Dcéra vidí mŕtvych ľudí
Prosím vás čo mam robiť? Viem, že mi neklame. Vidí ľudí, ktorých nemala šancu ani spoznať, lebo ani na svete nebola. Alebo sa pravidelne o 3:00 zobudí a vidí čiernu postavu pri posteli ako na ňu pozerá. Som už zúfalá z toho. Ma skoro 17 rokov.
@weleda123 Satanista je niekto, kto podpísal zmluvu a predal svoju dušu diablovi. Niektoré zmluvy sú vystavené v múzeu profesora Lombrosa v Turíne. Ak sa títo ľudia nevrátia k Bohu, čaká ich peklo. Ale slávny satanista Bartolo Longo konvertoval a postavil baziliku v Pompejach. Poznámka: Peklo čaká aj na ľudí, ktorí žijú v smrteľnom hriechu a v ňom zomierajú.
@albertto to nebola pointa môjho komentára 🤦
@yollanda uplne ti neporadim, nabehli mi zimomriavky ake ani dlho nie. Ja som prezila v mladom veku tiez rozne veci. Ale tusim okolo dospelosti to preslo. Najhorsie to bolo okolo 10- 18 rokov. Uvediem len priklad : Vzdy som stala pred pevnou linkou a zdvihla ju v sekunde zvonenia. Doma pozerali, co robim ved telefon nezvoni a ja ze ale o sekundu zazvoni. A toto sa opakovalo kym bola pevna linka doma. Bola som od mala namesacna a pocula veci, co ini nie. Napriklad pravidelne v noci som chodila dvihat domovy zvoncek a niekto mi nieco rozpraval (som si ista doteraz), skoda, ze nasi a surodenci nepoculi zvonit zvoncek v noci atd.
@anonym_ad3e7f Toto je veľmi zaujímavé, neviem, či to budeš vidieť, ale ak áno, nemohla by si mi to podrobnejšie popísať do správy a nemohla by som to použiť do svojej knihy o druhom svete, ktorú píšem? Kľudne aj anonymne, ak chceš tak.
Ďakujem, Alena

@albertto v katolíckej tlači sa popísalo aj o fantasy dielach ako o vytvoroch Satana a podobne. Nemám ale pocit, že kvôli tomu, že mám rada Harryho Pottera som satanista 🤔
@weleda123 Satanista je niekto, kto podpísal zmluvu a predal svoju dušu diablovi. Niektoré zmluvy sú vystavené v múzeu profesora Lombrosa v Turíne. Ak sa títo ľudia nevrátia k Bohu, čaká ich peklo. Ale slávny satanista Bartolo Longo konvertoval a postavil baziliku v Pompejach. Poznámka: Peklo čaká aj na ľudí, ktorí žijú v smrteľnom hriechu a v ňom zomierajú.