icon

Existujú mimozemšťania?

Včera o 13:04

Ahojte len tak pre čítanie počas kávy podľa vás existujú mimozemšťania? Natrafila som na diskusiu kde padla táto otázka a zo 100 ľudí bolo 100 kladných odpovedí. Ako áno vesmír je veľký sú isté formy života aj mimo nej (vždy som myslela že niečo na štýl baktérií archeonov) nie vyslovene vyspelé civilizácie. Vraj nie je objasnené ako boli postavené pyramídy alebo stonehenge. Zaujíma ma aj teória o paralelných svetoch kde v jednom momente súbežne existuje niekoľko dimenzii rôzne body na časovej osi odlišné priestory. Pripadne mate nejakú dobrú literatúru k tomu? Nie filmy poprosím. Čo si myslíte vy? Keď príde dieťa k vám s takou otázkou čo odpovedať? Väčšina detí sa bojí neznámeho tak rodičia automaticky povedia ze neexistujú. Aj mne to doma takto hovorili lebo som sa bála keď nás chlapci v škôlke strasili s touto témou 😃 a tak som s tým aj vyrástla veď vedecky sa oficiálne nič nepotvrdilo ako existencia inej civilizácie mimo zeme. Váš názor?

Strana
z3
done
Včera o 20:39
@jananovotna88

@done Jaslovské Bohunice sú strategická záležitosŕ Aj Rusi na Ukrajine medzi prvými obsadili Jadrové elektrárne.

@jananovotna88 V červenci roku 2019 pořídila posádka torpédoborce USS Omaha u San Diega záznam, na němž se nad mořskou hladinou vznáší podivný letoun. Ten nad mořem nevysvětlitelně manévroval a nakonec úplně zmizel. Jde o vůbec nejaktuálnější nahrávku podobného jevu. „Neumíme vysvětlit, jak manévroval. Popsat jeho trajektorii. Ani jeho tvar nebyl lehce popsatelný. Lidé od armády se stále ve vší vážnosti snaží vysvětlit, o co jde.

jananovotna88
Včera o 20:41

@done môj otec si kupoval UFO magazín asi tak pred 25 rokmi, čítala som....

done
Včera o 21:00
@jananovotna88

@done môj otec si kupoval UFO magazín asi tak pred 25 rokmi, čítala som....

@jananovotna88 myslim, ze mimozemstania tu boli vzdy, uz pred tisickami rokov a sleduju nas vyvoj.

Strana
z3