Ktorú cestovku odporúčate?

beusssska
29. júl 2014

Ahojte, ktorú cestovku odporúčate? a ktorú nie? a preco? dakujem 🙂

nikawero12
29. júl 2014

@beusssska ja a moja rodina už dlhé roky chodíme so Saturom. Niektorí namietajú že je zbytočne drahá, ale my máme s nimi len pozitívne skúsenosti čo sa týka pobytových aj poznávacích zájazdov do zahraničia.

katarina644
29. júl 2014

ahoj, my chodievame z koaly tour. zatial sme boli maximalne spokojni. neklamu, je to vzdy take ako povedia...🙂

tenerifka
29. júl 2014

@beusssska Na rezervaciu hotela vacsinou nemecke cestovky (Neckermann, TUI, Meiers-Weltreisen, Dertour....), vyjde to neporovnatelne lacnejsie ako napr.Booking, letenky kupujem sama priamo u leteckej spolocnosti takisto ako hotel cez internet, delegata nepotrebujeme a ak chceme miestneho sprievodcu prip.nejake vylety, ktore sa nedaju absolvovat autom, objedname takisto cez net

jaaty
29. júl 2014

@beusssska keď si vyberám dovolenku, tak hľadám hydrotour, kartago, satur, - so všetkými mám osobnú skúsenosť a ide o Ck, ktoré sú na našom trhu dostatočne dlho, aby som nemala obavu z krachu CK. Následne by so ešte zvažovala koalu, hechter a firo tour. Tu môj výber zo slovenských CK končí.
S rakúskymi či nemeckými CK skúsenosti nemám, keďže nemecky neviem- nevyhľadám ich.

andrejka1974
29. júl 2014

my sme isli cez www.zajazdy.sk vedia ti urobit dovolenku na mieru, staci im povedat aku mas predstavu, kolko chces za nu dat a oni ti urobia navrh, oni spolupracuju s roznymi cestovkami aj ceskymi a vzdy ta to vyjde lacnejsie ako ine ponukaju 🙂 🙂 🙂 🙂 tento rok som bola s nimi v maji na malych divoch a v juli v chorvatsku

evelynm
30. júl 2014

pravidelne chodíme s Hydrotourom, sme spokojni, az na jednu vynimku, kedy sme si vybrali otrasny hotel. Chodievali sme aj s Medinou - krachla, tej je skoda.

sakura77
30. júl 2014

Firotour, satur, , hydrotour- nam po príchode do turecka zmenili hotel.. a aj s fisher sme boli spokojni.
Čerstvé zle skusenosti teraz kamoska s Tiptravel- na letisku im.oznamili ze nie je volny dostatok miest v llietadle a muz so synom odletel a ona s malou az o dva dni!!

bubuliatkova
30. júl 2014

HECHTER rozhodne nie! My sme s nimi boli tento rok po prvý krát, ale aj posledný.

1.mali sme mať susedné izby s mojím otcom, ale dostali sme izby s rozdielom poschodia.Keďže budovu si rozdeľovali ešte s inou CK (BON TON z ČR), nijako sa výmena izieb nedala urobiť. Tí, čo nás striedali, mali (jéj, to je prekvapenie), rovnakí problém...zrazu všetci mali mať výhľad na more, ale také štúdio HECHTER má len jedno, ostatné dve majú Česi.
2.vyložili nás z busu uprostred ulice na páliacom slnku, nepovedali nič...kde je budova (štúdiá). Ani delegátka za nami nebola, nič sme netušili až do ubytovania sa. Našinci, ktorí odchádzali, nás o všetko informovali. Delegátke to nemám za zlé, mala toho dosť. Ale Ck to má veľmi zle zorganizované.
3.šoféri (INCAR NR) si to šinuli namiesto cez Srbsko a Macedónsko cez Srbsko a Bulharsko (rozdiel 3 hodiny), aby v tzv.duty free shope (hahaha) z predaja našincom vyfasovali od majiteľov šopu nejaký ten alkohol resp.olivový olej na litre(na vlastné oči som celý "business" videla)
4.WC v buse sa nemohlo používať, vraj bolo nefunkčné (tí, čo s Hechetom boli už viac krát, potvrdili, že sa nikdy nemohlo používať)...lenže 3hodinové prestávky sa nakonali...keď sme už išli 3,5 hodiny (po viacerých infekciách močového ústrojenstva mi zostala pamiatka v podobe nutnosti vyprázňovania mechúra 😒 ) , po dvoch urgenciách v rámci 10 minút zastavil na BG benzínke, lebo sme mali stáť až o 40 minút...no ešte odtiaľ sme šli vyše hodiny...takže klamári a aroganti.
PS Išlo o mestečko Sarti, nádherné čistučké more, čistá pláž, málo ľudí, mierne vlny a plytká voda. Chcem prísť o rok, ale autom do iného apartmánu.

