icon

Dcéra vidí mŕtvych ľudí

yollanda
5. dec 2025

Prosím vás čo mam robiť? Viem, že mi neklame. Vidí ľudí, ktorých nemala šancu ani spoznať, lebo ani na svete nebola. Alebo sa pravidelne o 3:00 zobudí a vidí čiernu postavu pri posteli ako na ňu pozerá. Som už zúfalá z toho. Ma skoro 17 rokov.

anonym_55b11d
5. dec 2025

Manzel toto mal ked bol dieta az do dospelosti po 40tke ked sme sa prestahovali inam uz nic take nespomina. On videl ludi popri krajnici ked soferoval, zrejme mrtvych, v prvom byte videl ludi z 18st chlapov v cylindroch , po obyvacke sa prechadzali fronty vo vojne dobove nie casto ale obcas sa mu to stavalo. Mal to od detstva, videl aj mrtvych pribuznych za bieleho dna ako mu kyvaju...Patrali sme trosku a zistili sme ze byt kde sme byvali stal na byvalom popravisku. Prestahovali sme sa a preslo to. Mozno aj vekom sa to zrusilo. Netusim. Ja zas pribudajucim vekom mam silnu intuiciu, vedela som ze svokra umrie, este som si vravela v duchu ked sa rozculovala cosi o sviatkoch ze ved ona tu uz nebude zbytocne sa rozculuje...Neviem to opisat je to len taky preblesk hlavou a naozaj umrela mesiac pred sviatkami. Znamy mi opisoval ze ma teploty uz 2 tyzdne a mna napadlo ze leukemia..a naozaj..zatial to pripisujem nahode alebo intuicii.

yollanda
autor
5. dec 2025
@anonym_c0d9a4

@zuzanita1609 schizofrénia sa začína naplno prejavovať presne v tomto období puberty. Presne rovnakými príznakmi. A oni ju posielajú do kostola. Bože. Ja len dúfam, že matka je príčetná a najprv vylúči zdravotný problém.

@anonym_c0d9a4 budem to riešiť hneď v pondelok. Nema to od puberty, ma to od malicka

anonym_c0d9a4
5. dec 2025

@yollanda ako je na tom drceta zdravotne? Únava, úzkosť, depresia, bolesti brucha, kŕče? Spanok?

anonym_c0d9a4
5. dec 2025
@yollanda

@anonym_c0d9a4 budem to riešiť hneď v pondelok. Nema to od puberty, ma to od malicka

@yollanda aj moje dieťa to má od malička. Presne totožné príznaky. A je to schizofrénia. V puberte to len naplno prepukne.

yollanda
autor
5. dec 2025
@anonym_c0d9a4

@yollanda ako je na tom drceta zdravotne? Únava, úzkosť, depresia, bolesti brucha, kŕče? Spanok?

@anonym_c0d9a4 nič, je spokojná inak, teší sa lebo škola ju hrozne baví, máme super vzťah, je citlivá, to je pravda, ale nesťažuje sa, že nejak blbo citi

anonym_c0d9a4
5. dec 2025
@yollanda

@anonym_c0d9a4 nič, je spokojná inak, teší sa lebo škola ju hrozne baví, máme super vzťah, je citlivá, to je pravda, ale nesťažuje sa, že nejak blbo citi

@yollanda tak to sleduj. U nás to prišlo až potom, tie fyzické prejavy.

anonym_c0d9a4
5. dec 2025
@yollanda

@yollanda cez sviatky ti príde domov. Sleduj ju.

yollanda
autor
5. dec 2025
@anonym_c0d9a4

@yollanda cez sviatky ti príde domov. Sleduj ju.

