icon

Dovolenka do Chorvátska na vlastnú päsť

henta
14. mar 2012

Ahojte ženušky...prosím vás, chodíte na dovolenku do Chorvátska?...Neviete mi poradiť ako to je ked by sme chceli ist bez agentury?...kolko stoji taka dovolenka?...Kolko stoji cesta?...ako je to so stravou?...a je chorvatsko vhodne pre 2ročne dieta?...

zabkakwa
6. júl 2015

baby? nemáte skúsenosti s ostrovom Pag, časť Bošana??

dusika11
6. júl 2015

@zabkakwa naklikala som si to hej boli sme tam autom pozriet po prve schody..vietor to je veterna cast pagu..po druhe nieco ako...vidiek na pagu...mne sa tam nepacilo--ale mozno som prieberciva

katrinka8
6. júl 2015

@dusika11 - ani nám sa na Pagu nepáčilo. Boli sme v Povljane. Páčilo sa nám akurát mestečko Pag 🙂 ale ostrov ako taký nie.

slecika
7. júl 2015

@lucina1100 Ja nehovorím,že tam nieje krásne je tam nádherne,ale aj tam vie byť zlé počasie 🙂

lucina1100
8. júl 2015

@slecika
Ahoj, ja za všetky tie roky som sa nestretla zo zlým počasím. A dokonca ani s mracikom a chodime vždy na prvé dva týždne augustové, preto sa tam radi vraciame.

dusika11
13. júl 2015

@tinkomira selce???

libka1
15. júl 2015

@larus9 asi pisem neskoro, ale este sme stale tu a mame slabu wifi. promenada dlha, ale nepredstavuj si ju s nejakymi obchodikmi, jeden stanok s blbostami, 1 stanok s mrazenou drenou, 1 bufet s rychlym obcerstvenim. blizsie k zaton rezortu este nejaka kaviaren a restauracia. v zahrade 1 domu pekaren. po 6 mas zaton rezort vstup zadarmo a tam je vraj toho spusta, ja som tam nebola, neznasam take miesta, staci mi ten rev co stade ide cez den a musi ho pocuvat cela dedina....
ubytovanie mas od vymyslu sveta, stale vidim volne apartmany, takze kludne sa da prist na blind. je tu strasne vela slovakov, a neda mi nenapisat ze sa az hanbim aky sme sprosty narod. ked uvidis niekoho lezat na chodniku lebo je tam tien zo stromu a musia ho obchadzat vsetky kociky, ludia na vozikoch a podobne po ceste, tak to je na 99% slovenska rodina 😝 😝 🙄
blizko je nin, 2 km, tam sme sa boli parkrat najest v restike. tam sa mi pacilo. v zadare tiez, len tym smerom je dost zapcha ak ides v zlom case.
je tu taka velka plaz, hovoria jej sice pieskova ale podla mna je blatova a tam je dlho dlho voda po kolena, decka sa tam mozu hrat a je tam tepla voda. my tam moc nechodime... na tej tej mala kaviaren a etske ihrisko (nie je tam tien)
voda vsade dlho dlho mala, topanky do vody treba, detom urcite... par jezkov sme videli, jedneho moje decka vyvliekli z mora, ale su zalezeny medzi skalami a neotravuju...

libka1
15. júl 2015
tinkomira
19. júl 2015

@dusika11 tam je pieskova plaz? Ci je to tam ako v crikvenici?

oksu
19. júl 2015

@maruska22 prosim info o apatrmane co ste pisali v roku 2013

dusika11
19. júl 2015

@tinkomira asi ako v crikvenici pieskova nie je len kamienky ale take mensie..len to volaju pieskova netusim preco

tinkomira
19. júl 2015

@dusika11 vdaka za info. Prosim ta, nemas nahodou skúsenosť s Omisom? Počula som, ze je tam aj dinopark? Vopred vdaka

maruska22
19. júl 2015

@oksu nejak neviem nájst ten voj starsí príspevok, tak mi aspon napis v ktorom meste bol ten partmán, boli sme v HR viackrát, neviem o ktorom som konkretne písala 🙂 diky

dusika11
19. júl 2015

@tinkomira nie nemam .....a strycko googlik nic o dinko parku???

smutko4
19. júl 2015

V omisi je Dino park hneď vedľa kempu pri hlavnej ceste, no mini Dino park, nečakajte veľký ako V bratislave

oksu
20. júl 2015

@maruska22 v našla vode myslim

ivanafialkova
20. júl 2015

Mi chodíme na Pag do dediny Povljana. Cesta nás stojí dve plné nádrže plus poplatky. Tak do 200 eur. Ale to je individuálne podla spotreby vozidla.Ubytko 500 m od pieskovej pláže 2 km od kamienkovej s lesíkom vo vode asi 10 metrov už je piesok. Ubytko super domáci perfektný a cena 10 eur na osobu noc. Deti neplatia. Moj má 5 a dievčatko malo 8 a neplatili. Majú v dome viac apartmánov aj klimvu a vybavené kuchyne. Nikde sa neplatí parkovné bufety pizzérky obchody ako u nás. Do mesta Pag 12 km na večerné špacírovanie ako stvorené. V dedine kaviarničky živá muzika dva krát do týždna.Na oddych s detmi ako stvorené.

ivanafialkova
20. júl 2015

A ešte som zabudla liečivé blato pri pláži. 🙂

miroslavazh
20. júl 2015

@ivanafialkova ahoj. Mas kontakt na ubytko prosim ta?

ivanafialkova
21. júl 2015

Ano mám.Aj fotky apartmánov.

jukov
21. júl 2015

@ivanafialkova Ahoj, mohla by som poprosiť aj ja kontakt a fotky, kamarátka zháňa na Pagu apartmány - 2x 2+2 (2 apartmány pre 2 dospelé + 2 deti)
ako sa dohovorí kvôli info? kam sa tam oplatí ísť s detmi 9, 11, 11, 12

ivanafialkova
21. júl 2015

@jukov pošli mi email tam Ti pošlem fotky aj číslo na domácu. Ona vie len chorvátsky ale mali by ste sa dohovoriť. Alebo Ti dám na ňu mail to sa skor pochopíte. A ked nebude vedieť ja jej preložím. Deti sa vybláznia aj na pláži požičiavajú tam vodné bicykle so šmyklavkami60 kun na hodinu, v pagu sú kolotoče a 50 km je Zadar tam bolo aj také extremne ihrisko alebo ako by som to nazvala.

ivanafialkova
21. júl 2015

@miroslavazh pošli mi email pošlem ti kontakt aj fotky. Tu to ja neviem fotky dať 🙂

tinkomira
21. júl 2015

@ivanafialkova mozem ta poprosit o info, surne nieco hladame, vdaka

tinkomira
21. júl 2015

ahojte, myslite, ze moze byt problem najst ubytovanie cez tyzden? Isli ste uz niekto tak na blink cez tyzden a nie v sobotu?

ivanafialkova
21. júl 2015

@tinkomira mi vždy len cez týždeň chodíme
pošli mi emal pošlem ti

tinkomira
21. júl 2015
ivanafialkova
21. júl 2015

@tinkomira posielam

lamra
21. júl 2015

@tinkomira pozor na omis a studenú vodu. V Omisi sa vlieva do mora veľmi studená rieka Cetina, ktorá tečie z Biokova a dosť ochladzuje vodu v mori.

0489
21. júl 2015

@ivanafialkova ahoj mohol by som aj ja poprosit kontakt na to ubytovanie v chorvatsku a zopár fotiek?