Summa summarum: chodím už roky busom do GR na rôzne mietsa a s rôznymi CK, ale HECHTER už nedám viac ani cent. 😀

gabriella7
30. júl 2014

Ak ideme niekde blizsie napr. Egypt, tak kartago alebo satur. Dobra praca delegatov. Ak dalej tak cez rakuske cestovky.

cutty
30. júl 2014

My sme boli raz s Tiptravelom a hotel do ktoreho sme prisli vyzeral uplne inac ako v katalogu a podla popisu, odpoved delegatky bola ze aj ona ked sa ide fotit tak sa namaluje a upravi 🙂 cize asi tak. A teraz uz ideme tretikrat s Globtour a sme s nimi velmi spokojni, vsetko tak ako v popise a dobre ceny zajazdov.

janka279
30. júl 2014

@beusssska jednoznacne cez nemecke a rakuske. Na SK ich zdruzuju tui, airstop, verne. Dovolenky poslednych par rokov kupujeme len cez prve dve spominane. Rozdiel je, ze su to vacsie cestovky, beru si viac izieb v hoteloch a preto dostavaju od hotela tie lepsie. Dvakrat sa nam cez tui stalo, ze sme si neobjednali izbu s vyhhladom na more a predsa sme ju dostali. Raz nam zadarmo uprgadeovali izbu z vyhladom na more na izbu s priamym vyhladom na more. Krasnu, romanticku, par metrov od mora. Proste cez nemecke a rakuske cestovky je to lacnejsie, rezorty su krajsie a maju lepsie izby. Proste dopyt. Tak nam to vysvetlil jeden animator v Grecku. Ked si slovenska cestovka objedna v hoteli 3 izby a nemecka 100, kto dostane lepsie? Jedina nevyhoda je jazyk. Objednavanie a kupa prebieha v slovencine, ale delegat, ktory caka na letisku rozprava po anglicky a nemecky. Aj ked v Dominikanskej sme dostalu ceskeho delegata cez airstop. Tak zavisi od destinacie.

mima4
30. júl 2014

@tenerifka prosim ta mozes charakterizovat tie cenove rozdiely co sa tyka hotelov cez nem. cestovky a ebooking?
dik

mima4
30. júl 2014

@beusssska ja som vyskusala zatial len nemecku cestovku cez tui reisen, velmi spokojni sme boli. Vsetko islo plynulo 🙂

mima4
30. júl 2014

@janka279 anglictina je ale v pohode, nie? 😉

luslus
30. júl 2014

@katarina644 musim ti odporovat, my sme sli na dovolenku s koalou a teda klamu. objednali sme si hotel a neboli schopni nam povedat, ze nakoniec z toho hotela nic nebude. ponukaju zajazdy do zatvorenych hotelov. ale nastastie som to zistila este skor ako sme sli, dali nam na vyber 2 ine hotely (1 v nizsej kategorii a druhy v inom meste). ostatni dovolenkari sa to dozvedeli az po prilete

sintra
30. júl 2014

my sme boli tri krat po sebe s Tip Travel a az na drobnosti, ktore sa podla mna najdu vsade, sme spokojni.

majdus
30. júl 2014

My mame dobru skusenost do Solvexom. Cestovali sme v roku 2012 do Bulharska. Super bolo! 🙂

katarina644
30. júl 2014

@luslus my sme boli spokojni. kazdeho nazor...

luslus
30. júl 2014

@katarina644 ako s dovolenkou som bola spokojna, kazdy si spravi dovolenku aku chce. ja len pisem, ze aj oni klamu, cize nie je to len nazor ale realita

crazybabenka
30. júl 2014

my sme boli teraz prvý krát s tiptravelom....a sme max spokojný.....delegátka supe....neviem si ju vynachváliť....starala sa o nás ukážkovo......zháňala lacnejšie lístky na atrakcie.....vedela poradiť tip na výlet keď bolo zlé počasie atď atď

katarina644
30. júl 2014

@luslus som napisala tvoj nazor, a tym som tuto debatu chcela ukoncit. my sme boli vzdy spokojni. je tu na vyber kopec cestoviek... a nechcem to dalej riesit...

janka279
30. júl 2014

@mima4 Jasne. S anglictinou nebol nikdy problem. Vsetci delegati hovorili po anglicky. Akurat instrukcie a pokyny, ktore sme dostali na letisku od delegata boli v nemeckom jazyku. No nejako vyrazne sme ich nepotrebovali. Vzdy sme si vystacili s anglictinou.

tenerifka
31. júl 2014

@mima4 Nepamatam si uplne konkretnu sumu, ale napr.Maledivy-ten isty rezort-cez booking ubytovanie s ranajkami bez hydroplanu, cez nemecku ubytovanie s All Inclusiv vratane presunu do rezortu hydroplanom(na rodinu to moze byt 1000 eur extra), suma rovnaka.....Rovnaky hotel na Ibize, ubytovanie s ranajkami na 7 dni o cca 150 eur drahsi ako cez nemecku CK s polpenziou(aj ked vecere sme nakoniec nevyuzili, veceriavali sme v roznych restauraciach vonku)....atd, vzdy sa treba pozriet, co konkretna suma zahrna