Naznačujú mi opakujúce sa značky vyššiu silu?
Ahojte zeny, predtym nez ma zacnete odsudzovat, ze som poverciva, tak nie som. Urcite verim, ze su nejake vyssie sily a nieco o com my ako ludska populacia ani netusime, ale som realistka.
Asi 3 roky dozadu som si zacala vsimat alebo skor uvedomovat, ze sa v mojom okoli objavuju auta, ktorych SPZ konci na pismena EK. Vobec to nikdy nebolo tak, ze by som sa na ulici pozerala po autach a hladala tuto koncovku. Vzdy to bolo tak, ze napr. ked som zdvihla hlavu od telefonu, tak mi pohlad isiel automaticky na auto s touto SPZ. Alebo sa mi za jazdy vopchalo auto s touto koncovkou a islo predo mnou. Nevenovala som tomu az taku pozornost, vzdy som sa nad tym len pousmiala.
V poslednej dobe sa mi vsak deje nieco divne, tuto koncovku vidim takmer kazdy den niekde, chodievam kazdy den autom a tieto pismena vidim na uplne random miestach. Zacala som si tie auta fotit, iba tak sama pre seba a ziadne z nich sa neopakuje 😅 Za posledne dva tyzdne ich bolo vyse 17. Co sa mi stalo pocas poslednych dni (priklady):
- stala som na cervenej a pozerala som si na mobile navigacku. Zdvihla som hlavu ci uz nie je zelena, ale nepozrela som sa na semafor, ale ihned automaticky na auto, ktore bolo 2 pruhy odo mna. Samozrejme, malo koncovku EK.
- dnes som si pocas jazdy v aute usmevne spomenula, ze stale vidam tieto auta, a v tom auto iduce v protismere (hned som sa prirodzene nan pozrela) malo opat EK.
- o 5 minut ked som zaparkovala pred potravinami, malo auto na parkovisku EK 🥲
- dnes na benzinke dve auta cakajuce v rade mali EK
Ja uz neviem, co by to mohlo znamenat? Neviem ci je toto nahoda.. pride mi to velmi zvlastne. Naozaj sa nepozeram na auta a nehladam to, prichadza to vzdy uplne prirodzene.
Dakujem kazdemu a prosim, nevysmejte ma 😅
Čaká ťa emisná kontrola, skús skontrolovať platnosť.
@anonym_ff7e69 3 roky vkuse? Par mesiacov dozadu som ju robila, presla som 😄
zajtra si zacni vsomat zelene auta. V zivote si ich tolko nevidela ako uvidis zajtra
Kebyze zelene ale zlte , to by clovek neveril
SPZ z rovnakého okresu s koncovkou EK je presne 999, ak sa aj v inom okrese dopracovali po rovnakú koncovku je ich tam tiež 999. Ak by si si začala všímať koncovku EL, tak v danom okrese je ich tiež 999, takže máš veľkú šancu niektoré z nich stretnúť. Je to len čistá matematika, počet pravdepodobnosti, žiadne znameníe z iných sfér.
Nuž, náhoda je blbec. Nehľadaj za tým nič magické.😁
v jednej knihe o psychológii to vysvetľovali ako nejaky fenomén- už neviem meno. ale vysvetľovali to ma príklade- rozhodneš sa kúpiť si nejaky typ auta- napríklad ford focus, si pevne rozhodnutá. a zrazu za pár dni ich vidis vsade, doslava VSADE. nie je to tým že by z nicoho nič naraz pribudli, ale dokym si sa na ne nezameriavala, mozog si ich nevšimol
@drammona ja sa nesmejem, ja vsade mam pred sebou pierka z vtaka. Uz dlhodobo. Vsade na chodniku vzdy rovno v ceste kam idem vykrocit. Niekolko krat mi padlo pred nosom z neba, 1x som ho nasla pri gauci v obyvacke 🤔 a tiez pred dverami lekara kam chodim. Denne vidim asi 5 pierok. Tuto noc sa mi prvy krat o nich snivalo...netusim co to je. Nezazivam stastne obdobie celu fobu pierok / aj rok/
@drammona všetci sú tu velice pragmatickí v komentoch😄 ja verím, že niečo to znamená. Mala som obdobie v živote, trvalo okolo dvoch rokov kedy sa mi cyklicky diali takéto veci. Nie jedna. Nie dve. Bolo toho mrte. Fakt som mala pocit že som v matrixe. V tom období sa mi okrem týchto cyklicky opakujúcich sa ,,zjavení" dialo každú chvíľu aj to, že som si spomenula na úplne random človeka a ktorým som sa ani nestretavala ani nemala žiadnu interakciu a ochvilu som ho stretla. Toto bolo v tak hojnom počte že dodnes tomu nerozumiem. Už prešla dlha doba a odvtedy sa mi to vôbec nestáva.
Nieje to neobvyklé, že je toľko spz ek
Ale je neobvyklé, že si to vsimas
Takže nehladaj odpoveď ,,inde,, ked je v tebe
Za dva tyzdne okolo 17 ti pride vela?
Inak, mne sa toto iste stava so znackami BF. Akurat vcera som sa nad tym pozastavila. Ale ja ich vidim tak minimalne 5 denne. Takze za dva tyzdne by to bolo o dost viac nez ty. Ale neprikladam tomu absolutne ziaden vyznam. Casto vidim aj rovnaky cas, napr. 11:11, 22:22 a pod, ale vobec si nemyslim, ze je za tym nejaka vyssia moc.
Je to nahoda a kedze to v hlave riesis, tak si to viac vsimas.

Čaká ťa emisná kontrola, skús skontrolovať platnosť.