icon

Komunikácia a humor vo vzťahu: Ako to vylepšiť?

10. sep 2026

Dobry vecer. Takze mam kratky vztah ale som v nom trochu nesvoja. Proste citim tam napätie. Nesnazi sa ma rozosmiat nikdy. Alebo len tak posrandovat. Stale hovori len vazne a pritom hovoril ze prenho je dolezity spolocny humor. Mam pocit ze on caka na mna ze ja jeho budem rozosmievat. No mne ako zene by imponovalo keby muz chce rozosmiat mna aspon v tych zaciatkoch. A ked povie daco vtipne nikdy to neni.mierene na mna ze sa smeje napr z toho co som mu povedala urobila a pod. Ale vzdy napr ked hovori o kolegoch a vlastne ked to hovori a smeje sa ani pritom na mna nepozera ale do zeme alebo niekde do steny ze ho ani nezaujima moja reakcia. No alebo ked ma vypite tak si zacne robit srandu sam zo seba az sa z toho sula a mne to zase nepride vtipne. Neviem ten humor by nemal byt medzi partnermi taky intimnejsi ? Ze je zamerany na nas dvoch sak sme spolu tak sa bavme o nas.. alebo ked ma vypite tak sa mi zacne vysmievat ako rozpravam alebo z mojich strii a brucha.

anonym_c5b20b
10. sep 2026

Naco si vobec vo vztahu s muzom s ktorym si si ocividne nesadla? Cim dlhsie to budes natahovat tym horsie sa ti bude odchadzat.

anonym_7c28a2
10. sep 2026

Kolko mate rokov? Ak 18, tak chapem tento prispevok... (a radim hladat si normalny vztah). Ak viac, nechapem.

anonym_a5953f
10. sep 2026

A preco by mal byt humor len o vas? Wtf? Kazdopadne.. nejste na rovnakej vlne, nac s nim si

minenkaa
10. sep 2026

Boze ľudia vám už šibe,furt čakať na toho druhého,veď nech on spraví,prečo ja a ešte veď to ma robiť chlap.To je kde napísané . Máš zakázané robiť určite veci?

marci9
10. sep 2026

Mne stačilo, keď som si prečítala "keď má vypité". Vzťah s chlapom, ktorý pije, je pre mňa nepredstaviteľný.

anonym_872d1d
10. sep 2026

Vzťah má perspektívu, keď sa dvaja dopĺňajú,vedia spolu viesť dialóg, uznávajú rovnaké hodnoty a... smejú sa na rovnakých veciach, situáciách, vtipoch.

anonym_17e130
10. sep 2026

@anonym_autor "Stale hovori len vazne a pritom hovoril ze prenho je dolezity spolocny humor."

Mna by uz toto znechutilo. Niekde to asi cital ze je to pre vztah dolezite. Asi nepochopil ze nejde o to ze podme mat spolocny humor aby sme mali dobry vztah ale ze dobry vztah vznika tam kde dvaja maju radi rovnaky humor. Ze to ide same od seba.

rozculena
10. sep 2026

opilec.FUJ.

anonym_d370e9
10. sep 2026

Komunikácia vo vzťahu sa buduje na spoločnom hobby a spoločných zážitkoch. Ak nič také vo vzťahu neexistuje, tak komunikácia a humor sa odvíja z ničoho a vždy vznikajú takéto hlúpe reči, posmešky atd. Samozrejme to súvisí aj s IQ.

anonym_1706f2
Včera o 07:41

Vysmieva sa ti a ty riešis spoločný humor??? Máte omnoho väčší problém. Je k tebe neuctivy a neváži si ťa. Pri najbližšom urážani by som mu povedala, že nech ide do prdele

mogaa
Včera o 08:57

@anonym_autor nemáte spoločný humor a tam sa nedá nič zlepšiť....a prepáč aby sa niekto kto si vypije mal na mne smiať (na sriach či bruchu), to na prečo s ním ostávaš? to nie je humor, ale zhadzovanie a je jedno že je opitý, ak nevie piť, nech nepije.....zaslúžiš si chlapa čo ťa bude ľúbiť takú aká si a nebude sa z teba smiať

anonym_74e7ab
Včera o 09:47

@anonym_autor nepasujete si, si nesvoja po krátkom vzťahu, ukonči to, ak to nehrá teraz už nebude.

anonym_cee675
Včera o 14:50

@anonym_autor vrat ho do obehu 🙄