icon

Zlá skúsenosť s booking.com

mentoska77
24. aug 2021

v juli som objednala a zaplatila ubytovanie a po platbe mi vygenerovalo cislo majitela ubytovania hned som volala a dozvedela som sa ze nieje mozne sa ubytovat mi bolo povedane a ze mam dat storno ktore som nakoniec dala ale v objednavke bola formulka ze pri storne mi nevratia peniaze .Prekazka ale bola na strane ubytovania nie na mojej booking ani raz mi neodpisal a pani sa vyhovara na booking som rozcarovana nieje to suma na trestne oznamenie ale ak to dotycna osoba urobila viacerym tak je dobre v baliku .

mentoska77
autor
24. aug 2021

@danieladeley platba prebehla

danieladeley
24. aug 2021

@mentoska77 v tom pripade je to tvoja chyba, ze platis za sluzby, ktore ti neboli este ani poskytnute, asi si to riesila narychlo a bez rozmyslania.

sasanka605
24. aug 2021

@danieladeley niektore ubytovania maju ako podmienku zalohu a niektore v plnej vyske celej sumy, nie je to ojedinele cez booking.
Tu ta ale slusne povedane odrbali riadne v ubytovani. Ked si to sama zrusila, booking sa tym dalej nezapodieva.

qetka
24. aug 2021

budes musiet zavolat neskor, myslim, ze je to docasna situacia, mozno kvoli prazdninam

danieladeley
24. aug 2021

@sasanka605 ja to velmi dobre viem, ze to nie je ojedinele. Ale ak platim vopred, musim ratat s tym, ze peniaze mozno prepadnu, ak sluzby nevyuzijem. Ak nechcem aby peniaze prepadli, hladam ubytovanie bez platby vopred. Logika.

sasanka605
24. aug 2021

@danieladeley tak ale ona tam chcela ist, cize nepredpokladala ze z toho dovodu z jej strany by prepadli. Jej v ubytovani povedali ze sa neda a ma to zrusit, ona sa nezamyslela nad podmienkami storna a zrusila.

danieladeley
24. aug 2021

@sasanka605 no ved hovorim, konala neuvazene a narychlo

loginexistuje
24. aug 2021

nuz ak je tot akto tahas za kratsi koniec a chybu si urobila ty ze si to stornovala malo to stornovat zariadenie co oni ne hceli lebo m hrozili sankcie za to zo strany bookingu takze pekne si pytaj peniaze od pani majitelky bookingu popis co sa stalo a posli im to v anglictine maju aj kontaktny form
a na majitelku pritlac nech to to vrati

mentoska77
autor
24. aug 2021

najlepsia sranda je ze ona mi hovori ze moje peniaze nema ze ich ma booking

mentoska77
autor
24. aug 2021

rozmyslam kde este napisat aby sa mi podarilo niekoho zohnat kto sa tam chcel tiez ubytovat

janai1
24. aug 2021

Keby si volala na to číslo co som ti poslala tak ta to prepojí na operátora 💁‍♀️
@mentoska77

mentoska77
autor
24. aug 2021

@janai1 volala som nejde mi to

janai1
24. aug 2021

@mentoska77 a čo ti tam nejde? Dlho kecaju, zadáš číslo rezervácie a čakáš 🤷‍♀️

mentoska77
autor
24. aug 2021

@janai1 vsak prave zadam to cakam a stale dookola hovori zadajte cislo rezervacie uz som prevolala 15 min minimalne

jana_eyre_2
24. aug 2021

My cestujeme vďaka bookingu už dlhé roky a vždy sme s nimi mali dobré skúsenosti.. ak bol problém s ubytovaním bolo to vždy len s konkrétnym ubytovatelom, nie portálom booking.. a raz nám aj stornovali ubytko kvôli vážnemu dôvodu, aj keď sme mali rezerváciu bez tej možnosti.. bohužiaľ nie každý ubytovatel je fér 😒

bluka2
24. aug 2021

Tiež sa mi to stalo. Dovolala som sa a vraj mali veľa sťažnosti na to ubytovanie a že zaručene dostanem peniaze späť, že ešte komunikujú s hotelom. Bol to hotel v Senegale.
Peniaze som späť nedostala, iba mi booking dal minimálnych 20€ odskodnenie, keďže som bola verný zákazník. Recenziu uverejnili po dlhom boji s nimi. Bolo to už viac než 10 rokov dozadu, takže verím, že odvtedy majú už lepši systém, že nemôžeš nič. Zabila som komunikáciou s bookingom toľko času, že sa to za tie peniaze po istom bodu už neoplatilo ďalej skúšať.

