Ahojte mate niekto skusenosti s dovolenkou v Bulharsku s detmi ?Potrebujem poradit destinaciu vhodnu pre male deticky nejaky privat blizko mora a piesocnu plaz.Vdaka
inak zabudla som napísať, velké animácie a programy pre deti + slnečníky zadarmi pri mori, mala alexandria, tak ak sa niekomu dá, nech pozerá dovolenku aj cez túto stránku. My sme sa boli pozrieť jeden večer a bolo to super- sme sa tam prepašovali.
Ahojte.boli ste niekto v aquaparku na zlatých pieskoch?
Ahojte zenusky,
koncom augusta ideme s nasou rocnou dcerkou do Kitenu. Ma niekto z vas skusenosti s nakupom detskej stravy? Daju sa tam nakupit vyzivy, alebo mam trepat pohariky z domu?
Tiez som na internete citala, ze vela deti v Bulharsku vazne ochorelo - crevne problemy, mate niekto takuto zlu skusenost? Ked si dam extra pozor na to, co mala papa a pije, da sa tomu predist?
Dakujem za nazory!!!
Silvi
@aininka ahoj, my sme sa pred par dnami vratili z Bulharska, maly mi je haklivy na zaludocne problemy aj doma, preto som mala velke obavy, co bude tam, ale zvladli sme to v pohode a hlavne v zdravi . Je pravda, ze vodu z vodovodu sme nepili, vylucne sme ju kupovali, ale stravovali sme sa po restikach a prezili sme to v zdravi
Zato kamoska boli tiez v Bulharsku a ze viac deti malo zaludocne problemy, tak nejaku to zvysenu hygienu podla mna treba dodrziavat hlavne pri malych detoch. Tak nech vam dovolenka vide a hlavne nech ste zdravucki
Ahojte dievčatá, prosím vás bola niektorá z vás na dovolenke cez cestovku Solvex? Boli ste spokojný? Majú dobré ceny ale strašné referencie, preto sa pýtam. Ďakujem, Zuzana
@janulka29 Áno, boli teraz v júli, no, drahota ako u nás napr. v tatralandii, vyšlo nás to v prepočte nejakých 60,-euri- sme 2 dospelí a dve 11ročné dietky. Z Pieskov tam ide autobus 409 a stojí priamo pred aquaparkom. Pri vstupe dostanete také náramky ako hodinky, ktoré sú podľa mňa len akože, lebo všetko kupujete v hotovosti alebo kartou. Skoro nás trafil šľak, to sme nechápali. Ten čip bol dobrý akurát tak na jednu vec, že si si ním mohla otvoriť trezor, ktorý stál v hotovosti 2 leva, je to taký malý prdinec, zmestia sa akurát mobily a foťaky. Lehátka a slnečník je za poplatok- sme kukali ako puci. Najmä tie peniaze v hotovosti aby ste mali. Pri vstupe sa dá platiť aj našou kartou. Čo sa týka atrakcií- menej ako u nás, ani nie také aké sú napr. v Taliansku, ale ocneili sme, že sa dlho nečakalo na nič a najmä v porovnaní s Tatralandiou je dostatok nafukovadiel. Otvorené je do 19:00. Decká sa vyblbli a ja som relaxovala na ležadle.
@aininka My sme ochoreli a riadne, nikdy viac Bulharsko. Po siedmich rokoch sme sa vytrepali k moru a ihneď po návrate skončili na infekčnom na Kramároch na infúzkach. Stravovali sme sa v hoteli aj v reštauráciách nikdy nie v nejakých bufetoch, vodu sme nepili, ruky umývali. Neboli sme jediní, z predošlého zájazdu skončili v nemocnici priamo na Zlatých Pieskoch ďalší ľudia. Takže tak, ale možno budete mať viac šťastia, my sa spamätávame ešte dnes. A doleteli sme minulý týždeň.
@janulabj , vedľa Kotvy sme prechádzali, je to ďalej od pláže aj od centra, blízko Nesebaru, v tom aquaparku je ale studená voda, inak strava je tam výborná, my sme tam chceli ísť vlani s vnukom, ale kvôli tej studenej vode sme nešli. Boli sme vo Welle, je tiež ďalej od pláže, cez cestu, ale dá sa to, inak hotel super, jedlo tiež, vôbec sa nečaká, je tam veľa miesta, rozmýšľame, že tohto roku asi pôjdeme zase tam.
