icon

Ako sa chrániť pred urieknutím v práci?

10. jan 2026

Pekný večer, prosím vás ako sa chránite pred pohľadmi ľudí? Mám vo svojim okolí dvoch takých mužov a neviem si pomôcť. Nepozerám sa im priamo do očí ale cítim aj odzadu ako na mňa pozerajú a je to nepríjemné. Ide o kolegov, po každom odrobenom dní (niekedy už v práci to začne) mám silnú bolesť hlavy kde nezaberie ani tabletka a zvraciam. Chápete nedá sa tak fungovať každý deň. Nerobím s nimi stále ale tie dni keď áno si to pekne odseriem. Nejaké rady? Nikdy som s tým problém nemala

Strana
z2
sevrin
12. jan 2026

Keď tie nadržané prasce na teba čumia a slintajú, to ešte nemusí znamenať, že ťa chcú urieknuť.

anonym_0037dc
12. jan 2026

@anonym_autor pozrieť im pevne do očí a vnútorne sa ich vysmiať. Rozprávať sa s nimi spôsobom aké pôžič, také vráť. Zvoľ rovnaký tón, spôsob komunikácie, pohľad, všetko. Dodrž ale odstup a zostaň nad vecou. Ich nastavenie sa ťa netýka, nastav im len zrkadlo nech sa v ňom uvidia, ale nepustí si ich nikdy k telu. Vždy ver svojmu vnútornému pocitu. Vždy.

anonym_0037dc
12. jan 2026

Mne sa to deje pri zakerných a zloprajných ľuďoch už roky. Sú asi dvaja- traja ľudia čo toto vedeli u mňa spraviť. Vždy po stretnutí ma bolela hlava a dokonca jedna žena na mňa tak pôsobila, že som aj pár krát po stretnutí s ňou okrem mimoriadnych bolestí hlavy aj zvracala. Inak ale bolesti hlavy nemávam. Neskôr sa z nech vykľula veľmi zlá žena.

Strana
z2