icon

Naznačujú mi opakujúce sa značky vyššiu silu?

drammona
Dnes o 18:21

Ahojte zeny, predtym nez ma zacnete odsudzovat, ze som poverciva, tak nie som. Urcite verim, ze su nejake vyssie sily a nieco o com my ako ludska populacia ani netusime, ale som realistka.

Asi 3 roky dozadu som si zacala vsimat alebo skor uvedomovat, ze sa v mojom okoli objavuju auta, ktorych SPZ konci na pismena EK. Vobec to nikdy nebolo tak, ze by som sa na ulici pozerala po autach a hladala tuto koncovku. Vzdy to bolo tak, ze napr. ked som zdvihla hlavu od telefonu, tak mi pohlad isiel automaticky na auto s touto SPZ. Alebo sa mi za jazdy vopchalo auto s touto koncovkou a islo predo mnou. Nevenovala som tomu az taku pozornost, vzdy som sa nad tym len pousmiala.

V poslednej dobe sa mi vsak deje nieco divne, tuto koncovku vidim takmer kazdy den niekde, chodievam kazdy den autom a tieto pismena vidim na uplne random miestach. Zacala som si tie auta fotit, iba tak sama pre seba a ziadne z nich sa neopakuje 😅 Za posledne dva tyzdne ich bolo vyse 17. Co sa mi stalo pocas poslednych dni (priklady):
- stala som na cervenej a pozerala som si na mobile navigacku. Zdvihla som hlavu ci uz nie je zelena, ale nepozrela som sa na semafor, ale ihned automaticky na auto, ktore bolo 2 pruhy odo mna. Samozrejme, malo koncovku EK.
- dnes som si pocas jazdy v aute usmevne spomenula, ze stale vidam tieto auta, a v tom auto iduce v protismere (hned som sa prirodzene nan pozrela) malo opat EK.
- o 5 minut ked som zaparkovala pred potravinami, malo auto na parkovisku EK 🥲
- dnes na benzinke dve auta cakajuce v rade mali EK

Ja uz neviem, co by to mohlo znamenat? Neviem ci je toto nahoda.. pride mi to velmi zvlastne. Naozaj sa nepozeram na auta a nehladam to, prichadza to vzdy uplne prirodzene.

Dakujem kazdemu a prosim, nevysmejte ma 😅

anonym_ff7e69
Dnes o 18:25

Čaká ťa emisná kontrola, skús skontrolovať platnosť.

enmery
Dnes o 18:25

Baader-Meinhofov fenomén

Nájdi si o tom niečo😉

drammona
autor
Autor odpoveď zmazal
drammona
autor
Dnes o 18:28
@anonym_ff7e69

Čaká ťa emisná kontrola, skús skontrolovať platnosť.

@anonym_ff7e69 3 roky vkuse? Par mesiacov dozadu som ju robila, presla som 😄

martinmmartin
Dnes o 18:29

zajtra si zacni vsomat zelene auta. V zivote si ich tolko nevidela ako uvidis zajtra

anonym_6daf12
Dnes o 18:44

Kebyze zelene ale zlte , to by clovek neveril

anonym_f86ebe
Dnes o 18:46

SPZ z rovnakého okresu s koncovkou EK je presne 999, ak sa aj v inom okrese dopracovali po rovnakú koncovku je ich tam tiež 999. Ak by si si začala všímať koncovku EL, tak v danom okrese je ich tiež 999, takže máš veľkú šancu niektoré z nich stretnúť. Je to len čistá matematika, počet pravdepodobnosti, žiadne znameníe z iných sfér.

anonym_2f775e
Dnes o 18:48

Nuž, náhoda je blbec. Nehľadaj za tým nič magické.😁

anonym_8beda3
Dnes o 18:57

v jednej knihe o psychológii to vysvetľovali ako nejaky fenomén- už neviem meno. ale vysvetľovali to ma príklade- rozhodneš sa kúpiť si nejaky typ auta- napríklad ford focus, si pevne rozhodnutá. a zrazu za pár dni ich vidis vsade, doslava VSADE. nie je to tým že by z nicoho nič naraz pribudli, ale dokym si sa na ne nezameriavala, mozog si ich nevšimol

anonym_17ab31
Dnes o 19:23

@drammona ja sa nesmejem, ja vsade mam pred sebou pierka z vtaka. Uz dlhodobo. Vsade na chodniku vzdy rovno v ceste kam idem vykrocit. Niekolko krat mi padlo pred nosom z neba, 1x som ho nasla pri gauci v obyvacke 🤔 a tiez pred dverami lekara kam chodim. Denne vidim asi 5 pierok. Tuto noc sa mi prvy krat o nich snivalo...netusim co to je. Nezazivam stastne obdobie celu fobu pierok / aj rok/

anonym_657a51
Dnes o 19:25

@drammona všetci sú tu velice pragmatickí v komentoch😄 ja verím, že niečo to znamená. Mala som obdobie v živote, trvalo okolo dvoch rokov kedy sa mi cyklicky diali takéto veci. Nie jedna. Nie dve. Bolo toho mrte. Fakt som mala pocit že som v matrixe. V tom období sa mi okrem týchto cyklicky opakujúcich sa ,,zjavení" dialo každú chvíľu aj to, že som si spomenula na úplne random človeka a ktorým som sa ani nestretavala ani nemala žiadnu interakciu a ochvilu som ho stretla. Toto bolo v tak hojnom počte že dodnes tomu nerozumiem. Už prešla dlha doba a odvtedy sa mi to vôbec nestáva.

anonym_e5fe74
Dnes o 19:40

Nieje to neobvyklé, že je toľko spz ek
Ale je neobvyklé, že si to vsimas
Takže nehladaj odpoveď ,,inde,, ked je v tebe

anonym_2dec5b
Dnes o 20:49

Za dva tyzdne okolo 17 ti pride vela?
Inak, mne sa toto iste stava so znackami BF. Akurat vcera som sa nad tym pozastavila. Ale ja ich vidim tak minimalne 5 denne. Takze za dva tyzdne by to bolo o dost viac nez ty. Ale neprikladam tomu absolutne ziaden vyznam. Casto vidim aj rovnaky cas, napr. 11:11, 22:22 a pod, ale vobec si nemyslim, ze je za tym nejaka vyssia moc.
Je to nahoda a kedze to v hlave riesis, tak si to viac vsimas.