@anonym_c0d9a4 teraz je doma. Chodí na víkendy. Je ok

vorkola
5. dec 2025
@kiki68

@yollanda ano aj nie, zlepsilo sa to cca okolo 25 rokov. Ale to mi jedna pani povedala, ze v tom veku to vie byt lepsie. Ale mam stale ten dar, ze citim veci a mozem vidiet veci, co ini nevidia. Moj muz je presne z tych skeptikov. Ja len dufam, ze deti to nezdedia, syn mal take obdobie ako male dieta a teraz to ako predskolak uz nema. Co som rada. U mna to bolo totiz od dietata.

@kiki68 No a nemozes trochu konkretnejsie,citujem teba...ja mam stale ten dar,ze citim veci a mozem vidiet veci ,co ini nevidia..Co su to za veci, co citis, a vidis, ? ,mozno ti odpoviem,,mozes aj do ip

anonym_c0d9a4
5. dec 2025
@yollanda

@yollanda a odporúčam ti navštíviť aspoň klinického psychológa. Ak bude dobrý, odporučí, čo ďalej. Či liečiť, alebo to prejde a je to len prechodný stav.

alickapusinka
5. dec 2025
@yollanda

@alickapusinka fuha, hádam im to nehovoris

@yollanda nie nehovorim čosi nikdy by som to nepovedala. Ale tak som vedela že zomrie moja krstna mam bol to strašný pocit a aj sa tak stalo bolo to už veľmi dávno.A ver sú taký ľudia niekto ma intuiciu čo sa stane.Už vie vopred.

anonym_dfa2b5
5. dec 2025

Takýto problém ma odmalička a ty to riešiš az teraz?nejako nechápem

janinah
5. dec 2025

Toto liečiť netreba,treba to prijať a vedieť co s tým.Choďte za gr.kat.kňazom.

osky
5. dec 2025
@yollanda

Videla v zrkadle môjho dedka už 35 rokov mŕtveho. Nevedela nikdy ako vyzerá a potom u mamy na chalupe je jeho obrázok malý a na to mi povedala, že “toto bol on”

@yollanda zrkadla nemaju byt tam ,kde spime,a ak su,maju sa zakryt,pretoze zrkadla su brana...

Akoze,ja tomuto velmi neveri,mam to len nacitane.
Verim vsak veiam.medzi nebom a zemou,a tiez sa v noci bojim-prave tohoto.zey sa mi to mohlo stat..
Ste veriaci?
Ak ano,rieste to s knazom.
Modlite sa za duse v ocistci a modlite sa modlitby oslobodenia od patra Wellu!
A modlite sa korunku,za zosnule duse

kiki68
5. dec 2025
@vorkola

@kiki68 No a nemozes trochu konkretnejsie,citujem teba...ja mam stale ten dar,ze citim veci a mozem vidiet veci ,co ini nevidia..Co su to za veci, co citis, a vidis, ? ,mozno ti odpoviem,,mozes aj do ip

@vorkola u mna je to tak, ze na nejakom mieste proste hned nieco citim, niekedy mi pride az fyzicky nevolno. Davam pozor na to, kde napr byvam, nakolko rodicovsky dom bol v tomto smere nieco hrozne. Pritom rodicia tam ok ziju, mame super vztahy v rodine. Od dietata som tam videla veci s pocula, co som si nevedela vysvetlit. Tiez mavam dem tam sny s mrtvymi, to tiez je take zaujimave. Ked babka zomierala, ja som hned vedela, ze to uz nedopadne. Hned prvy den ako bola v nemocke sa mi vo sne zjavil dedko a povedal „ povedz babicke, ze ju tu uz cakam „, tiez ma v sne teraz par krat navstivil moj expriatel. To bolo tiez zaujimave. Ja sa za tych ludi modlim, potom vacsinou mam nejaky cas pokoj. Podla mna vacsina tych dusi potrebuje nejaku pomoc. Ale niekde sa to akoby casom asi akumuluje. Aspon to je moj dojem po tych rokocj. Inak jedno z najhorsich miest pre mna bol byt vo Viedni, bola som tam 10 min a po 5 min som povedala, ze ideme prec, ze tam nieco neni ok. V dalsom byte som problem nemala. Ja pridem niekde a hned viem, ci to tam je ok. Tiez som mala nieco ako spankovu paralyzu, ale iba v rodicovskom dome, inde nejak nie. To som vtedy lietala po lekaroch, lebo som sa bala, ze mam nejaku diagnozu

