Dovolenka s deťmi v Turecku. Aké máte skúsenosti?
Ahojte, chystáme sa s deťmi do Turecka, konkrétne Side, hotel Justiniano Wish Long Beach Side. Privítam názory a odpôrúčania vdaka vlastnej skúsenosti, prípadne na čo sa dať pozor a ako si to užiť. Cestujeme s 8 ročným a 1,5 ročným dieťaťom. Vdaka za Váš čas.
My sme minulý rok leteli tiež s Turkish Airlines, jedlo super! Pred dvoma rokmi Corendon - bola aspoň bageta. Tento rok Onur Air, nebolo nič! Vsetko si kupovať. Zostali sme pravdupovediac prekvapení. Maličká bagetka so syrom 5€-šli sme štyria-hneď 20€. Voda pol litra 2€, cola 3€...
@amenka77 Onur Neponúka na niektorých letoch žiadnu stravu a na niektorých aspoň za poplatok.
Ja som si to zisťovala pred odchodom našťastie na ich stránke tak som o tom vedela hoci Fischer nám dal do podkladov že na palube sa podáva bageta a nealko nápoj a potom chudáci ľudia s tým počítali a nezobrali si nič z domu a Boli hladní Hlavne deti.. a tiež si nič nekúpili za check in-om na pitie .. My sme si kúpili lebo sme s tým počítali že počas letu nebudeme mať čo piť.
Ľudia sa rozčuľovali a sťažovali ale podľa mňa to bolo nedorozumenie zo strany Fischer A ja som to potom na palube ešte tlmočila ludom,lebo nevedeli po anglicky a vysvetľovala som to letuške ktorá absolútne nechápala o čom hovoria a co od nej chcu,ked sa pytali ze kedy dostanu jedlo.😝 že na palube Dokonca nie je jedlo ani na predaj ani nápoje a nemá im čo predať ani za poplatok a keď sme ju ukazovali naše prospekty tak povedala že to bude riešiť s agentúrou že to je nedorozumenie.
Keď sme išli naspäť tiež s onurom tak tam už strava ponuka na bola a aj chodili letušky z vozíkom a kto Chcel si mohol niečo aspoň kúpiť ale na tom prvom lete nebola ani táto možnosť a bolo to iné lietadlo iný typ.
Turecké spoločnosti malo ktoré ponúkajú zdarma jedlo na krátkych letoch
Dievcata, niekto skusenosti s Kirman Arycanda De Luxe?
Ahojte, Water Side Resort, boli ste? Odporúčate? Naozaj je tam tak prudký spád do mora? Deti majú 6 a 9. Všetko ostatné čo čítam je fajn, len tá hlboká voda ma odrádza. A nemáte niekto fotky aktuálne? Ďakujem krásne a prajem krásny deň 🙂
Kirman sidemarin alebo alva donna...fuu neviem este co vybrat uz je menej toho a 22.8chceme ist
@sjusiquatro a ktorý Alva Donna hotel? Sú tri.
@baumka resort comfort
@sjusiquatro aha,asi myslíš Alva Donna Beach Resort v Gundogdu . No oba hotely sú dobré,majú aj super odporúčania,obe pieskovú pláž, tam už ide len o to,aké máte iné priority. Alva je bližšie k letisku tak o +- 15 min,podľa toho,koľko hotelov sa po ceste navštívi. Je skôr v tichšej oblasti,ale nákupy sú rovno pred hotelom. Je to však starší hotel,staršie vybavenie,ale hotel má krásnu záhradu a rokmi overený koncept,zohraný personál. No a Kirman,to je architektonická nádhera,sledovala som jeho výstavbu,je to nový hotel,krásne izby,väčšie ako v Alve. Toto je hotel pre milovníkov bazénov,lebo sú krásne veľké. Je tam ultra AI koncept,takže takmer 24h stále máte niečo na tanieri. V tomto hoteli si bližšie k centru Side, k jeho pamiatkam, je to tam živšie aj počas večerných prechádzok.
@sjusiquatro Alva Donna ma naozaj krásnu záhradu. Vyberala som medzi tymto hotelom a Trendy Aspendos. Sú od seba vzdialene niekolko metrov. Nakoniec sme boli v Trendy Aspendos, ale nabudúce si vyberieme asi tento hotel. (Ta zahrada sa mi velmi pacila) More bolo čisté, vstup do mora ok aj pre deti, pláž pieskova. Od letiska cesta trvala 50 minút. Pred hotelom, ako uz bolo spomenuté je trhovisko.
@baumka ano ten 🙂
@231ivana este aj ten trendy aspendos som zvazovala tak su pri sebe som nevedela..tak ta zahrada ozaj super
Ahojte mamicky, chcela by som sa opytat, je realne ist do turecka 2 dospele osoby, 1 dieta 3 roky a 1 infant za cenu do 2000€? Lebo vsetci nas odhovarali, ze zasa chorvatsko a ze za tu cenu davno mame Turecko, no kolko hladam, tolko hladam a akoze ceny realnejsie na 3000€, nie 2000€. A tiez by som sa len chcela opytat, ci mate niektora skusenost s hotelom Glamour Side? Dakujem
@bibih cenu ti nepoviem,lebo my kupujeme firsty a chodím cez Nemcov a naše ck prakticky nesledujem. Ale zato sledujem hotel Glamour Resort.🙂
Má len 4 roky,teda je tam prakticky všetko nové. Od letiska ak vás nebudú ťahať po iných hoteloch,tak ste tam do 50 min. Je to oblasť Colakli. Hotel je menší,čo je výhoda,že všetko sa rýchlo obehne. Od pláže je to 350m,ale je tam pravidelne odvoz,ale ľudia chodia aj pešo. Je tam vybudovaný chodník,takže žiadna rušná hlavný cesta s autami.
Je tam plážový bar,kde sa môžete aj naobedovať,stravu chvália. Pláž je krásna,široká,jemný piesok,pozvoľný vstup. Ide sa na ňu cez promenádu. Ak pôjdete po tej promenáde niekedy na prechádzku smerom doľava,tak prídete k hotelom Alba a tam je aj taká minizoo pre deti. Nákupy sú tiež neďaleko,ak zatúžite po väčšom ruchu,tak sadnete na dolmuš a ste napr. v Evrenseki, Kumkoy centre za niekoľko minúť, alebo sa odveziete až do Side,kde môžete pokukať aj pamiatky,čo asi však s malým dieťaťom nebude vašim cieľom.
Hotel robí fajn aktivity pre deti,´tiež je penová párty,animácie pre dospelých, býva turecký večer atd....Chvália aj hlavne barmana Yakupa ,ktorý vraj mieša fantastické drinky.
Pozri si stránku fb hotela,je aj súkromná skupina,kde je kopec fotiek,čo a ako v hoteli. https://de-de.facebook.com/GlamourResortSpaHotel/

@korunka1 🙂cesta naspat uz bola fajn.rano o 3.30 prazdne cesty a parada letiet rano