Dovolenka na SK so psom

jankanelka
14. jún 2020

Ahojte,
Viete mi, prosím, poradiť ubytovanie so psíkom na SK? Máme yorkshira (1 rok). Malo by to byť miesto dostupné vlakom, príp. autobusom a tiež niekde, kde by sme mohli ísť na ľahkú turistiku aj s ním. Najlepšie ak máte nejaké osobné skúsenosti. Hľadala som už, no zatiaľ som nič vhodné nenašla, preto rady typu hľadaj cez Google nepotrebujem ;) . Vďaka za pomoc.

karhu
14. jún 2020

trencianske teplice, hotel sonata..pekne prostredie - cast mesta s kaviarnami, prijemne utulne prostredie..krasny velky park a okolo velikansky lesopark..nas pes sa vybehal..nam sa pacilo..spokojnost velka

hettinka
14. jún 2020

@jankanelka hotel Fis alebo Sorea Trigan na Strbskom Plese

jumama
14. jún 2020

Ak si pozries ubytko na airbnb.com, je tam mozne filtrovanie aj podla "domaci milackovia povoleni"- je to ubytko na sukromi, my uz ani inak necestujeme a nebyvane, ci v zahranici, ci na SK. Vacsinou su to krajsie ubytka ako hotel. Niekedy cely objekt k dispozicii, niekedy len izba, podla toho, pre kolko osob potrebujete.

maciatkoe
14. jún 2020

My sme boli minuly rok s nasou yorkshirkou v hoteli Magnolia v Piestanoch, krasny hotel, aj mesto 😊🐶. Velmi sa nam pacilo. Je tam priplatok za psika pri ubytovani.

twinflame
15. jún 2020

@jankanelka v tomto clanku su odporucania na hotely, kde mozes stravit dovolenku so psom. Su tu aj sk hotely https://www.tui-reisecenter.sk/blog/dovolenka-s...