Dovolenka v Bulharsku s deťmi
Ahojte mate niekto skusenosti s dovolenkou v Bulharsku s detmi ?Potrebujem poradit destinaciu vhodnu pre male deticky nejaky privat blizko mora a piesocnu plaz.Vdaka
@monnaa ...my tento rok nepôjdeme k moru, máme doma takú dohodu že jeden rok more, ďalší rok hory...posprávnosti by tento rok vychádzalo more, ale kedže minulé leto som bola tehu, a ešte sme aj dokončovali prerábku bytu tak sme neboli nikde, tak tento rok dáme hory a budúci sa hádam to more zadarí...
@cathy26 treba utekat k moru,kým je neplatí malý/la letenku 🙂 ja som bola aj ako tehotna,potom sme strašne chceli ísť len preto ,že mala je ako ryba vo vode no od 3 mes. neznáša cestovanie tak sme neboli,az mín.rok (to mala 1,8r) a ked som videla aká je šťastná a spokojná,ľutovala som že sme neboli aj keď let sme prechodili v uličke 🙂 tento rok to vychádza o veľa peniazkov naviac,a keď si predstavím že ani v liet.nebude chcieť sama sediet a nič nezie, len tak vyhodené eura ....uvidím nejaky last minute 🙂 možno nakoniec aj grec.ostrovi ak sa tam nič neprihodí dovtedy,chcela by som ísť už v júni lebo sa neviem dočkať,v auguste ideme do Tatier....
dievčatá prosím Vás, máte skúsenosti s CK globotor ? Po 2 týždňoch som konečne vybrala hotel v BG a globotour mi dali celkom dobrú cenu, len neviem, lebo na nete som čítala všelijaké zlé recenzie na túto CK :(
preklep - ide o CK Globtour samozrejme 🙂
my sme boli cez: alfatravel a uplne v pohodicke. Ubytko blizko mora, uzasny vyhlad... (ked sa vypyta izba smerom na more) v noci moze byt chladnejsie, ked je more rozburene aj hluk.. bez stravy (co nam vyhovuje).. Mam na tento pobyt, vtedy s 8 mesacnou dcerkou skvele spomienky (a to Bulharsko nejak moc nepreferujem... ) 😉
pridám stránku na apartmány ak niekto ma radšej kľudnejšiu dovolenku a s vlastnou kuchyňou, pripadne potrebuje pre deti väčší priestor ako hotelová izba:
http://www.bulharskoapartmany.eu/prenajom
ceny su od 25 eur/noc za apartmán 2+2 - maj 2016
30 eur/noc za apartmán - jún 2016
45 eur/noc za apartmán jul a august (už je tam malo voľných termínov).
Ceny su vždy za celý apartmán + bazény a lehatka a slnečníky v komplexe + strážené parkovanie+ internet, TV.Velkosť apartmánov od 50-60m2, Balkon alebo terasa, komplet zariadenie.
často take ubytovanie preferujú aj rodiny s viac ako 2 detmi -nie je problém pretože su apartmány s 2-mi rozkladacími pohovkami alebo aj veľke apt. pre 2 rodiny. K dispozícii je detská postieľka (ohrádka). Fyzicky ja som tam na pobreží od cca 20 júna, pomôžem a ubytujem aj osobne - stačí mi napísať.
ešte tu su nejaké rady ako hľadať ubytovanie v Bulharsku ,možno to niekomu pomôže
15.7. idem s 3 r. dcérkou do hotela Caesar Palace Sveti Vlas, Nemáte niekto skúsenosti s týmto hotelom? Ďakujem.
lencabu ,pisala som spravu 🙂
Ahojte,nechce sa mi spetne listovat tak sa spytam ide niekto autom do Primorska cca 10-11.7 ?dakujem

@cathy26 jéj, vďaka za typ na cestovku, týmto som veru ešte nepísala, tak idem napraviť . A vy sa chystáte tiež do BG tento rok ?