osky
5. dec 2025
@zuzanita1609

... vlastne nebudem sarkastická,napíšem to rovno, duchov sa nedá vidieť, pretože neexistujú. Akokeby som položila otázku kresťanovi, či verí na mimozemský život. Verí? Pracuje decká fantázia.

@zuzanita1609 ty si si prilis ista...
Ale velmi sa mylis.
Ako mozes podavat takuto informaciu ako nieco stopercentne pravdive.
Ked si to aj myslis,nevnucuj to inym...

zuzanita1609
5. dec 2025
@osky

@zuzanita1609 ty si si prilis ista...
Ale velmi sa mylis.
Ako mozes podavat takuto informaciu ako nieco stopercentne pravdive.
Ked si to aj myslis,nevnucuj to inym...

@osky nič nevnucujem, veríš v duchov? Víly? Strigy? Tak ver kto verí. Ale tu je viac než isté,že toto dievča má problém odmalička,ale matka to začne riešiť na koni skoro až v dospelosti. A dostane riešenie v podobe "pošli ju za kňazom,do kostola🤦". Pritom odmalička vyrastá vo viere.Rozum neberie...

kiki68
5. dec 2025
@zuzanita1609

@osky nič nevnucujem, veríš v duchov? Víly? Strigy? Tak ver kto verí. Ale tu je viac než isté,že toto dievča má problém odmalička,ale matka to začne riešiť na koni skoro až v dospelosti. A dostane riešenie v podobe "pošli ju za kňazom,do kostola🤦". Pritom odmalička vyrastá vo viere.Rozum neberie...

@zuzanita1609 ale co s tym chces spravit? Myslis, ze do decka napchaju len tak nejake antipsychotika? Lebo vidi duchov ludi? Takto veci nefunguju. A tiez co ked Psychiater povie, ze je inak zdrava, mineraly a hormony v poriadku.

anonym_52e432
5. dec 2025
@zuzanita1609

... vlastne nebudem sarkastická,napíšem to rovno, duchov sa nedá vidieť, pretože neexistujú. Akokeby som položila otázku kresťanovi, či verí na mimozemský život. Verí? Pracuje decká fantázia.

@zuzanita1609 som kresťan a verím na mimozemský život, lebo kráľovstvo nebeské nie je z tohto sveta Evanjelium podľa Jána 18:36.

osky
5. dec 2025
@yollanda

@anonym_de5585 ona býva vo Viedni,lebo tam študuje. Býva v ubytovni pre ženy, ktoré spravujú mníšky. Budova patrí cirkvi. Myslíš že by bolo ok napísať im mail čo sa deje? Majú tam aj kaplnku, majú aj omše. Dcéra nechodí do kostola. Je pokrstena a to je všetko.

@yollanda mozem sa spytat v ktorej ubytovni?
Ja byvamvo Viedni a trochu poznam aj tieto miesta...
Preco nechodi do kostola,ked ste veriaci?

osky
5. dec 2025
@alickapusinka

@yollanda nie nehovorim čosi nikdy by som to nepovedala. Ale tak som vedela že zomrie moja krstna mam bol to strašný pocit a aj sa tak stalo bolo to už veľmi dávno.A ver sú taký ľudia niekto ma intuiciu čo sa stane.Už vie vopred.

