ahoj baby..
potrebujem info ci sa da ist do bulharska bez cestovky ci tam clovek najde v pohode slusne ubytko..vopred dakujem za odpovede..
@lucinka1104 ešte som nepočula o tej pláži zlatá rybka,môžem sa opýtať ktorým smerom to je??Ďakujem..my ideme tiež do Sozopolu od 2.8. 😀 😀 😀 už sa teším
@v555 to ja neviem kedže som tam nebola ale ma to byť 2 a pol km odtiaľ ked sa pozeráš smerom ako od mora tak na pravu stranu
@lucinka1104 no bola som tam už tri krát ale neviem kde to môže byť,viem,že sú tam dve pláže a ešte jedna ale tam bola minulý rok strašná špina,nikto sa tam nekúpal,bola tam len jedna loďka a malé drevené mólo pre rybárov.No dám si záležať a pobehám to tento rok poriadne 😀 😀 😀
@v555 sem chodia autobusom....
@lucinka1104
@v555 inak ked si hodíš sozopol tak o tej rybárskej dedia zlata rybka dosť píšu
Ahojte dievcata, len sa chcem opytat, ci sa oplati ist d Bulharska na All Inclusive, alebo uplne staci aj polpenzia? Dakujem za odpovede.
@zlostitko Boli sme All inclusive a bolo naozaj super. O nič sme sa nemuseli starať, všetko k dispozícii nonstop. Celkovo tam nie je draho, ale keď máš všetko v hoteli , nemáš naozaj o nič starosť. Išli by sme zasa tak. Aj z dôvodu, že v reštike by mi malá neobsedela, takto sme pekne odbehovali od jedla, striedali sa.
Ahojte mate nejake skusenosti s hotelom Wela, slnecne pobrezie?my ideme v july do bulharska 🙂
Aj my chceme ist all inclusive..predsa ked clovek ide s malými detmi tak je to lepsie nemusi sa starat co budu jest a behat po obchodoch kupovat ved si chceme oddýchnut 🙂 presne tiez vysedavat v restike maly tiez by odbehoval a tak... 🙂
pre všetkych ktori chcu do primorska 😉 je tu uzasne..more teplučke..ja som sa bala ci sa bude dat kupat a je teplejsie ako v bazene pri hotely 🙂 ,more je cistucne..mame aj vlny ale v pohode na špliechanie, sme na južnej plaži. plaž je čista, my chodime na free zonu bez platenia. plaž je cistucka...sama mušla 🙂 chodime do centra, veeela veeela obchodikov a nieje tu tak moc ludi tak je to o to lepšie 🙂
sympa1 a kde v bulharsku ste? nech vám pekne dovolenka vyjde
@vlasa no z grand hotela budete chodit asi na severnu, tu budete mat na skok, ale aj na juznu mozte prebehnut, nieje to daleko...aj ked este nieje celkom sezona tak plaž je plna..my sme ale trošku bokom na južnej kde mame klud ale chodime pozerat vsade . inak na severnej sme este neboli tak neviem povedat, zatial chodime len na južnu 😉
sympa1 - prosím, nie ste náhodou v hoteli Prestige City II ? Keď píšeš, že ste na južnej trochu mimo. My sa tam chystáme presne o 10 dní 🙂 . Ako to vyzerá v hoteli ? Ak si naozaj v tomto istom, prosím, napíš bližšie.
ĎAKUJEM !!!
ake su ceny jedal a sluzieb tento rok v Bulharsku v porovnani u nas? voda, chjlieb, jedlo v restike, slnecnik a lehatko na plazi...atd atd...? dakujeeeem 🙂
caute
tak ja zacinam hladat ubytko v BG, nie som rozhodnuta ci Sozopol, Ravda alebo Pomorie?? nemal by to byt drahy hotel, nieco mensie rodinne...dajte tipy ak mate, na nete je toho vela a nestiham.
mali sme nedavno navstevu z BG, troch znamych, boli u nas v Maxe a vraveli ze to co u nas stoji v eurach, u nich v levoch 😝 cize zhruba ako pred rokom.
@sue250 ahoj citala som par prispevkov z tejto temy a vidim ze s v&znas v BG,mohla by si mi prosim ta poradit,nepoznas nahodou Hotel GRAND HOTEL SUNNY BEACH?mame 2 deti 3 a 7 rokov je to vhodne letovisko alebo mam skor hladat nieco v primorsku?dakujem za info
@janulabj a ako dlho ste čakali na pas?stál 8 eur?