icon

Dovolenka s deťmi v Turecku. Aké máte skúsenosti?

monrad
17. júl 2008

Ahojte, chystáme sa s deťmi do Turecka, konkrétne Side, hotel Justiniano Wish Long Beach Side. Privítam názory a odpôrúčania vdaka vlastnej skúsenosti, prípadne na čo sa dať pozor a ako si to užiť. Cestujeme s 8 ročným a 1,5 ročným dieťaťom. Vdaka za Váš čas.

baumka
1. jún 2017

@gabina23
Alba resort iba teraz otvorili po zimnej prestávke,tak sa musí nejako rozbehnúť,personál zosúladiť. Queen už frčí od marca,recenzie sú dobré. Neviem,či aj toto by ti pomohlo v rozhodovaní.

gabina23
1. jún 2017

@baumka ďakujem tak asi je rozhodnuté 😀 už len objednať

danulkaja1
1. jún 2017

@gabina23 Queen je podľa mňa krajší,menši,kludnejší...ak máš male deti,tak potom resort..je tam viac atrakcií pre deti

zuzkamark
1. jún 2017

@danulkaja1 Myslite tento hotel?
https://hotel.invia.sk/turecko/side/alba-queen/...
Vyzera fakt dobre, za 679EUR, 5* s ultra inclusive a priamo z BA, to je fakt super.
Aj recenzie ma dobre.

gabina23
1. jún 2017

@zuzkamark áno tento ale my ideme z Rakúska a dve rodiny a odtiaľ nás to vyjnde o hooodne lacnejšie 😉

macusikzv
1. jún 2017

@baumka tuto sobotu,cez Orex...no kadiake Mam pocity...nahovorila ma na to v cestovke,potom ale ked som citala recenzie,no neviem....aj pred tym sme boli v jednom,tiez kadiake recenzie,a nam sa pacilo😁no uvidime,dufam ze sa nic nezomele

katarinka289
1. jún 2017

@mamicka1313 lietate aj z Wiedne?

baumka
2. jún 2017

@macusikzv nech to dobre dopadne,peknú dovolenku prajem.Daj vedieť,ako bolo,prípadne sa ozvi z hotela. 😎

baumka
2. jún 2017

@gabina23 a cez akú ck idete a kedy?
My tiež lietame z Viedne.

mamicka1313
2. jún 2017

@katarinka289
lietame 🙂

moonica
2. jún 2017

@gabina23 my ideme do resortu. Tiez som riesila ci rezort ci queen a dost dlho.

popova
2. jún 2017

@macusikzv známi boli cez orex a sama chvála inak pozri recenzie hotela do ktorého ideš aj podla toho sa rozhodni ,majú dobré ceny cez Orex tiež to pozerám a zvažujem ale my potrebujeme na august ,škoda že nemajú pobyty na 11 dní s odletom z Košíc

lauraa
2. jún 2017

@gabina23 a cez koho letite? Kde pozeram nic my cez rakzsko nevychadza lacnejsie

gabina23
2. jún 2017

@moonica a co ta presvedčilo 😃

gabina23
2. jún 2017

@lauraa asi cez Tui Raisen..skús napísať mamicka1313

macusikzv
2. jún 2017

@baumka Urcite sa ozvem

lauraa
4. jún 2017

Pozna niekto alebo bol niekto v Melas Lara ?

baumka
4. jún 2017

@lauraa super hotel,jeden z mojich favoritov,ak sa niekedy dostaneme do Lary. Čistota,servis,jedlo na jednotku. 24h AI lobby bar,wifi v cene,k raňajkám pomarančová šťava v cene. Na 12.posch. je panoramatický výhľad na more z rybej reštiky. Na izbe o.i, konvica +káva,čaj,minibar alko+nealko. Na pláži sú slnečníky,nie tie plachty,ak ti to vyhovuje. A treba brať radšej izbu štandard alebo rodinnú,lebo eco(zlacnená) je menšia. Recenzie výborné - 98% odporúčaní.

lauraa
4. jún 2017

@baumka je aj nieco ma okoli? Promenada?

lauraa
4. jún 2017

@baumka co mas este vo vybere?

