icon

Hľadám overenú veštkyňu v Prešove a okolí

gabi8558
25. mar 2026

Ahojte, hľadám nejakú šikovnú vešticu alebo niekoho, kto sa do toho vyzná. Som v situácii, kedy už fakt neviem ako ďalej a potrebovala by som postrčiť správnym smerom. Ak o niekom overenom viete, dajte mi prosím vedieť. Bývam v Prešove, ale viem dôjsť aj do blízkeho okolia, ak máte dobrý kontakt. Som už z toho všetkého zúfalá. Ďakujem.

thirstymonk
25. mar 2026

@gabi8558 Ja ti vyveštim online. Som na to odbornik. Fakt š... odbornik.

Normalne mi pošleš 189€ na iban a ja ti pošlem věštbu

janinah
25. mar 2026

Spravnym smerom ťa postrčí psycholog,kňaz,odbornik,nie veštica.

oli18
25. mar 2026
@janinah

@janinah my, dve skusene zeny, oslahane zivotom, jej poradime lepsie, ako ktokolvek iny. Knaz jedine greko.

anonym_34973a
26. mar 2026
@janinah

@janinah psychológ skôr vypočuje a povie jej, ako to prežívať. Kňaz jej neporadí, rozhreší, aká iný odborník?

janinah
26. mar 2026
@anonym_34973a

@janinah psychológ skôr vypočuje a povie jej, ako to prežívať. Kňaz jej neporadí, rozhreší, aká iný odborník?

@anonym_34973a poradí..aj psycholog aj kňaz,určite lepšie ako veštica....a odborník podla toho aký ma problem ( zdravotny,finančny,vzťahový,pracovný...)

janinah
26. mar 2026
@oli18

@janinah my, dve skusene zeny, oslahane zivotom, jej poradime lepsie, ako ktokolvek iny. Knaz jedine greko.

@oli18 veru,robim butľavu vrbu celkom dosť😉

anonym_1733d9
26. mar 2026
@anonym_34973a

@anonym_34973a mozno by si bola prekvapena ale niektori knazi poradia lepsie nez psycholog.
Poznam takeho aj viem odporucit ale je v okrese Prievidza. Takisto Kuffa, ten je znamy, je blizsie na vychode. Vestica nie ❌

anonym_34973a
26. mar 2026
@anonym_1733d9

@anonym_34973a mozno by si bola prekvapena ale niektori knazi poradia lepsie nez psycholog.
Poznam takeho aj viem odporucit ale je v okrese Prievidza. Takisto Kuffa, ten je znamy, je blizsie na vychode. Vestica nie ❌

@anonym_1733d9 tak ja mám veľmi dobrých kamarátov kňazov a viem, čo je v ich kompetencii a čo nie, k čomu by sa mohli vyjadrovať a k čomu naopak nie. Od malička sa pohybujem v tomto prostredí, čiže viem kde začinajú a končia ich kompetencie.

anonym_1733d9
26. mar 2026
@anonym_34973a

@anonym_1733d9 tak ja mám veľmi dobrých kamarátov kňazov a viem, čo je v ich kompetencii a čo nie, k čomu by sa mohli vyjadrovať a k čomu naopak nie. Od malička sa pohybujem v tomto prostredí, čiže viem kde začinajú a končia ich kompetencie.

@anonym_34973a ale tak porozpravat sa ako clovek s clovekom snad mozu nie? Uz rozhovor, vypocutie vie vela pomoct.
Ja som tu na konovi citala ako jednej babe povedala vestica, ze ju pritahuju starsi muzi lebo mala komplikovany vztah s otcom. Dobre rano stara mama! Toto by jej dokazala napisat pomaly kazda druha zena na koni, pretoze je to roky znamy fakt z psychologie.

janinah
26. mar 2026
@anonym_34973a

@anonym_34973a ja som na gr.kat.fare vyrastla,kompetencie su jedna veci,skutočný život a vzťah k ľudom a okoliu zas druhá,niekde maš " ordinačne " hodiny a inak su dvere zamknute,niekde môzes prisť aj v noci a otvoria ti,vypočuju,poradia a pomôžu...
Ale nejdem menit tému.

anonym_34973a
26. mar 2026
@anonym_1733d9

@anonym_34973a ale tak porozpravat sa ako clovek s clovekom snad mozu nie? Uz rozhovor, vypocutie vie vela pomoct.
Ja som tu na konovi citala ako jednej babe povedala vestica, ze ju pritahuju starsi muzi lebo mala komplikovany vztah s otcom. Dobre rano stara mama! Toto by jej dokazala napisat pomaly kazda druha zena na koni, pretoze je to roky znamy fakt z psychologie.

@anonym_1733d9 mna pritahuju starsi muzi a mala som vyborny vztah s otcom. Skvely otec, skvely manzel, uzasny dedko. A napriek tomu som vzdy inklinovala ku starsim muzom a mam to tak do dnes.

anonym_1733d9
26. mar 2026
@anonym_34973a

@anonym_1733d9 mna pritahuju starsi muzi a mala som vyborny vztah s otcom. Skvely otec, skvely manzel, uzasny dedko. A napriek tomu som vzdy inklinovala ku starsim muzom a mam to tak do dnes.

@anonym_34973a tak vidis si vynimka z pravidla. Ja som zas mala horsi vztah s otcom ale som skor na vekovo primeranych alebo na mladsich. Ja pisem co jej povedala vestica, ze to nebolo nic prevratne a sokujuce specialne pre nu.

anonym_34973a
26. mar 2026
@anonym_1733d9

@anonym_34973a tak vidis si vynimka z pravidla. Ja som zas mala horsi vztah s otcom ale som skor na vekovo primeranych alebo na mladsich. Ja pisem co jej povedala vestica, ze to nebolo nic prevratne a sokujuce specialne pre nu.

@anonym_1733d9 mam kamosku, nedavno jej zomrel otec, ona mala tiez skvely vztah s ocinom, taky vzor pre kazdeho, ona mala od 15tich min. o 10r starsich partnerov vzdy. Cize pausalizovat ze vztah so starsim partnerom znamena, ze mas zly vztah s otcom je absolutne mimo. Ta vestica to povedala na zaklade niecoho ineho.