zaphyra
24. aug 2021

Samozrejme, že tvoje peniaze ma ubytovacie zariadenie, iba ta zavádzajú, platbu si automaticky stiahnu po vytvorení rezervacie oni a nie booking. Pochybujem, ze cez booking nieco vyriesis, pretoze chyba bola na tvojej strane, rezervaciu si nemala rušiť ty. Ale za skúšku nic nedáš.

amanta5
24. aug 2021

Chyba je, že nemáš písomnú komunikáciu s majiteľom v LM. Skús im tam napísať e-mail kde popíšeš čo sa stalo, teda že si stornovala pobyt tak ako ti ona povedala, lebo že sa tam ona nevedela dostať. Napíš jej, že tým si stratila číslo rezervácie a nevieš teda komunikovať s booking ohľadne vrátane peňazí, keďže ona ako majiteľka ubytka ich tiež nemá (ako tvrdí). A teda, či ti ona nevie napísať to číslo rezervácie, pod ktorým si si to rezervovala. Proste vymysli nejaký akože dôvod prečo píšeš.
Napíš im e-mail, taký kde sa zahráš na blbú. Nepíš to útočne. A potom ten e-mail s odpoveďou majiteľky ubytka v LM pripoj ako prílohu a skús komunikovať s bookingom takto. Ak ti teoreticky nič nevrátia, aspoň im dajú hádam zlé hodnotenie 🙂
Prípadne sa stým obráť na nejaké kontrolné zariadenie. Ak by si som sa nedostala k peniazom od majiteľky, nakoniec by som využila cestu pohrozenia, že im tam pošlem kontroly od hygieny až po dane. To zvykne zabrať, nikomu sa nechcú absolvovať tieto tortúry a prípadné pokuty 🙂

bluka2
24. aug 2021

Ok, čítala som teraz, že si rezerváciu zrušila ty. Tak to máš potom smolu. Môj prípad bol iný.

nelika
24. aug 2021

@mentoska77 nemusí mať tvoje peniaze, môžu byť stále na "virtuálnej karte", odkiaľ si ich ubytovacie zariadenie má stiahnuť /ubyt.zariadenie, ktoré prevadzkujem ja, si ich môže stiahnuť až v deň začatia pobytu/. ale my máme v podmienkach, že do 24hod pred začatím pobytu máš nárok na 100% vrátenej sumy v prípade storna.
takže keď si urobila storno ty, je možné že ubytovateľ peniaze nemá ani si ich stiahnuť z virtuálnej karty nedokáže. má ich booking. rieš to s bookingom písomne.

mentoska77
autor
24. aug 2021

@nelika uz tam booking odomna ma slohove prace popisane a vobec nereaguje ale ze vobec

cucoriedkacucoriedka
24. aug 2021

@mentoska77 ja stale objednavam cez booking....nikdy nebol problem...ale ja si vyberam jedine ubytovania kedy platim priamo na mieste.robim to uz roky.

janai1
24. aug 2021

@nelika píšeš hlúposti... Pise že storno je 100% takže peniaze ma ubytovacie zariadenie aj keď sú na "virtuálnej karte", booking si tie peniaze nechá až po roku keď "prepadnú" dovtedy s nimi manipuluje ubytovanie

nelika
Autor odpoveď zmazal
janai1
24. aug 2021

@nelika nauč sa čítať... autorka píše ze storno je 100%... Co ju tu pletieš inými podmienkami ktoré sa na ňu nevzťahujú?

skorpionica
23. feb 2022

Baby ja mam zas iny problem. Niekto vytvoril ponuku ubytovania s mojou adresou, mam dve deti, pravidelne mi zvonia turisti o 23:30 a zobudia nas vsetkych, ja som uz zufala. Bookingu som pisala uz 3 staznosti a ziadna reakcia. Volala som o 23:30 ale operatorovi som sa nedovolala. Neviem ci cez den sa dovolam, alebo ci je na tej linke stale automat co chce pin alebo cislo rezervacie co ja nemam 🤷‍♀️

alexalex1982
7. jún 2022

@cucoriedkacucoriedka aj my takto chodíme kde je platba vopred neberieme

bagerka
7. jún 2022

@mentoska77 a lreco nechces volat na gie zahranicne cisla? Mali by mat aj email. Nevies rec? Nemas niekoho, kto by ti v tom pomohol? Podla.mna si v prave, ja mam zatial iba do re skusenosti, precesrovany cely svet. Minuky tyzden mal moj proatel prvu negativnu skusenost-prisli hostia z DE do BA do botela na dunaji a tam 2 tyzdne zavrete. Riesili to hned, peniaze im vratia, lebo nik im nedal vediet a nakoniec behali po BA a hladali hotel

gabrielamodrykonik
3. apr 2023

@loginexistuje date cislo na call centrum prosim vas?

gabrielamodrykonik
3. apr 2023

@bagerka viete mi dat kontakt na nich, kludne aj zahranicny? Dakujem.