Autom do Bulharska
ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem
@laurita285 môžem sa opýtať kadiaľ ste išli - Rumunsko či Srbsko a o ktorej ste vyrážali domov, teda či ste išli ráno alebo večer. Ďakujem
Ahojte, pozdravujem z Obzoru. Cesta v pohode. Z kosic cez srbsko. Na hu-srb hranici pol hodina. Na srb-bulh hranici 1hodina. Za tunelom za sofiou merali rychlost - za padesaaaat 😡. Polooblacno pofukuje, v noci treba svetrik, velke vlny dnes boli. Dovi
Ide niekto v nedeľu 24.7.na Slnečné pobrežie -Sveti Vlas?
necitala som diskus od zaciatku...moja otazka znie: aky je rozdiel v cene ist vmna vlastnu past/cestovka? Pozerala som cestovku last min letecky primorsko 400€=10dni,kolko by to bolo druhym sposobom?
drak no uz som tu akurat kecam s marcelom
Ahojte, ideme o 3 tyzdne smer Primorsko autom. Uz sme raz boli v bulharsku autom pred cca 7-8 rokmi, ale to je uz davno a moc si cestu nepamatame ☹ Preto by som potrebovala par info od tych co chodite pravidelne, alebo ste tento rok uz boli. Hlavne ohladom dialnicnych poplatkov. V madarsku je dialnicna znamka, kupuje sa na benzinke, to vieme. ale ako funguju dialnice v srbsku a bulahrsku? tiez sa kupuje znamky na benzinkach? zaplatime bezproblemov kartou alebo eurami? ci radsej si vymenit ich peniaze? dakujem
ahojte, oznamujem ešte par volných terminov do Bulharska.
Apartmán 2+1 od 45 eur/noc za apt volný od 31 jula do 14 augusta
Apartman 2+2 od 50 eur/noc za apt. volný od 11.augusta
Apartmán 4+2 od 78 eur/noc volný od 9 augusta
Apartman 2+ 2 volný od 1 do 11 augusta
pozdravujem z Obzoru 🙂
Dnes som konecne videla slovenske auto ktore pravdepodobne este len doslo na dovolenku do primorska,stalo pod nasim balkonom hladali ubytko HE znacka zlte auto,,pozdreavujem uzite si dovolenku☺☺☺🌞🌞🌞🌞
Piatok hranica Srbsko- Bulharsko 8:50.....cakali sme 2,5 hodiny...
Poslusne hlaaasim stastny prichod do Nr ,,vyrazili sme z Primorska v sobotu rano cca 9.00 ,cesty sa dali neboli az take zapchy,sme ho valili vyzeralo to ze to dame za 15 h ale ked sme dorazili na srbsko-madarske hranice skoro nas kleplo😱😱😱😱cistyy chaos,panika.3 hodiny sme sa posuvali voon z hraniic ,,,na Budapest...faakt hroza ale to na oboch stranach bolo ....cize sme dorazili domov 03.15...
Pozdravujeem dovolenkaarov uzitee si to tam este☺☺☺
presne tak cestovať v strede leta do Bulharska neni najlepšie riešenie v juni a cca do 6 jula a potom až po 10 augusta je to v pohode. ja osobne sa vyhýbam cestovaniu autom v čase medzi 5-6.7 a do 10.8.