@alickapusinka Boze,toto musi byt hrozny pocit..a zit s tym...

osky
5. dec 2025
@zuzanita1609

@zuzanita1609 iba tvoj rozum..
Aj v dnesnom svete jestvuje mnoho veci,dobrych aj zlych,medzi nebom a uemou.
Svet nie je iba cierny alebo biely.
To ze ty to tak mas, neznamena,ze to tak je....
Samozrejmnajprv treba vylucit lekarmi nejake ochorenie.
Ale hned sa vysmievat veciam,len preto,ze ty v ne neveris....nie je ok

anonym_2827b4
5. dec 2025

@yollanda prosim, skus sa nakontaktovat na Michala Pataraka, je to psychiater v BB, je aj veriaci a osobne ho nepoznam teda, iba z videnia z kostola, ale toto chce prienik mediciny a duchovna. Mozno bude vediet pochopit, poradit. Ja by alsom oslovila aj dobreho knaza. Aj toho viem odporucit, ale najprv asi ten psychiater.

albertto
5. dec 2025

@yollanda @albertto
Trova la preghiera online per la liberazione di Padre Gabriel Amorth e recitala ogni giorno

zara3
6. dec 2025

Ja ti daco poviem, osobna skusenost. Viem o com rozpravas a viem, ako sa tvoja dcera citi. Ja som velmi citlivy clovek, dokazem aj vycitit zlo v dome. To co tvoja dcera vidi, niesu duse, ale demoni. Duse k nam pride vo sne, to su pravdive sny a mozu s nami komunikovat vo sne iba. Boh by nikdy nedovolil, aby dusa mrtveho isla strasit ziveho a aj mrtvy clovek by to neurobil. Mozeme komunikovat s mrtvymi u hrobu, tam nas pocuju. Pamataj, Satan urobi vsetko preto, aby clovek uveril - tak ako urobil s Jezisom. Iba velmi malo zvolenych Bohom mohli vidiet zive duse a rozpravat s nimi v realnom zivote (Posol Bozi atd.).
Satan rad zkusa hlavne ludi, ktory su velmi citlivi, veriaci, Boha bojni. Tu je treba si uvedomit jedno a to je ze Satan sa boji iba ale iba len Boha. Je treba sa modlit ku Bohu ak nieco take uvidi tvoja dcera, mat treba aj svetenu vodu v izbe kde spi a v dome. Nerobit zle veci, byt cisty aj ked verim, ze mas dobru dceru - mate dobry vztah neklame ti. Aj knaz je len clovek, taki isty ako len ty, aj on moze byt tym pokusanym samotnym diablom. Ja som tiez vidala jednu postavu vo sne, strasne... zlte oci, taka napol pes a napol clovek tvar, dlhe cierne vlasy, a len sa pozeral na mna. Poprvy raz ked mi asi bolo 6 a v tom sne bol maly jak ja. A jak som dospela, tak aj on. Az raz som sa naucila, s tym bojovat, lebo sa mi snazil este aj na moju mamu povedat zle... a moja mama ma tiez citenie, ver mi, ze ho ona sama raz vo sne videla, ukazal sa jej. Satan na seba zoberie aj podobu tvojho najblizsieho, aby si uverila a on sa potom len smeje, zatial ty nevies co so strachom. Modlite sa a zite s Bohom. Ja som sa raz starala o schyzofrenicku, kazdy z mojich kolegou si z nej robil srandu, lebo hovorila, ze vidi a rozprava s niekym vo svojej izbe. Ona ale vzdy povedala, ze je v poriadku. Raz som mala sluzbu a isla ku nej do izby. Na chodbe bolo sero (noc), v jej izbe tma, len z jej kupelne sa svietilo. No vies co, normalne ma zarazila ta atmosfera, vedela som, ze tam su, ale ona s bibliou v ruke. Povedala mi ze nevie ako sa ich zbavit. Pritom vsetkych 5 zmyslov pokope. Ziadny sialenec. Ja som jej povedala, ze satan sa boji len Boha a v jeho mene ich odozen prec. Problem je v tom, ze akonahle, tym vidinam dava clovek svoju pozornost, budu chodit este castejsie, lebo sa v pozornosti Satan vyziva. Vzdy je treba ho zosmiesnit, modlit sa ku Bohu, nelakat sa, ale povedat tomu, ze sa nebojis a ze Boh je mocnejsi, nez on a hlavne VERIT v to. Je treba mat velikansku vieru v Boha a ze vas ochrani, ver mi oni potom odidu. Uz dlhe roky nevidim nic. Zite s Bohom.

