Veríte proroctvu Wolfa Messinga na rok 2026?
Wolf Messing sa preslávil ako parapsychológ, pričom jeho schopnosti uznali aj Einstein, Freud či Mahátmá Gándhí.
Proroctvo presného jasnovidca Wolfa Messinga pre rok 2026
Dôjde k trom významným udalostiam, ktoré spôsobia revolúciu vo svete:
Bod 1 – 15. mája 2026 veľké banky skrachujú a dolár klesne. Jeho hodnota klesne na desatinu súčasnej hodnoty. 16. mája bude mať dolár hodnotu len 10 pencí. Nebude to len kríza, bude to začiatok novej éry. V USA nastane chaos, ktorý povedie k rozpadu na jednotlivé štáty, čím sa skončí status USA ako superveľmoci. Približne v rovnakom čase sa očakáva, že NATO sa zrúti do týždňa.
Bod 2 – Objavenie sa polárnej žiary nad Moskvou v auguste 2026. Nebude to prírodný jav, ale výsledok experimentu, ktorý zmení naše vnímanie reality. Dôležité budú tri miesta: Moskva, Novosibirsk a niekde v Arktíde. Budú prepojené energetickým mostom a otvorí sa portál, ktorý Rusku poskytne kľúč k neobmedzenej udržateľnej energii. A tiež k starovekej civilizácii. Vzácny astronomický jav nastane, keď sa planéty zaradia do jednej línie s centrom galaxie a otvoria sa brány Šambaly. Tento jav sa vyskytuje len raz za 26 000 rokov. Naposledy to bolo v čase Atlantídy.
Bod 3 – V novembri 2026 dostane Putin ponuku vládnuť svetu výmenou za technológiu, ale proroctvo mu radí, aby ju odmietol, pretože Rusko sa má stať majákom pre ľudstvo a nie súčasťou globálnej väznice. V roku 2027 by malo byť Rusko duchovným centrom sveta, ale cesta k tomu vedie cez august 2026. To určí osud ľudstva na najbližších 1000 rokov. Čína bude hrať vedúcu úlohu v materiálnej sfére – v ekonomike. India bude spolu s Ruskom duchovným centrom. Pravoslávne kresťanstvo bude zbavené všetkých nánosov a očistené. Duchovné cesty budú slobodné, medzi náboženstvami by nemalo dochádzať k rivalite. Ukrajina a Bielorusko sa zjednotia s Ruskom a Kyjev bude dôležitým centrom ruskej kultúry.
Srbsko a Bulharsko budú v roku 2027 ako prvé žiadať Rusko o spoluprácu medzi slovanskými národmi. Potom v roku 2028 nasledujú Česi a Slováci. Poliaci počkajú do roku 2032. Pomoc dostane aj západná Európa. Prebudí sa, ale bude musieť prejsť ťažkými časmi.
Židovský jasnovidec bol lepší jasnovidec ako Edgar Allan Cayce, Nostradamus alebo Baba Vanga. Nikdy sa nemýlil. Hitler na neho vypísal odmenu 200 000 ríšskych mariek. Wolf Messing napísal toto proroctvo tri roky pred svojou smrťou a list vložil do zapečatenej obálky. Mal byť otvorený 50 rokov po jeho smrti, v roku 2025.
a co si chcela tymito dvoma clankami ukazat? Ved sa v nich pise presne to, co som pisal ja: ze historka o stretnuti Einsteina a tohto podvodnicka je zrejme vymyslena.
a co si chcela tymito dvoma clankami ukazat? Ved sa v nich pise presne to, co som pisal ja: ze historka o stretnuti Einsteina a tohto podvodnicka je zrejme vymyslena.
Otazka diskusie znie, ci verite tomu proroctvu. Stacilo napisat verim, alebo neverim. Vsetko ostatne je balast.
Ja som pocula, ze to ma prist, ale az o 3000 rokov🥹 teraz rusi idu na bomby presny opak - aby neboli duchovnym centrom ludstva, uplne prepadli temnym silam. 😢 kto veri tomuto proroctvu, dufam, ze za to dostane aspon ruble z moskvy…
Už sa nejaké splnilo? A tie bludy o super Rusku, stačí ako tam žijú ľudia dnes, vyspelá to civilizácia. Putin doprotivý. Z každej strany iba propagandy, ľudí odvádzajú od podstaty a to sústredenia sa na seba.
OK, tak moja odpoved je nie, neverím žiadnym proroctvám. A toto žiadne proroctvo ani nie je, je to ruská propaganda. Celé je to vymyslené a sú tam prvoplánové chyby, ale to by konzumenti takýchto operácií museli chcieť si ich overiť. Napríklad, Wolf Messing zomrel v roku 1974, takže ak sa jeho “proroctvo” malo otvoriť 50 rokov po jeho smrti, prečo nebolo otvorené v 2024?
Hocijaký ožratý zo seba dačo vypľuje ale hovorme tomu proroctvo 🤣🤣🤣🤣
@anonym_autor Tomu hovorim odkaz na vedecku publikaciu. Ved to je bulvarna tv stanica, kde okrem ineho pustaju perly ako staroveki mimozemstania = bohovia Sumerov a Egypta. Tvrdenia sa nedokazuju odkazmi na pochybne weby, to si zapamataj.
@anonym_autor Tomu hovorim odkaz na vedecku publikaciu. Ved to je bulvarna tv stanica, kde okrem ineho pustaju perly ako staroveki mimozemstania = bohovia Sumerov a Egypta. Tvrdenia sa nedokazuju odkazmi na pochybne weby, to si zapamataj.
@patrike ak si si stale nevsimol, tak nikomu nic nepotrebujem dokazovat a bola chyba, ze reagujem aj na balast, coho sa uz budem vyvarovat. V nazve diskusie sa pytam len na to, ci verite, alebo neverite tomu proroctvu. Nic viac. Je to take tazke pochopit?
@patrike ak si si stale nevsimol, tak nikomu nic nepotrebujem dokazovat a bola chyba, ze reagujem aj na balast, coho sa uz budem vyvarovat. V nazve diskusie sa pytam len na to, ci verite, alebo neverite tomu proroctvu. Nic viac. Je to take tazke pochopit?
@anonym_autor Maskujes sirenie ruskej propagandy pod trapnu anketu. Nic ine to nie je.
No tak potom aj Azet.sk siri rusku propagandu.
https://koktejl.azet.sk/clanok/Hs2EdWG/desiva-p...
@anonym_autor Maskujes sirenie ruskej propagandy pod trapnu anketu. Nic ine to nie je.
@patrike aj dalsi siritelia ruskej propagandy
1.pluska.sk https://www1.pluska.sk/spravy/zo-zahranicia/sok...
Nie, nikto normálny na to nebude veriť. Len retardi, dezoláti a plochozemci.
Machala, si to ty?
@anonym_autor ten “balast” je v takejto téme dôležitý, je to zamýšľanie sa a overovanie faktov, čo je v dnešnej dezinformačnej vojne strasne dôležité

par minut na internete a inteligentnejsi clovek zisti minimalne toto:
1. Einstein ani nahodou neuznal ziadneho Wolfa Messinga, nikde o tom nie je ziadna hodnoverna zmienka, pravdepodobne sa nikdy ani len nestretli
2. Ziadny JRT reaktor neexistuje a okrem jadrovej fuzie neexistuje ziadna "zazracna" technologia na ziskanie energie
3. Vsetky tie linie nebeskych telies neznamenaju aleze vobec nic
4. Cele to nesie znaky ruskej hybridnej propagandy
@muzula https://www.academia.edu/11616966/_Wolf_Messing...