baumka
4. jún 2017

@lauraa promenáda tam nie je,je to skôr na konci Lary,takže aj také väčšie nákup. možnosti sú tak10-15 min po ceste od hotela. ALe niekde tam by mala byť aj zástavka dolmušu,ktorý ťa tam dovezie,prípadne taxi. Ak máš na mysli LAru,tak tam je veľa super hotelov,ale my máme už väčšiu dcéru,takže pozerám ceny vzhľadom na vek. Takže cenovo aj recenziami sa mi páči susedný hotel Saturn Palace,vedľa neho stojaca Adalya ELite Lara. Minulý rok som pokukovala po Liberty hotels Lara,ale tento rok cena vyskočila. Ale dobrý je aj FAme Residence Lara a Delphiny,tieto hotely sú aj bližšie k nákupom,majú ich takmer oproti. Ak chceš promenádu,tak radšej bližšie ku Side.

janinkad
4. jún 2017

@lauraa ja som bola v Melas,ale v Side a tak ako ti pisu vyssie,bolo to uplne rovnake so sluzbami,napr.zmrzlina pre deti od nejakej 15 do 18,ale nie len na jednom mieste ,kazdy den ale pri bazene,na plazi a v neobmedzenom mnozstve.viac menej nemecky hovoriaci turisti,ale boli aj Anglicania.hotel super

lauraa
5. jún 2017

@janinkad a nealko napoje tam mali ake? Dufam ze nie tie automaty na dzusy.

5ka25
5. jún 2017

Baby boli ste uz niekto v Club Calimera Serra palace? Mate nejake skusenosti ake to tam je a kam sa vybrat na vylet? Dovolenku uz mame kupenu na august

janinkad
5. jún 2017

@lauraa nie,v hlavnej reštauracii boli krabicové .alebo čapovali čašnici.a v chladnickach pri bazenoch boli flasové vody.

ajkag
5. jún 2017

@baumka ahoj, pozerám, že Laru poznáš dobre. Máš aj nejaké skúsenosti s Grand Park Lara prosím ťa?

baumka
5. jún 2017

@ajkag ďakujem za kompliment, do Turecka jazdíme už roky,ale mnohé veci mám skôr načítané 🙂 Čo sa týka Grand Park Lara,tak treba brať do úvahy,že sú to akoby viaceré "paneláky",teda nie je to klasický hotel. Stoja pri ceste- V minulosti som pozerala recenzie,boli celkom fajn aj bol hotel obľúbený medzi Slovákmi,lebo bol jeden z tých,ktorý bol v LAre cenovo najdostupnejší, Ale pozrela som dnes na Holidaycheck a hoci má tam 91%,tak si všimni ten trojuholník s výkričníkom vedľa tých percent. A to znamená,že je podozrenie z manipulácie s recenziami. Takže toto by ma odradilo hotel objednať. Tu je link na Holiday.

https://www.holidaycheck.de/hi/grand-park-lara-...

oliverceky
5. jún 2017

@baumka Poraďte super hotel v Lare pre deti 10r a 6r. Ďakujem

baumka
5. jún 2017

@oliverceky v podstate všetky hotely v Lare sú top,všetko záleží od ceny.Hore som nejaké už spomínala,do tých by som šla s čistým svedomím. Viem,že žienky z MK zvyknú chodiť aj do Titanicu,2x tam bola aj Puškárová s rod.
NApr. podľa Tripadvisoru medzi naj hotely v Lare patria Delphin Imperial,Barut Lara,Baia LAra,Liberty Hotels Lara,Melas Lara,Adalya ELite LAra,Saturn Palace,Limak Lara,Delphin Diva Premiere ( aj v takomto poradí sú hodnotené). Vynechala som z poradia Trendy Lara,ale to len kvôli vzdialenosti na pláž,ide sa tam totiž loďkou.Ale je to nádherný dizajnový hotel,krásne prepracovaný areál plný stromov. Hodím sem link na to hodnotenie rodinných hotelov,je ich tam oveľa viac ako som vymenovala,kľudne by som brala aj niektorý mimo vymenovanej skupiny. Dúfam,že sa to dobre otvorí:

https://www.tripadvisor.de/Hotels-g297962-zff4-...

gabina23
5. jún 2017

Baby letela niektorá z vás s prestupom? Dakujem