icon

Je štvoročná dcéra naozaj taká šikovná?

10. máj 2026

Dnes sa stala taká zvláštna vec.Dcéra bola pri aute a pozerala na špz.Potom prišla dnu a napísala tú špz skoro presne.Zabudla jedno číslo.Čísla a písmená vôbec nepozná.Neučila sa ich ani doma, ani v škôlke.Má 4 roky.

Strana
z3
anonym_e3265d
10. máj 2026

@anonym_autor aká šikovná? Bežne to robia aj 3 ročne deti prosím ťa 🙂 nenamyslaj si

amonet
10. máj 2026

proste ma fotograficku pamat. nič viac prepisala znaky ktore videla.

autor
10. máj 2026

nevedela som, že to vie.

anonym_00fab3
10. máj 2026

@anonym_autor moj syn v 3 rokoch uz poznal vsetky pismena. je sikovny?

anonym_521bb6
10. máj 2026

Preteky o najsikovnejsie dieťa o 3,2,1...

januska12323
10. máj 2026

Pre ňu sú to obrázky ako každé iné. Aj svoje meno už môže napísať a pritom ho reálne nebude vedieť prečítať.

autor
10. máj 2026
@anonym_00fab3

@anonym_autor moj syn v 3 rokoch uz poznal vsetky pismena. je sikovny?

@anonym_00fab3 áno

autor
10. máj 2026
@anonym_521bb6

@anonym_521bb6 vôbec nie...len ma to prekvapilo

moonlight1210
10. máj 2026

@anonym_autor nemyslim, ze pozna cisla a pismena, alebo chape ich vyznam. Skor si velmi dobre zapamatala tvary tych symbolov.
Zrejme bude vytvarne nadana.

anonym_9711e2
10. máj 2026
@anonym_e3265d

@anonym_autor aká šikovná? Bežne to robia aj 3 ročne deti prosím ťa 🙂 nenamyslaj si

@anonym_e3265d 3 rocne vedia bezne pisat??? Fuha tak mam asi zaostale deti lebo moje v 3 rokoch pisat nevedeli.

anonym_2440a9
10. máj 2026

Sama pises, ze tam nieco zabudla. Pismena ti neprecitala, len prepisala co videla a aj to nie presne. Zda sa ti to ako nadanie? 🤷

anonym_012529
10. máj 2026

Môj syn v 3 rokoch tiež všetko prepisoval, na chladničke máme magnetky, utekal do kuchyne, naspäť do izby, napísal, aj keď písmená niektoré opačne, atď, potom prepisoval z knižiek, a dcéra to robí teraz tiež. Ale presne aj štýl písma napodobňuje, keď je maľované, tak maľované, grafiti..šikovné sú tie deti

minesasubu
10. máj 2026

ako vieš že sa to v školke neučia ? doma nepočitate a nekreslite? pismenka vobec neriešite ?
uplne bežná vec u deti

anonym_c218da
10. máj 2026

Tvoje 4 rocne dieta nepozna cisla ani pismena a pytas sa ci je sikovne? Aspon do 10 si ju uz mohla naucit. Cisla a pismena bezne vedia 4 rocne deti a nie su povazovane preto za sikovne.

autor
10. máj 2026
@anonym_2440a9

Sama pises, ze tam nieco zabudla. Pismena ti neprecitala, len prepisala co videla a aj to nie presne. Zda sa ti to ako nadanie? 🤷

ona si to pozrela von a potom neskor prisla dnu a este si to sama pamatala.nikto ju nevyzyval pisat.sama.nemala to pred sebou.syn to nerobil iba ma to prekvapilo.
@anonym_2440a9

autor
10. máj 2026
@anonym_012529

Môj syn v 3 rokoch tiež všetko prepisoval, na chladničke máme magnetky, utekal do kuchyne, naspäť do izby, napísal, aj keď písmená niektoré opačne, atď, potom prepisoval z knižiek, a dcéra to robí teraz tiež. Ale presne aj štýl písma napodobňuje, keď je maľované, tak maľované, grafiti..šikovné sú tie deti

@anonym_012529 sikovne

autor
10. máj 2026
@minesasubu

ako vieš že sa to v školke neučia ? doma nepočitate a nekreslite? pismenka vobec neriešite ?
uplne bežná vec u deti

@minesasubu o tom rozpravali na rodicovskom, ze ich este nie az vo vyssej triede.ukazovali sme si cuska, pismenka, ale nejak ju to nezaujimalo.netlacila som, ma cas.skor obrazky kresli, malovanku atd...

autor
10. máj 2026
@anonym_c218da

Tvoje 4 rocne dieta nepozna cisla ani pismena a pytas sa ci je sikovne? Aspon do 10 si ju uz mohla naucit. Cisla a pismena bezne vedia 4 rocne deti a nie su povazovane preto za sikovne.

