SME SI UŽILI TO ČO SME SI UŽIŤ MOHLI.
@zuzulienocka75 kiežby som sa dožila doby, že fajčiari budú môcť fajčiť len vo fajciarskych budkach a nikde inde.
@oliolijanka tak na tvoju skúsenosť sa už asi nik nedotiahne, takže jednoznačný víťaz 🏆
Ja som mala to šťastie, že zatiaľ som nejakú extrémne zlú dovolenku nezažila. Boli nejaké mrzutosti, ale nič, čo by ma nejak vytočilo natoľko, aby som si pokazila dovolenku.
Pre autorku - možno je to už vekom, tam tá tolerancia už klesá. To už len hľadať nejaké vilky na prenájom na nejakých opustených miestach. (Bez irónie)
Ak to bola dovolenka v hoteli/rezorte tak tam si mohla riešiť hluk od susedov aj špinavý balkón, stačilo zodvihnúť telefón alebo zájsť na recepciu.
Neviem ktorá krajina, ja keď chodím do rezortov, tak v rámci upratovania vždy upratujú aj balkón a taktiež vždy sú tam na stene namontované sušiaky, kde sa dávajú usušiť mokré plavky. Väčšina rezortov má pravidlo nevešať plavky, uteráky cez zábradlie.
Adults only resort by som neodporúčala, zvyčajne sú dospelí horší ako deti, deti možno okolo pólnoci zalezú spať, ale ožratí dospelí vybľakujuci a trieskajuci dverami od 12 do 3 ráno by mohlo byť ešte horšie
@zuzulienocka75 kiežby som sa dožila doby, že fajčiari budú môcť fajčiť len vo fajciarskych budkach a nikde inde.
@april171 .....alebo ešte v klietkach hamby... A nech si na nás ešte môžu okoloidúci odpľuť! Tak si to chcela? Ale že máš zamoreny vzduch z áut, to je ok.
@oliolijanka milujem tento zazitok😀😀😀
My sme nemali az take hrozne, ale raz sme sa na dovolenke s dvojrocnym synom otravili jedlom, a dva dni sme grcali prvu ligu. A nasledne dostal muz zlcnikovy zachvat😀
@april171 .....alebo ešte v klietkach hamby... A nech si na nás ešte môžu okoloidúci odpľuť! Tak si to chcela? Ale že máš zamoreny vzduch z áut, to je ok.
@zuzulienocka75 ja viem, že s fajčiarmi, je zbytočná debata, bohužiaľ tento váš zlozvyk ovplyvňuje všetkých naokolo.
mrzi ma Tvoja skusenosti autorka. myslim, ze je uplne jedno, ako to sudime tu spoza pocitaca, Ty si pisala, lebo Ty si mala z toho neprijemny pocit a zazitok a neoddychla si si. nie preto, aby sme tu my sudili, ci aj nam by to vadilo. kazdy ma hranicu tolerancie niekde inde.
pointou bolo, ze si cakala oddych a relax a miesto toho si mala len nervy a stres. a to na dovolenke ozaj nikto nechce.
ja cestujem casto a vela a jedna dovolenka bola pamatna. mala to byt dovolenka dovoleniek. 15 dni na Ibize, all inclusive, tri deti. bookovali sme este v januari, takze pol roka som sa na to tesila. a nakoniec to bola hrozna dovolenka, z ktorej som sa nevedela dockat ist domov.
deti mali rok, styri a 6. cize vsetko relativne male. od prveho dna ako sme prisli, tak mal niekto neustale zdravotne problemy. kazdy jeden den bol taky, ze bud ja alebo muz sme museli ostat na izbe s nejakym dietatom.
zacalo to prvy den s ekzemom syna cislo dva - nikdy predtym ani potom ekzem nemal, len prve dva dni tejto dovolenky. stiplavy, bolestivy, od pasa dole na jednej strane.
na druhy den ekzem ustupil, tak sme sa tesili, ze konecne pojdeme vsetci k moru. ako sme vysli z hotela, tak prveho syna nieco bodlo. opuchlo mu cele chodidlo a clenok, nemohol chodit. tak zas spat do hotela chladit a osetrovat.
uspesne sme zvladli. nadranom sa vsak zobudil so silnou bolestou ucha, tak sme cely den stravili so zhananim doktora, aby mu dal kvapky na ucho.
dobre, tak snad ten siesty den sa dostaneme konecne vsetci k moru. no, nedostali sme sa. rano zacal rocny syn vracat. tri dni som s nim bola na izbe a opatrovala ho. ked sa mu konecne ulavilo, tak to chytilo muza. nastastie len jeden den. na dalsi den zas mna.
zostavali tri dni do odchodu. z toho dva dni mali starsi dvaja teplotu a bolelo ich hrdlo.
