Význam bieleho pierka. Posolstvo anjelov alebo niečo viac?
Ahojte, ja som nikdy na takéto veci neverila. Myslím, že tu som čítala niekedy, že ak sa náhle objaví biele pierko, tak ťa navštívil anjel, alebo niečo v tom zmysle. V sobotu som ležala na posteli (máme strešné okná) a zrazu len také malé biele pierko pomaly cez okno padalo a pristálo mi zrovna na bruchu, vedľa ležal hneď muž. Pred 4rokmi, nie v tomto období, mi v 6mesiaci tehotenstva zomrel synček. Hneď prvá myšlienka naňho po tomto. Odvtedy som z toho rozhodná. Myslíte, že to niečo znamená?
Nie
@anonym_autor buď to vezmeš pragmaticky alebo ako znamenie a budeš šťastná, že na teba dáva pozor. Ja na znamenia verím, často mi pomohli rozhodovať sa.
@anonym_autor znamena to, ze mate mat zavrete stresne okna, aby vam svinstvo nepadalo do spalne...
@anonym_autor nemyslim. ja som vcera soferovala z prace, stala som na cervenu a popred predne sklo padalo biele pierko. Nemyslim si, ze to cokolvek znamenalo (okrem toho, ze letela vtak), ale hned som si spomenula na podobnu diskusiu, co tu nedavno o pierku niekto riesil.
@anonym_autor nemyslim. ja som vcera soferovala z prace, stala som na cervenu a popred predne sklo padalo biele pierko. Nemyslim si, ze to cokolvek znamenalo (okrem toho, ze letela vtak), ale hned som si spomenula na podobnu diskusiu, co tu nedavno o pierku niekto riesil.
@simsalabim presne taká istá téme o bielom pierku.
čo znamená ? že vtáci lietajú, perie im padá.
a Vieš čo znamená, keď cez cestu prejde čierna mačka ? ide na návštevu k susedom alebo od nich domov
Písala som, že na to neverím, žiadne čierne mačky a veci tomu podobné. Keby to tu niekedy dávno nezahliadnem, ani neviem, že také niečo je s tým spojené, a najmä keby nestratím niekoho pre mňa tak blízkeho. Ale ďakujem za každú odpoveď
@anonym_autor znamena to, ze mate mat zavrete stresne okna, aby vam svinstvo nepadalo do spalne...
@anonym_f63443 svinstvo nepadalo do spálne a zavreté okná? Ja neviem vy doma nevetráte? Či cez normálne okno a cez sieťky sa nedostane prach z ulice a podobne?
ja asi pred hodinou, sedim pod obrovskym slnecnikom a dvihnem hlavu, sive pierko pada k stolu , nepoletovalo, rovno sipka do stola a lahlo :D tak som sa potesila, ze asi nejake znamenie, dobre samozrejme, lebo akurat som v myslienkach bola pri buducich planoch ❤
Si trosku jednoduchsia, ze?
Si trosku jednoduchsia, ze?
@anonym_d68760 máš k tomu čo povedať? Nemáš takže tvoj komentár úplne zbytočný.

@anonym_autor nie, nic to neznamena a prestan s takymto debilinami