Aké sú najdôležitejšie ženské vlastnosti vo vzťahu?
Ahojte,
Diskusia len tak zo zaujímavosti, pre pondelkovú filozofiu :D Skúste ohodnotiť pozitívne ženské vlastnosti od 0-10 z hľadiska dôležitosti pre fungovanie vzťahu (0 najmenej dôležité, 10 najviac dôležité). Ale v dvoch rovinách: 1. svoje hodnotenie zo ženského pohľadu, čo si vy myslíte, aké vlastnosti by ženy vo vzťahu mali mať a 2. váš predpoklad, že ako dôležitá by bola daná vlastnosť žien v očiach mužov.
V zmysle že napr. "komunikatívnosť - za mňa 8/10, myslím že pre mužov nie je až tak podstatná, možno 7/10"
Vlastnosti:
Komunikatívnosť
Empatia
Sebavedomie
Zodpovednosť
Samostatnosť
Zmysel pre humor
Staranie sa o domácnosť (že dobre varí napr.)
Fyzický vzhľad
Kľudne doplňte ešte niečo, čo považujete za 10/10 dôležité.
Áno, každý to má inak. Preto ma zaujíma, čo si myslíte 🙂
@anonym_autor fyzicky vzhľad a staranie sa o domácnosť sú vlastnosti?
@anonym_69e609 Staranie sa o domácnosť síce nie je vlastnosť, ale áno, fyzický vzhľad je.
že staranie sa o domácnosť ,boh nás ochraňuj pri takomto rozmýšľaní
Prosim ta si ,muz či zena a koľko máš rokov
10/10 uvedomenie si samého seba
Toto je zase taka anketa o nicom,ze sa zapojime a co z toho?
Uz tu bola taka a vysledok ziadny...
že staranie sa o domácnosť ,boh nás ochraňuj pri takomto rozmýšľaní
Prosim ta si ,muz či zena a koľko máš rokov
10/10 uvedomenie si samého seba
@minenkaa veď ale nerozumiem, čo je na tom zlé? Ak túto "vlastnosť" nechceš hodnotiť, tak ju len normálne preskoč... alebo nekomentuj vôbec. Načo sa potom zapájať?
@osky Na konci ankety bude zlosovanie a kazdy desiaty dostane klucenku. 🙂 Frflosi dostanu dve.
@osky Veď len tak, zo zaujímavosti... porovnanie rôznych pohľadov. Či aký výsledok by si chcela? :D Môžme to spriemerovať :D
10 z 10 vsetko dokopy a vsetko s mierou,tak aby ten druhy nemal pocit,ze ho ten prvy nepotrebuje a naopak.Poznat sa tak dokonale,ze citat myslienky je az do slova,nie ako fraza a obaja navzajom.Robit veci tak,aby bol ten druhy stastny,aby zase druhy mohol urobit prveho tiez stastnym.
Tabuu neexistuje,vediet sa rozpravat uplne o vsetkom ale aj o nicom.Vediet sa zasmiat,vediet si urobit srandu aj sam zo seba.
Nebrat zivot az tak vazne,ale vsetko s humorom.
Potom sa krasne,stastne zije vo dvojici.
@anonym_autor
Komunikatívnosť - 9
Empatia - 9
Sebavedomie - 7
Zodpovednosť - 10
Samostatnosť - 10
Zmysel pre humor - 6
Staranie sa o domácnosť (že dobre varí napr.) - 1
Fyzický vzhľad - 7
Plati pre obe strany.