@aininka - nič nekupujte, najmä ovocie vonku, mimo hotel, lebo aj náš malý ochorel, kúpili sme mu čučoriedky, ktoré jedol len on a dcéra, a oni dvaja ochoreli, hnačku dostali a potom ich to prešlo, ale on sa dlho spamätával, boli sme spolu 9, a my sme mimo hotel nejedávali, len oni dvaja to jedli vtedy, takže myslím si, že v hoteli sa nenakazili, boli by sme všetci chorí
boli ste niekto v bulharsku na slnecnom pobrezi v hoteli Karlovo ????
My sme boli v juli na Slnecnom pobrezi, mali sme hotel s ranajkami a zvysok sme sa prestravovali kde sa dalo. Obed vacsinou nejaky kebab alebo pizza, kukurica, nanuky, ovocie priamo od predajcov na plazi. Vecere v restauraciach vzdy v inej a skoro v kazdej bol detsky kutik alebo ihrisko na plazi, plus samozrejme, vselijake palacinky a sisky na ulici, miesane drinky s ladom, dokonca aj obycajna voda... a nikto z nas nemal ziadne problemy, vobec som nemala pocit ze by sa to co len trosku lisilo od slovenska, ci restauracie alebo cistota na uliciach...mozno len trochu chaos ked sme chceli ist na vlacik, nevedeli sme kde stoji a kam nas odvezie, vobec sa to nezhodovalo s tym co bolo v prospektoch Par krat sme boli v aquaparku v hoteli Kotva busom, tam sa decka vysantili a mali zmenu.
My sme uplne spokojni...
A prisli sme domov isli sme sa vykupat na senecke jazera a maly sa vyhadzal kompletne z vody
@tigra440 boli sme v hoteli Sea breeze, vyslovene som hladala aby to bolo hned pri plazi a rozhodla som sa na zaklade recenzii na hotel a teda hotel naozaj super, na to ze 3* bol krasny, novy a cisty...
Bus do kotvy stal 1 leva na dospeleho alebo 2 leva double decker a vstup do kotvy 10lv na osobu, myslim ze do 3 rokov deti neplatia..
@nataliamp Zdravim.Vidim,ze ste boli v Bulharsko -sveti vlas-Korona. Chcvem sa spytat bazen cisty,tepla voda?more s pozvolnym vstupom?Ihrisko pre deti tam nejake najdeme? Je tam aj nejaka hlavna ulicka s obchodikmi a restikami kam sa da vecer ist prejst? Odporucate s 21 mes.Dietatom? Dakujem
ahoj my sme tam boli pred tromi rokmi a bolo tam super, voda v bazene bola sice chladnejsia ale vtedy neboli take horucavy more pekne ciste s pozvolnm vstupom do mesta trosku dalej ale vsetko tam je pekne to je restiky obchodiky a od vtedy urcite je to este lepsie oni kazdy rok na tom pracuju aby bolo dobre odporucam iste
neviete ako je to s morom na slnecnom pobrezi ? vraj je cele zelene od rias ....
@bberika ahoj ano boli sme pomorie prímorsko a tento rok zlaté piesky ... ihriská moc nenájdeš čo si pamatám ani tento rok moc nebolo skorej stánky bary reštaurácie promenády boli všade pekné , keby mám hladat rozdiely tento rok zlaté piesky mali najvyššie ceny inak je to rovnakééééé neviem ja neviem povedat nič zlé my milujeme Bulharsko odporúčam ho rada ... nevieme ešte aké je Slnečné pobrežie ale doposial bolo všade super !!! čo sa týka mora to je natažko my sme mali tento rok také vlny tri dni že hotovo pre dospelých super vybláznili sme sa ale na decká bolo treba dávat pozor boli ozaj velké vlny také som ešte nezažila ...
ahojte baby my sme sa včera vrátili z Bulharska z Prímorska - hotel Valex 1, hotel je v pohode, my sme boli bez stravy, ale hot dog bol v cene 1eura, pizza trojuholník bol v cene 1,50eura, ked sme sa boi najesť v reštaurácii tak 5 hlavných jedál, 2 pivá velké čapované, 1 radler a 2 džúsy vyšli v prepočte na 13euro, takže o stravu sa báť nemusíte a hotel je vpohode, je tam všetko čo nenáročný klient potrebuje. Na TV bolo naladených 12 staníc a z toho CT24, šláger, RTL ..... Hned oproti balkonu sme mali celý detský lunapark, -- autíčka, kolotoče, skákacie hrady ....
takže sa o stravu nemusíte báť vôbec. Ja by som budúci rok chcela ísť do obzoru budúci rok, ak tam niekto už bol ozvite sa pomôže to aj ostatným.