Dcéra vidí mŕtvych ľudí
5. dec 2025
Prosím vás čo mam robiť? Viem, že mi neklame. Vidí ľudí, ktorých nemala šancu ani spoznať, lebo ani na svete nebola. Alebo sa pravidelne o 3:00 zobudí a vidí čiernu postavu pri posteli ako na ňu pozerá. Som už zúfalá z toho. Ma skoro 17 rokov.
Predošlá
Strana
z7
@albertto
@weleda123 Satanista je niekto, kto podpísal zmluvu a predal svoju dušu diablovi. Niektoré zmluvy sú vystavené v múzeu profesora Lombrosa v Turíne. Ak sa títo ľudia nevrátia k Bohu, čaká ich peklo. Ale slávny satanista Bartolo Longo konvertoval a postavil baziliku v Pompejach. Poznámka: Peklo čaká aj na ľudí, ktorí žijú v smrteľnom hriechu a v ňom zomierajú.
@albertto to nebola pointa môjho komentára 🤦
Predošlá
Strana
z7

@albertto v katolíckej tlači sa popísalo aj o fantasy dielach ako o vytvoroch Satana a podobne. Nemám ale pocit, že kvôli tomu, že mám rada Harryho Pottera som satanista 🤔
@weleda123 Satanista je niekto, kto podpísal zmluvu a predal svoju dušu diablovi. Niektoré zmluvy sú vystavené v múzeu profesora Lombrosa v Turíne. Ak sa títo ľudia nevrátia k Bohu, čaká ich peklo. Ale slávny satanista Bartolo Longo konvertoval a postavil baziliku v Pompejach. Poznámka: Peklo čaká aj na ľudí, ktorí žijú v smrteľnom hriechu a v ňom zomierajú.