anonym_55b11d
6. dec 2025

Inak mame v rodine knazov niekedy staci modlitba ale ak priznaky pretvrvavaju aj knaz odporuca najprv psychiatricke vysetrenie a az ked to vyjde negativne az potom sa riesia veci ako exorcizmus a pod.

ivankamirka
6. dec 2025
@yollanda

@yollanda väčšina nečíta s porozumením ...

anonym_6f8d74
6. dec 2025
@zara3

Ja ti daco poviem, osobna skusenost. Viem o com rozpravas a viem, ako sa tvoja dcera citi. Ja som velmi citlivy clovek, dokazem aj vycitit zlo v dome. To co tvoja dcera vidi, niesu duse, ale demoni. Duse k nam pride vo sne, to su pravdive sny a mozu s nami komunikovat vo sne iba. Boh by nikdy nedovolil, aby dusa mrtveho isla strasit ziveho a aj mrtvy clovek by to neurobil. Mozeme komunikovat s mrtvymi u hrobu, tam nas pocuju. Pamataj, Satan urobi vsetko preto, aby clovek uveril - tak ako urobil s Jezisom. Iba velmi malo zvolenych Bohom mohli vidiet zive duse a rozpravat s nimi v realnom zivote (Posol Bozi atd.).
Satan rad zkusa hlavne ludi, ktory su velmi citlivi, veriaci, Boha bojni. Tu je treba si uvedomit jedno a to je ze Satan sa boji iba ale iba len Boha. Je treba sa modlit ku Bohu ak nieco take uvidi tvoja dcera, mat treba aj svetenu vodu v izbe kde spi a v dome. Nerobit zle veci, byt cisty aj ked verim, ze mas dobru dceru - mate dobry vztah neklame ti. Aj knaz je len clovek, taki isty ako len ty, aj on moze byt tym pokusanym samotnym diablom. Ja som tiez vidala jednu postavu vo sne, strasne... zlte oci, taka napol pes a napol clovek tvar, dlhe cierne vlasy, a len sa pozeral na mna. Poprvy raz ked mi asi bolo 6 a v tom sne bol maly jak ja. A jak som dospela, tak aj on. Az raz som sa naucila, s tym bojovat, lebo sa mi snazil este aj na moju mamu povedat zle... a moja mama ma tiez citenie, ver mi, ze ho ona sama raz vo sne videla, ukazal sa jej. Satan na seba zoberie aj podobu tvojho najblizsieho, aby si uverila a on sa potom len smeje, zatial ty nevies co so strachom. Modlite sa a zite s Bohom. Ja som sa raz starala o schyzofrenicku, kazdy z mojich kolegou si z nej robil srandu, lebo hovorila, ze vidi a rozprava s niekym vo svojej izbe. Ona ale vzdy povedala, ze je v poriadku. Raz som mala sluzbu a isla ku nej do izby. Na chodbe bolo sero (noc), v jej izbe tma, len z jej kupelne sa svietilo. No vies co, normalne ma zarazila ta atmosfera, vedela som, ze tam su, ale ona s bibliou v ruke. Povedala mi ze nevie ako sa ich zbavit. Pritom vsetkych 5 zmyslov pokope. Ziadny sialenec. Ja som jej povedala, ze satan sa boji len Boha a v jeho mene ich odozen prec. Problem je v tom, ze akonahle, tym vidinam dava clovek svoju pozornost, budu chodit este castejsie, lebo sa v pozornosti Satan vyziva. Vzdy je treba ho zosmiesnit, modlit sa ku Bohu, nelakat sa, ale povedat tomu, ze sa nebojis a ze Boh je mocnejsi, nez on a hlavne VERIT v to. Je treba mat velikansku vieru v Boha a ze vas ochrani, ver mi oni potom odidu. Uz dlhe roky nevidim nic. Zite s Bohom.

