icon

Dcéra vidí mŕtvych ľudí

yollanda
5. dec 2025

Prosím vás čo mam robiť? Viem, že mi neklame. Vidí ľudí, ktorých nemala šancu ani spoznať, lebo ani na svete nebola. Alebo sa pravidelne o 3:00 zobudí a vidí čiernu postavu pri posteli ako na ňu pozerá. Som už zúfalá z toho. Ma skoro 17 rokov.

Strana
z7
albertto
9. dec 2025
@weleda123

@albertto v katolíckej tlači sa popísalo aj o fantasy dielach ako o vytvoroch Satana a podobne. Nemám ale pocit, že kvôli tomu, že mám rada Harryho Pottera som satanista 🤔

@weleda123 Satanista je niekto, kto podpísal zmluvu a predal svoju dušu diablovi. Niektoré zmluvy sú vystavené v múzeu profesora Lombrosa v Turíne. Ak sa títo ľudia nevrátia k Bohu, čaká ich peklo. Ale slávny satanista Bartolo Longo konvertoval a postavil baziliku v Pompejach. Poznámka: Peklo čaká aj na ľudí, ktorí žijú v smrteľnom hriechu a v ňom zomierajú.

weleda123
9. dec 2025
@albertto

@weleda123 Satanista je niekto, kto podpísal zmluvu a predal svoju dušu diablovi. Niektoré zmluvy sú vystavené v múzeu profesora Lombrosa v Turíne. Ak sa títo ľudia nevrátia k Bohu, čaká ich peklo. Ale slávny satanista Bartolo Longo konvertoval a postavil baziliku v Pompejach. Poznámka: Peklo čaká aj na ľudí, ktorí žijú v smrteľnom hriechu a v ňom zomierajú.

@albertto to nebola pointa môjho komentára 🤦

pr85
10. dec 2025
@kiki68

@anonym_26d402 sorry toto nema nic s drogami, ja som v jej veku mala podobne veci a nevedela som, co s tym robit.

@kiki68 A koho si videla?

jennky13
5. jan 2026

@yollanda to ze vidi mrtvych ludi nie je dobre a nie je to dar, ale nebudem to rozoberat tu na fore. Ak chces, napis mi na postu

Strana
z7