konecne, posledny den nikomu nic nebolo a mohli sme ist k moru vsetci spolu. prvy krat! avsak, ako naschval, v ten den prsalo a bola burka 😀
podotykam, ze vacsinou su moje deti zdrave, nemavaju teploty, ale na tejto dovolenke sme si vybrali asi vsetko za cely rok 😀
a raz, ked som bola este mladucka sa nam stalo v taliansku, ze sme sli na dovolenku aj s nasimi kamaratmi. boli sme studenti, takze sme setrili na to cely rok. asi po dvoch dnoch vsak prisla kamoske sprava ze umrel jej dedko (nemala rodicov, len tohto dedka). tak sme rozmyslali ze co teraz. ona sa chcela hned vratit, ale nechcela kazit dovolenku vsetkym, ze pojde sama vlakom a my mame ostat. tak som s muzom isla za majitelmi ubytovania a opytali sme sa ich, ze ak odideme hned v ten den, ci nam vratia aspon nieco za ubytovanie (5 dni do konca ostavalo). povedali nam, ze jasne, ze vratia, ze nam to poslu na ucet, ked im posleme umrtny list dedka.
tak sme sa hned zbalili a isli. no ale samozrejme ze nam nikdy nic nevratili, len nas mesiac natahovali a pytali stale nejake dalsie potvrdenia a hluposti.
tak to bola taka druha nevydarena dovolenka.
ale vsetky ostatne dovolenky boli v konecnom dosledku lepsie ako horsie, aj ked nie boli idealne.
Ja som bola minuly rok ns cypte a opite hovada anglicke z balkona mocili na znizeni strechu taku vycnievajucu kto falej domoci. No mala som dost.. este dobre zes zbalkona vystrcena nebola. A tiez mi vadili vykrikuju e spievajuce anglicke matky jedalni.s ich skriekjuce rozmaznane deti Otras chovanie fakt tento narod ..
Tipujem to na Turecko
...pri Wien... 🧐
@cukroska ale ved je jasne, ze kazdy ma ine predstavy o peknej dovolenke...pre mna bola skusenost raz a nikdy vaic aj luxusny rezort v Turecku - moja nocna mora, tietovelke rezorty...
najkrajsie spomienky mam na jeden pobyt v Chorvatsku, v Razanj - krystalovo ciste more, apartman ako zo sna priamo na plazi, ticho, k dispozii motorovy cln
@nyusika Nás tiež rezorty nikdy nelákali ani nelákajú. Preverujeme skôr jednoduchosť a zážitky. Verím, že muselo byť skvele. Aj nám v Chorvátsku, ale mski3sme to viac ako poznávačku,keďže prvé Chorvátsko bolo také vzdialené našim predstavám, ale aj tsk bolo super.
@zuzulienocka75 nie, stačí postojačky niekde pri veľkom popolníku.
Separe stolík je luxus
Tak my sme spolu s celou partiou v Maroku naleteli drogovemu dealerovi, ktory nas zamkol vo svojom dome a nutil nas nakupit hasis za 200€. Nejako sa nam podarilo z toho po niekolkych hodinach vymotat a utiect. Asi o 2 dni nato sa mi spravil herpes okolo uplne celych ust a az po nos, mala som aj teplotu, bolelo to riadne. O par dni nato som dostala este aj hnacku. Napriek tomu spominam na tu dovolenku v dobrom, bolo tam aj dost dobrych zazitkov, je to asi naozaj aj dost o tom, co si clovek viac vsima.
@zuzulienocka75 ja viem, že s fajčiarmi, je zbytočná debata, bohužiaľ tento váš zlozvyk ovplyvňuje všetkých naokolo.
A len tak mimochodom, vy ma poznáte? Poznáte moje správanie a viete presne, kde a za akých okolností si zapalim cigaretu a určite viete koľko cigariet denne vyfajcim.
@zuzulienocka75
Čo sa rozčuľuješ, môže tu byť jedn, čo si o tebe cudzí ľudia myslua.
ja som bývalý fajčiar.
Vieš, čo mi pomohlo prestať fajčiť ?
Strašne som sa za seba hanbila... pripadala som si ako najväčšia chudera na svete s cigaretou v ústach.
Mne záleží na tom, ako vyzerám, cvičím, dobre sa stravujem, rada sa pekne obliekam...a potom som si zapálila 🙈🙈🙈
Ako taká socka.
Nie, nikto ma nehnal do plynu. .. sama by som sa tam najradšej videla
A len tak mimochodom, vy ma poznáte? Poznáte moje správanie a viete presne, kde a za akých okolností si zapalim cigaretu a určite viete koľko cigariet denne vyfajcim.
A pokiaľ vidím niekoho fajčiť v blízkosti detí, nedajbože pri tom istom stole - to radšej nechci vedieť, čo si o tom myslím.
@zuzulienocka75

A DOBRÁ RADA NAD ZLATO. Skôr ako si rezervujete dovolenku je dobré čítať sj recenzie do konca a zistiť si co najviac. Ake nie som fi istá či pri takom "myslení"to bude stačiť.
@cukroska nechápem čo ti na mne vlastne vadí? Bola som tu na okolí ubytovaná už v minulosti a bolo super, vlastne aj tu bolo dobre, tri dni až kým nedošli ,,susedia,, rodina čo sú ubytovaní nad nami, more je tyrkysové čisté a po večeroch bol zväčša kľud. Je mi ľúto že niekomu v 21. storočí ešte nedošlo že špaky a smetie by sa malo zahadzovať do popolnice, nie k susedovi pod...