Dcéra vidí mŕtvych ľudí
Prosím vás čo mam robiť? Viem, že mi neklame. Vidí ľudí, ktorých nemala šancu ani spoznať, lebo ani na svete nebola. Alebo sa pravidelne o 3:00 zobudí a vidí čiernu postavu pri posteli ako na ňu pozerá. Som už zúfalá z toho. Ma skoro 17 rokov.
Spánková paralýza.
Spánková paralýza je niečo iné. No proste má ten dar, že má rozšírené vedomie, vnímanie, proste para normálne schopnosti. Nech si dcéra nájde skúseného duchovného učiteľa - sprievodcu, ktorý ju naučí s týmto darom pracovať. A ty nemáš robiť nič...
Ale nech je kdekoľvek, tak sa jej to stáva aj keď nespí
Videla v zrkadle môjho dedka už 35 rokov mŕtveho. Nevedela nikdy ako vyzerá a potom u mamy na chalupe je jeho obrázok malý a na to mi povedala, že “toto bol on”
Ja by som kupila v lekarni test na drogy - preventivne.
Spánková paralýza je niečo iné. No proste má ten dar, že má rozšírené vedomie, vnímanie, proste para normálne schopnosti. Nech si dcéra nájde skúseného duchovného učiteľa - sprievodcu, ktorý ju naučí s týmto darom pracovať. A ty nemáš robiť nič...
@anonym_0ce276 ona sa boji a nechce to mať
Volajme ho napríklad otec John. Bol charizmatickým anglo-katolíckym kňazom
Priateľ môjho brata Daryla – volajme ho Henry – zomrel náhle počas havárie lietadla a bol nahnevaný, pretože hoci bol Henry veriaci, v čase, keď zomrel, bol ďaleko od Boha. A tak povedal John: „Musíme odslúžiť omšu za Henryho.“ Išli sme do kostola a zamkli dvere kvôli súkromiu. Kňaz, ktorého budeme volať otec George, túto omšu celebroval.
Henry mal asi dvadsať rokov. Mal len niečo málo cez 1,5 metra s chumáčom blond vlasov a širokou tvárou s pehami. Daryl počas prijímania plakal a vycítil, že Henry je vedľa neho nepokojný a rozrušený. Vo svojej vlastnej mysli povedal Daryl Henrymu, aby nebol vystrašený. Modlili sa za neho, aby sa stretol s Ježišom. Po omši Daryl povedal donovi Johnovi:
„Cítil som, že Henry tu bol nejakým spôsobom prítomný.“
John povedal: „Ó áno. Videl som ho.”
“Čo tým myslíte, že ste ho videli?”
„Počas ofertória prišiel akýsi mladý muž zo zadnej časti kostola.“
“Počkajte, veď dvere boli zamknuté. Nikoho som nevidel.“
Don John sa usmial a povedal: „Viem, že si ho nevidel, ale ja áno.“
“A ako vyzeral?”
“Len niečo málo cez 1,5 metra vysoký so širokou pehavou tvárou a blond vlasmi.”
„To je Henry! Ale ja som vám ho neopisoval. Myslíte, že ste videli ducha?”
“Videl som Henryho v tele a skutočného ako teraz.”
“Čo sa potom stalo?”
“Pokľakol si vedľa teba počas prijímania a po omši odišiel k východnej strane kostola a hore do svetla ranného slnka.“
Otec George povedal: „Aj ja som cítil jeho prítomnosť, ale nevidel som ho. Bol v mojej mysli, ako ho opísal John.”
Ani jeden kňaz nepoznal Henryho, ktorý žil v USA. Toto sa udialo v Anglicku. Pravdivý príbeh.
Videla v zrkadle môjho dedka už 35 rokov mŕtveho. Nevedela nikdy ako vyzerá a potom u mamy na chalupe je jeho obrázok malý a na to mi povedala, že “toto bol on”
@yollanda a nemoze si vymyslat? Nehovorim, ze musi, ale predsa, ty si ju poznas, nezmenila sa tak celkovo v poslednej dobe? Mozno sa deje nieco vaznejsie s jej psychikou…
@anonym_26d402 6 ročne decko keď bola si myslíš že to boli drogy?
Mne sa pár krát tiež stalo niečo nadprirodzené, hlavne keď umreli niekto z rodiny
Hej, kňaz jej na bludovu poruchu určite pomôže...🤦♀️
az ma mrazi. akoze uz vela krat som citala ze deti dokazu vidiet mrtvych,😨
@yollanda uplne ti neporadim, nabehli mi zimomriavky ake ani dlho nie. Ja som prezila v mladom veku tiez rozne veci. Ale tusim okolo dospelosti to preslo. Najhorsie to bolo okolo 10- 18 rokov. Uvediem len priklad : Vzdy som stala pred pevnou linkou a zdvihla ju v sekunde zvonenia. Doma pozerali, co robim ved telefon nezvoni a ja ze ale o sekundu zazvoni. A toto sa opakovalo kym bola pevna linka doma. Bola som od mala namesacna a pocula veci, co ini nie. Napriklad pravidelne v noci som chodila dvihat domovy zvoncek a niekto mi nieco rozpraval (som si ista doteraz), skoda, ze nasi a surodenci nepoculi zvonit zvoncek v noci atd.
@yollanda veď ja chápem. Ale asi jej neostáva nič iné ako sa s tým zmieriť.
@terry2003 ona je totálne citlivá duša. Bola som s ňou u psychologicky lebo neisla jej matika. Ma dyskalkuliu. Síce to nemá nijaký vplyv na to, ale napísala jej do správy že je extrémne citlivá a vidí tam kreativitu. Áno, študuje umeleckú školu
@anonym_26d402 6 ročne decko keď bola si myslíš že to boli drogy?
@yollanda pises, ze ma skoro 17 rokov, reagujem na to.
@anonym_26d402 sorry toto nema nic s drogami, ja som v jej veku mala podobne veci a nevedela som, co s tym robit.

@yollanda to je spankova paralyza