Ahojte. Najprv zazitky s cesty do BLG. Z KE sme vyrazili o 0,01 hod 21eho7. Bola streda, rano. Preto minutka po polnoci, aby ste si to neplietli. Madarsko v pohode, Miskolc a smer Debrecen. Mali sme smolu, lebo 45km pred Miskolcom sme sa dostali do kolony, nadrozmerny naklad. Tam sme stratili min 45min. Treba si davat pozor, subezne s hlavnou cestou je aj dialnica - a naopak. Hranica smer Oradea v pohode, 5 min. Odporucam, ist na obchvad mesta, cesta pre kamiony. Cez mesto je to trapenie - vela semaforov. Dalsia cesta na Cluj Napoca, Turda, Sebes, Sibiu, Pitesti, Giurgiu... Rumunsko v podstate bez dialnic. Co aj bolo, tak malo. Velke zdrzania v dedinach a malych mestach, kde jeden prechod pre chodcov dokaze urobit 2km kolonu. Pozor na strelcov, zavrete zakruty a plne ciary - to je rumunska specialitka. Mozno som sa mal pustit az na Bukurest a do Giurgiu ist lepsou / kvalitnejsou/ cestou. Ta moja bola cez dediny, prazdna, ale rozbita. Prechod do Ruse, cez most - kuuurva dlho. Maju tam bordel, som stratil hodinu. A pozor, radsej platit euro a v hotovosti. Maju tendenciu, ocistit ta, ked vytiahnes inu menu. Na mna to skusali. V Ruse sa treba hned za hranicou pustit na Varnu. Vyvedie ta to obchvatom, mimo centrum. Ja so mal tu cesť, ze centrum 🙂 Kupil som vinetku a jedna nadhera. Smer Burgas. Na Razgrad, Sumen, Veselicovo, jedna paradicka. Priemer 100/h. Az zrazu, kurva nepametam, lebo sa to stalo zrazu, zo slusnej cesty a fajn asfaltu, zrazu šotolina. 15 km piesok ,ktory vosiel vsade..uplne. Az do Aytosu. Potom sice po tme, aj v meste a Burgase v meste po tme, ale stastlivo, az do Pomoria. Dorazili sme v stredu , 22,08 hod bulharskeho casu. Cesta 21 hod, 4 kratke prestavky, s jednym tankovanim. Inak,keby to bolo este raz, BGL by som to skusil od Sumenu na Varnu a potom, na juh popri mori, az do Pomoria. Inak... Moj vykon. Cca 1280 km, priemer 64 km/hod a 4,7 l/100 km. Dve deti 5 a 8 a jedna bohovska manzelka, ktora navigovala 🙂 Naspäť idem a skusimcez SRB. Startujem v nedelu, rano o 9,00 hod bul, casu,smer Sofia. Ked mate nejake odporucania,buem rad a dam si poradit. Dakujem Ras
určite cez SRB -su tam prevažne dalnice, cela cesta Burgas -BA je cca 15 hod.a ak ide niekto predsa tiež cez RO do Bg samozrejme ze na Varnu a potom dole na Burgas -inak nechodte. Taktiež pozor z Burgasu na Sofiu aby ste nešli cez hory-držte sa cesty na Plovdiv-teda dalnica a potom na Sofiu inak Vas moze tahať na Sofiu cez stred Bg-teda hory a to je čistý pruser zvlášť ak mate nízky podvozok. My mame XTrial a to je dosť vysoke auto a neskúšame Bg mimo diaľnice a cesty 1 triedy.
pozdravujem a šťastnú cestu.
@rasku trebalo zobrat navigaciu manzelka mala spat. 🙂 a neviem ale oradea cez mesto v stredu o pol 5 ,trvalo to asi 15 minut nic tazkeho,cesta v pohode,no to v podstate bez dialnic co hovoris je asi 150 km ruse trocha chaos na moste zdrzanie 1 hodina,a potom uz pohodicka len zo sumenu ides na karnobat a dialnicu na burgas a nie na ajtos
My vyrážame zajtra poobede smer Primorsko, v urorok tam dúfam šťastne budeme a ešte pred vybalením dame prvé pivko na pláži Už sa veľmi tešíme Ideme cez Srbsko Pekne nás tam počkajte...
Opytam sa bol niekto teraz v Primorsku hotel comlex chernomorets prosim recenzie.Dakujem

Dna 22.7.2016 cca 9:00 odchadzame do Primorska neprida sa niekto Žiar nad Hronom 🙂 🙂