icon

Divné zvuky v byte: Dá sa na to zvyknúť?

Dnes o 08:47

Ahojte, možno si väčšina z vás bude myslieť že som blázon, alebo možno skončím aj na žltom sloniku, ale vyskúšam opísať moju situáciu.
Po rozvode som sa odsťahovala naspäť k rodičom, dom majú rozdelení na dve časti, dávno si brat celý vrch prerobil a je to ako keby ďalší byť s vlastným vchodom, tam teraz bývam ja a dcéra. Nikdy som neverila na paranormálne javy, duchov a takéto veci, nezaujímam sa o to, neriešim to a vždy som vo všetkom hľadala racionálne vysvetlenie. Avšak v poslednej dobe večer keď zostane ticho a ja už idem do postele stále počujem divné zvuky, už mi to ide na nervy, stále niečo buchne, niečo sa šuchne, vždy sa idem pozrieť ale nikdy nič nenájdem, minule som sedela v obývačke a zrazu rana ako keby padol sprchový gél do prázdnej vane, išla som do kúpeľne a nič, prešla som celý byt a nikde nič padnuté, a toto je stále, zvuk ako keby kábel narazil o skrinku ale pritom nemá aký a podobne, minule som počula buchot zo špajze a v strede poličky kde bola položená len káva bola padnutá. Dcéra má občas deň že kyva do steny, hovorí len tak do priestoru ahoj, poď a také, tým že stále ja týmto veciam moc neverím snažím sa nájsť racionálne vysvetlenie čo to je, alebo otázka, ako ignorovať tieto zvuky? Ako sa naučiť nevnímať to? Zvyknem si časom?

anonym_a2a36f
Dnes o 09:04

@anonym_autor zober svätenú vodu a povysviecaj všetky izby znakom kríža

anonym_e6c64e
Dnes o 09:53

U mňa v byte tiež stále niečo búcha, treskne, šuchoce. Ono keď žiješ v bytovke plnej ľudí, tak okolo teba je X zvukov, ktoré sa širia kade tade cez stenu, stupačkou atď.

anonym_dbb771
Dnes o 09:57

Myš?

anonym_f31c12
Dnes o 10:08

cez steny je dost toho počuť , v dome pracuje podloha , trubky a pod
da sa zvyknút časom
u mojej mami počuť ako na povale behajú myši a take divné škriabanie

autor
Dnes o 10:14
@anonym_f31c12

cez steny je dost toho počuť , v dome pracuje podloha , trubky a pod
da sa zvyknút časom
u mojej mami počuť ako na povale behajú myši a take divné škriabanie

@anonym_e6c64e nebývam v bytovke ale v rodinnom dome
@anonym_dbb771 nie to sme pozerali ako prvé aj poval a tak
@anonym_f31c12 môže byť ďakujem

anonym_32781a
Dnes o 10:16

Dom tiež pracuje, všetko v ňom, to isté ppčujem aj ja.. a to ja som zažila aj takú chvíľku, že sa mi začal húpať vrch koša 😄 pustil sa mi mixer v kuchyni 😅 nevšímam, al by to bolo niečo zlé, asi by sme tu už neboli

anonym_eeb0f6
Dnes o 10:55

@anonym_autor pribuzny mal tiez zvlastne zvuky v dome. Po dlhej dobe zistil, ze si u nich na povale urobila hniezdo kuna. Ked sa jej zbavili, zvuky prestali.

anonym_e6c64e
Dnes o 11:08
@anonym_autor

@anonym_e6c64e nebývam v bytovke ale v rodinnom dome
@anonym_dbb771 nie to sme pozerali ako prvé aj poval a tak
@anonym_f31c12 môže byť ďakujem

@anonym_autor Nevýbaš v bytovke ale nadpis je "divné zvuky v byte" 😀

autor
Dnes o 11:15
@anonym_e6c64e

@anonym_autor Nevýbaš v bytovke ale nadpis je "divné zvuky v byte" 😀

@anonym_e6c64e áno a v príspevku to vysvetľujem, bývam v rodinnom dome kde bol na hornom poschodí spravený kvázi ďalší byt z vlastným vchodom.