@anonym_c218da vie pocitat do 20.ale led ked jej poviem 4 este nenapise.nemyslim, ze toto uz ma vediet 4 rocne dieta

ivicatolic
10. máj 2026

@anonym_autor tak oproti tým, ktoré ešte ani nerozprávajú je veľmi šikovná 🙂👍

anonym_c218da
10. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_c218da vie pocitat do 20.ale led ked jej poviem 4 este nenapise.nemyslim, ze toto uz ma vediet 4 rocne dieta

@anonym_autor Pisala si, ze cisla a pismena vobec nepozna. A teraz pises, ze napisat nevie. Jasne, napisat, ze nevie v 4 rokoch je ok. Ale poznat by mala. A teda nie len napocitat do 20, ale aj poznat cisla napisane je bezne u 4 rocnych deti. A tiez pismenka precitat je bezne, ze vedia 4 rocne deti. Tvoje ma dobru pamat podla toho co pises, ze spz napisala ake videla. Ale taka sikovnost u 4 rocnej, ze az diskusiu si zalozila vyzera naozaj inak.

anonym_80e16e
10. máj 2026

@anonym_autor Nic vynimocne na tom nevidim. Moj poznal pismenka ako 1,5 rocny. Prosto ho to bavilo.
Deti nasavaju, ani nevies ako. A zrazu prekvapia. Bezna vec.

anonym_f2a85e
10. máj 2026

Ja si ani teraz nezapamätám SPZ - ani svoje neviem :D Takže podla mna je sikovná :D Mám 35 :D

anonym_e630eb
10. máj 2026

Asi každá matka hĺadá vo svojom dieťati výnimočnosť, ale toto mi fakt nepríde nič extra.

reela
10. máj 2026

Vitaj na MK, kde ti pre vlastne ego znechutia vlastne decko.

petamich
10. máj 2026

Ja nestacim zasnut 🤣 tento Modry Konik to je vystavna skrina dvojitych metrov. Nie 4-rocne dieta bezne nevie citat a pisat. Ano podla mna je sikulka. Je to izolovana vec, takze tazko tu hodnotit nadpriemernost.

A na margo MK a uzivateliek, ktore ta vlastne presvedcia, ze zaostale dieta mas - bezne tu radite zenam, ze nieeeee neva, ze v styroch nerozprava, do strednej ma casu dost. Ale zrazu 4-rocne dieta prepise na papier znacku auta a zadupat tu autorku idete, ake to je bezne a pomaly nechapete, ze nesklada basne a nevyhrava Klokany. No nie je. A to vravim ako matka takmer 5-rocneho dietata, pohybujuca sa v kolektive 4-5 rocnych deti. Nie 4-rocne deti naozaj bezne nevedia pisat.

anonym_8f9588
10. máj 2026
@anonym_521bb6

@anonym_521bb6 moja ročná nakladá sušičku hahahahahahaahahahahaah

iwesska
10. máj 2026

A moj mal 3r.,isli sme okolo bilboardu na ktorom bolo logo Lidl - ako sponzor jednej akcie a on,ze "aha Lidl"😃 A predsa nechodi do skoly pre mimoriadne nadanych.

michaelam2
10. máj 2026

Dospele zeny si tu zvysuju ego na 4 rocnom dietati. Len oci otvaram co vy niektore dokazete….

anonym_45ff21
10. máj 2026

Nechcem sa chvalit, ale moj syn mal taku pamat, ze on uz ako 4 rocny zacal sam citat. Nic sme ho neucili

majus2323
10. máj 2026
@petamich

Ja nestacim zasnut 🤣 tento Modry Konik to je vystavna skrina dvojitych metrov. Nie 4-rocne dieta bezne nevie citat a pisat. Ano podla mna je sikulka. Je to izolovana vec, takze tazko tu hodnotit nadpriemernost.

A na margo MK a uzivateliek, ktore ta vlastne presvedcia, ze zaostale dieta mas - bezne tu radite zenam, ze nieeeee neva, ze v styroch nerozprava, do strednej ma casu dost. Ale zrazu 4-rocne dieta prepise na papier znacku auta a zadupat tu autorku idete, ake to je bezne a pomaly nechapete, ze nesklada basne a nevyhrava Klokany. No nie je. A to vravim ako matka takmer 5-rocneho dietata, pohybujuca sa v kolektive 4-5 rocnych deti. Nie 4-rocne deti naozaj bezne nevedia pisat.

@petamich prikláňam sa , podľa mňa to je wau to ani ja si v 30 rokoch nezapamatam , sikulka

Strana
z3