rovina 2:
Komunikatívnosť 5/10,
Empatia 7/10
Sebavedomie 6/10
Zodpovednosť 7/10
Samostatnosť 9/10
Zmysel pre humor 7/10
Staranie sa o domácnosť (že dobre varí napr.) 8/10
Fyzický vzhľad 8/10
Aspoň občas ti vyfajčí 10/10
rovina 2:
Komunikatívnosť 5/10,
Empatia 7/10
Sebavedomie 6/10
Zodpovednosť 7/10
Samostatnosť 9/10
Zmysel pre humor 7/10
Staranie sa o domácnosť (že dobre varí napr.) 8/10
Fyzický vzhľad 8/10
Aspoň občas ti vyfajčí 10/10
@anonym_d46669
😁
Chyba mi tam "vediet kedy mlcat, aby zbytocne neeskalovala situacia" 😁
@anonym_autor ja ti to tu trošku rozhádžem - pre každého je dôležité niečo iné. Jeden najviac ocení "puťku domácu", takže pre toho bude najdôležitejšie, aby vedela dobre variť, piecť a upratovať a je mu jedno ako vyzerá. Nejaký lakomec zase ocení sebestačnú ženu, ktorá si všetko kúpi za svoje. Iný chlap ocení vernosť a veľké kozy a takto by sme mohli pokračovať do nekonečna. Žiadny univerzálny rebríček neexistuje, takže tvoja anketa je úplne zbytočná
@anonym_autor ja ti to tu trošku rozhádžem - pre každého je dôležité niečo iné. Jeden najviac ocení "puťku domácu", takže pre toho bude najdôležitejšie, aby vedela dobre variť, piecť a upratovať a je mu jedno ako vyzerá. Nejaký lakomec zase ocení sebestačnú ženu, ktorá si všetko kúpi za svoje. Iný chlap ocení vernosť a veľké kozy a takto by sme mohli pokračovať do nekonečna. Žiadny univerzálny rebríček neexistuje, takže tvoja anketa je úplne zbytočná
@sissy27 nepochopila si.... nehľadám univerzálny rebríček.
@anonym_autor co su zenske a co su muzske vlastnosti?
@julish zbytočne rýpeš. Vieš ako som to myslela
Pozitívne ženské vlastnosti sú nanič, LEBO najlepšie sa majú tie arogantné, namyslené pipky, čo nič nevedia a majú najlepších chlapov🤣
@pedro1234 citam tu v diskusiach, ze doma varim, upratujem, muzovi nic nechyba, nasla som mu v mobile, zacal si s kolegynou, tak ze to nie je podstatne a ak sa dvaja spravny najdu moze upratat aj ten druhy, kazdemu ako vyhovuje.
@domkakvet ja viem ako si to myslela, ale vzhľadom na otázku ako bola položená (možno trošku pasca) si vlastne povedala že si myslíš, že podľa tvojho manžela ti na starostlivosti o domácnosť nezáleží. Nieje to úsmevné ? 😃
@domkakvet ja viem ako si to myslela, ale vzhľadom na otázku ako bola položená (možno trošku pasca) si vlastne povedala že si myslíš, že podľa tvojho manžela ti na starostlivosti o domácnosť nezáleží. Nieje to úsmevné ? 😃
@pedro1234 nechcela som to pisat aby ma niekto nespoznal, ale tak hadam nie som jedina a mozem napisat je pravda, ze si na tom nepotrpim 😊
Kazdy muz by chcel mat doma (v posteli) sebavedomu sexi zenu, atraktivnu so super postavou (tj fyzicky vzhlad- takze 10 z 10) ostatok ak su tak to ma vyhrate 🙂
Skoro každý chlap by chcel mať dračicu v posteli, dámu v spoločnosti a kuchárku v domácnosti. Väčšinou však dostane dračicu v spoločnosti, dámu v domácnosti a kuchárku v posteli...
@anonym_autor Podla mna najdolezitejsie je,aby bola zena pohodova a tolerantna. Potom nie je doma dusno za kazdu blbost. Ostatne su len prijemnym bonusom. To iste plati u muzov
To je čo za blbá anketa, kde je normálnosť pod čo spadá nekontrolovanie, nepodpapapučovanie, nerozkazovanie, sloboda ???

@anonym_autor fyzicky vzhľad a staranie sa o domácnosť sú vlastnosti?