anonym_8821d3
Dnes o 12:15

Ty kokos toto ma vrátilo do minulosti. Tiež na takéto ,,veci” neverím, ale kedysi som pracovala v jednej turistickej chate na hraniciach s poľskom, dedina sama o sebe 13 obyvateľov a veľa chát ktoré boli prázdne. Tam kde som pracovala, bol to krásny prerobený zrub, bola dole kuchyňa, reštaurácia a hore na poschodí bolo zopár izieb, ktoré som ešte pred otvorením upratovala, sem tam sa zastavil nejaký dedko na pivo z dediny ale väčšinou to boli turisti, hlavne cez víkend, počas týždňa tam bolo viac menej prázdno . Cele to bolo kamerovo zabezpečené. Keď som sedela za barom a pozerala na monitor (kamery) tak nikde nič len v okienkach naskakovali hlásenia o pohybe na chodbe na poschodí (celá chata prázdna) a toto sa tam dialo štandardne. A všade pozhasinane a nikde nič, ale pohyb hlásený …. Veľa krát sa mi stalo, že išla upratovať počas toho, keď som nemala ľudí, dole som zamlka dvere, s tým že mi majú zazvoniť ak by náhodou niekto prišiel. pevnú linku som si brala so sebou lebo mobil tam signál nemal vôbec. Jeden deň si tak upratujem zrazu počujem normálne kroky na tej drevenej podlahe, stavalo sa to pomerne často ale vtedy to bolo extra hlučne na to extra ticho čo som tam mala, ja posratá úplne som sa ani nehýbala, ani neviem kolko to trvalo ale nepohla som sa dobre dlhu chvíľu a v tom ta debilna Pevna linka …. Som myslela že infarkt dostanem ….zavolal mi šéf, kroky som už potom nepočula a chvíľu na to som tam skončila, lebo som išla do inej roboty …. Doteraz to neviem vysvetliť kolegyni sa to tam tiež stavalo, ale ona tam nikdy nebola sama, vždy tam s ňou chodil jej priateľ, nakoľko ona nemala vodicak a tam to bolo cele také domácke. Vysvetľujem si to pohybmi materiálu ale tie kroky boli tak reálne, na tom dreve že mám taký pocit, že samu seba klamem. Doteraz mám s toho zimomriavky.

viestta
Dnes o 13:52

@anonym_autor v podkrovi cela stresna konstrukcia reaguje na zmeny teploty a tie "pazvuky" su z dilatacie materialu, ktory sa v teple rozpina a v chlade zmrstuje. Netreba ti ziadnu svatenu vodu, len si spomenut na ucivo fyziky

anonym_a61353
Dnes o 14:32
@anonym_8821d3

Ty kokos toto ma vrátilo do minulosti. Tiež na takéto ,,veci” neverím, ale kedysi som pracovala v jednej turistickej chate na hraniciach s poľskom, dedina sama o sebe 13 obyvateľov a veľa chát ktoré boli prázdne. Tam kde som pracovala, bol to krásny prerobený zrub, bola dole kuchyňa, reštaurácia a hore na poschodí bolo zopár izieb, ktoré som ešte pred otvorením upratovala, sem tam sa zastavil nejaký dedko na pivo z dediny ale väčšinou to boli turisti, hlavne cez víkend, počas týždňa tam bolo viac menej prázdno . Cele to bolo kamerovo zabezpečené. Keď som sedela za barom a pozerala na monitor (kamery) tak nikde nič len v okienkach naskakovali hlásenia o pohybe na chodbe na poschodí (celá chata prázdna) a toto sa tam dialo štandardne. A všade pozhasinane a nikde nič, ale pohyb hlásený …. Veľa krát sa mi stalo, že išla upratovať počas toho, keď som nemala ľudí, dole som zamlka dvere, s tým že mi majú zazvoniť ak by náhodou niekto prišiel. pevnú linku som si brala so sebou lebo mobil tam signál nemal vôbec. Jeden deň si tak upratujem zrazu počujem normálne kroky na tej drevenej podlahe, stavalo sa to pomerne často ale vtedy to bolo extra hlučne na to extra ticho čo som tam mala, ja posratá úplne som sa ani nehýbala, ani neviem kolko to trvalo ale nepohla som sa dobre dlhu chvíľu a v tom ta debilna Pevna linka …. Som myslela že infarkt dostanem ….zavolal mi šéf, kroky som už potom nepočula a chvíľu na to som tam skončila, lebo som išla do inej roboty …. Doteraz to neviem vysvetliť kolegyni sa to tam tiež stavalo, ale ona tam nikdy nebola sama, vždy tam s ňou chodil jej priateľ, nakoľko ona nemala vodicak a tam to bolo cele také domácke. Vysvetľujem si to pohybmi materiálu ale tie kroky boli tak reálne, na tom dreve že mám taký pocit, že samu seba klamem. Doteraz mám s toho zimomriavky.