@zara3 Zaujala ma len jedna tvoja veta: Boh by nikdy nedovolil. Uvedomuješ si, aké bizarnosti, nechutnosti, bolestivé , nepochopiteľné a nespravodlivé veci ten Boh dovolí a že ozaj stále? Nehovorím už ani o rozmanitosti Bohov v rôznych krajinách , keďže viera tu bola od nepamäti, lebo sa s ňou ľahko udržiavali v poslušnosti masy ľudí ? K tomu či je to reálne sa nevyjadrujem. Nemám k tomu potrebné vzdelanie, ale pracujem v blízkosti ľudí, ktorí trpia schyzofreniou, a niečo muselo byť spúšťačom, sú niektorí aj vyštudovaní, neboli chorí od mala.

petronelag
6. dec 2025
@kiki68

@vorkola u mna je to tak, ze na nejakom mieste proste hned nieco citim, niekedy mi pride az fyzicky nevolno. Davam pozor na to, kde napr byvam, nakolko rodicovsky dom bol v tomto smere nieco hrozne. Pritom rodicia tam ok ziju, mame super vztahy v rodine. Od dietata som tam videla veci s pocula, co som si nevedela vysvetlit. Tiez mavam dem tam sny s mrtvymi, to tiez je take zaujimave. Ked babka zomierala, ja som hned vedela, ze to uz nedopadne. Hned prvy den ako bola v nemocke sa mi vo sne zjavil dedko a povedal „ povedz babicke, ze ju tu uz cakam „, tiez ma v sne teraz par krat navstivil moj expriatel. To bolo tiez zaujimave. Ja sa za tych ludi modlim, potom vacsinou mam nejaky cas pokoj. Podla mna vacsina tych dusi potrebuje nejaku pomoc. Ale niekde sa to akoby casom asi akumuluje. Aspon to je moj dojem po tych rokocj. Inak jedno z najhorsich miest pre mna bol byt vo Viedni, bola som tam 10 min a po 5 min som povedala, ze ideme prec, ze tam nieco neni ok. V dalsom byte som problem nemala. Ja pridem niekde a hned viem, ci to tam je ok. Tiez som mala nieco ako spankovu paralyzu, ale iba v rodicovskom dome, inde nejak nie. To som vtedy lietala po lekaroch, lebo som sa bala, ze mam nejaku diagnozu

@kiki68 U mňa je to podobne, ja tiež keď niekde prídem, cítim, že niečo nie je v poriadku, ale našťastie som nikdy nevidela nejaké postavy, len cítim, že tam niekto je. Nemala som nikdy žiadne duševné choroby a to už som staršia, vždy som to riešila len modlitbou (ruženec, modlitba k sv. archanjelovi Michalovi).
Tiež keď prichádza nejaký človek, ktorého nepoznám, tak mám z neho buď dobrý alebo zlý pocit. Robila som dlhé roky na personálnom oddelení a to bolo zaujímavé, keď som pozorovala, či sa ten človek osvedčí, tak vždy sa potvrdilo, čo som videla na prvom stretnutí.
Ale je to tak, že vo svete bojuje dobro so zlom a zlo sa snaží niektorých ľudí strhnúť na svoju stranu (všeliakými spôsobmi), ale pre istotu by som sa o tomto porozprávala s kňazom, lebo vidieť postavu, to je už priveľa.

koniarova
6. dec 2025

Ľudia, Vám šibe. Dievča má zjavne vážny zdravotný problém a vy tu v 21. storočí ťaháte duchov, démonov a podobné kraviny. A nechápem, načo čakala autorka od detstva.