Dovolenka s deťmi v Turecku. Aké máte skúsenosti?
Ahojte, chystáme sa s deťmi do Turecka, konkrétne Side, hotel Justiniano Wish Long Beach Side. Privítam názory a odpôrúčania vdaka vlastnej skúsenosti, prípadne na čo sa dať pozor a ako si to užiť. Cestujeme s 8 ročným a 1,5 ročným dieťaťom. Vdaka za Váš čas.
@gabina23 Queen je podľa mňa krajší,menši,kludnejší...ak máš male deti,tak potom resort..je tam viac atrakcií pre deti
@danulkaja1 Myslite tento hotel?
https://hotel.invia.sk/turecko/side/alba-queen/...
Vyzera fakt dobre, za 679EUR, 5* s ultra inclusive a priamo z BA, to je fakt super.
Aj recenzie ma dobre.
@mamicka1313 lietate aj z Wiedne?
@katarinka289
lietame 🙂
Pozna niekto alebo bol niekto v Melas Lara ?
@lauraa super hotel,jeden z mojich favoritov,ak sa niekedy dostaneme do Lary. Čistota,servis,jedlo na jednotku. 24h AI lobby bar,wifi v cene,k raňajkám pomarančová šťava v cene. Na 12.posch. je panoramatický výhľad na more z rybej reštiky. Na izbe o.i, konvica +káva,čaj,minibar alko+nealko. Na pláži sú slnečníky,nie tie plachty,ak ti to vyhovuje. A treba brať radšej izbu štandard alebo rodinnú,lebo eco(zlacnená) je menšia. Recenzie výborné - 98% odporúčaní.
@lauraa promenáda tam nie je,je to skôr na konci Lary,takže aj také väčšie nákup. možnosti sú tak10-15 min po ceste od hotela. ALe niekde tam by mala byť aj zástavka dolmušu,ktorý ťa tam dovezie,prípadne taxi. Ak máš na mysli LAru,tak tam je veľa super hotelov,ale my máme už väčšiu dcéru,takže pozerám ceny vzhľadom na vek. Takže cenovo aj recenziami sa mi páči susedný hotel Saturn Palace,vedľa neho stojaca Adalya ELite Lara. Minulý rok som pokukovala po Liberty hotels Lara,ale tento rok cena vyskočila. Ale dobrý je aj FAme Residence Lara a Delphiny,tieto hotely sú aj bližšie k nákupom,majú ich takmer oproti. Ak chceš promenádu,tak radšej bližšie ku Side.
@lauraa ja som bola v Melas,ale v Side a tak ako ti pisu vyssie,bolo to uplne rovnake so sluzbami,napr.zmrzlina pre deti od nejakej 15 do 18,ale nie len na jednom mieste ,kazdy den ale pri bazene,na plazi a v neobmedzenom mnozstve.viac menej nemecky hovoriaci turisti,ale boli aj Anglicania.hotel super
Baby boli ste uz niekto v Club Calimera Serra palace? Mate nejake skusenosti ake to tam je a kam sa vybrat na vylet? Dovolenku uz mame kupenu na august
@ajkag ďakujem za kompliment, do Turecka jazdíme už roky,ale mnohé veci mám skôr načítané 🙂 Čo sa týka Grand Park Lara,tak treba brať do úvahy,že sú to akoby viaceré "paneláky",teda nie je to klasický hotel. Stoja pri ceste- V minulosti som pozerala recenzie,boli celkom fajn aj bol hotel obľúbený medzi Slovákmi,lebo bol jeden z tých,ktorý bol v LAre cenovo najdostupnejší, Ale pozrela som dnes na Holidaycheck a hoci má tam 91%,tak si všimni ten trojuholník s výkričníkom vedľa tých percent. A to znamená,že je podozrenie z manipulácie s recenziami. Takže toto by ma odradilo hotel objednať. Tu je link na Holiday.
@baumka Poraďte super hotel v Lare pre deti 10r a 6r. Ďakujem
@oliverceky v podstate všetky hotely v Lare sú top,všetko záleží od ceny.Hore som nejaké už spomínala,do tých by som šla s čistým svedomím. Viem,že žienky z MK zvyknú chodiť aj do Titanicu,2x tam bola aj Puškárová s rod.
NApr. podľa Tripadvisoru medzi naj hotely v Lare patria Delphin Imperial,Barut Lara,Baia LAra,Liberty Hotels Lara,Melas Lara,Adalya ELite LAra,Saturn Palace,Limak Lara,Delphin Diva Premiere ( aj v takomto poradí sú hodnotené). Vynechala som z poradia Trendy Lara,ale to len kvôli vzdialenosti na pláž,ide sa tam totiž loďkou.Ale je to nádherný dizajnový hotel,krásne prepracovaný areál plný stromov. Hodím sem link na to hodnotenie rodinných hotelov,je ich tam oveľa viac ako som vymenovala,kľudne by som brala aj niektorý mimo vymenovanej skupiny. Dúfam,že sa to dobre otvorí:
Baby letela niektorá z vás s prestupom? Dakujem

@gabina23
Alba resort iba teraz otvorili po zimnej prestávke,tak sa musí nejako rozbehnúť,personál zosúladiť. Queen už frčí od marca,recenzie sú dobré. Neviem,či aj toto by ti pomohlo v rozhodovaní.