icon

Na ultrazvuku nebolo vidno nič. Skúsenosti?

mstla
Dnes o 10:19

Ahojte baby ❤️
Potrebujem sa spýtať či má niekto podobnú skúsenosť.

Minulý týždeň som bola na vyšetrení a na UZ nevideli nič.
Zobrali mi krv.
Dnes prišli výsledky a povedali mi že som už 2 mesiace tehotná 🥺

Zajtra idem na kontrolné UZ.
Stalo sa niekomu že na začiatku nebolo vidno a potom bolo všetko v poriadku?

Ďakujem za každú odpoveď 🙏

anonym_d4a2cc
Dnes o 10:29

@mstla vždy v 6tt uz bola vidieť aj akcia srdiečka neviem aké si mala hcg na ultrazvuku by uz malo byt vidieť aspon niečo nad 1000

deanka123
Dnes o 11:05

@mstla ja som to tak mala, bola som asi v cca 5tt na utz nič tam nebolo, o týždeň bol len prázdny vak, o dva týždne stále prázdny vak povedali že je to anembryomola no a čuduj sa svete som už v 8 mesiaci. Takze určite treba dúfať, držím prsty 🙂

anonym_ed5433
Dnes o 11:16

2 mesiace tehotna? Co tym akoze myslis? Ak by si bola v 8tt +, bolo by uz vsetko vidiet. Ak si na samom zaciatku, nemusi byt vidiet nic.

anonym_9c99a3
Dnes o 11:28
@anonym_d4a2cc

@mstla vždy v 6tt uz bola vidieť aj akcia srdiečka neviem aké si mala hcg na ultrazvuku by uz malo byt vidieť aspon niečo nad 1000

@anonym_d4a2cc mala som nieco cez 1000 v decembri, to bolo tak v 5tt., doktor videl len zvysenu sliznicu a mooooozno "toto" daco bude, taka mala, takmer neviditelna bodka, ale netvaril sa doktor pozitivne a to ma spickove sono a skusenosti. Za 2 tyzdne mam termin porodu.

anonym_a5ad81
Dnes o 11:34

2mesiac tehotenstva znamena akykolvek tyzden medzi 5-9tt. Ak si teraz v 6tt tak je uplne normalne, ze pred tyzdnom este nebolo nic vidno. Ak si teraz napr. 9tt tak by malo byt vidno.

mstla
autor
Dnes o 11:46
@anonym_ed5433

2 mesiace tehotna? Co tym akoze myslis? Ak by si bola v 8tt +, bolo by uz vsetko vidiet. Ak si na samom zaciatku, nemusi byt vidiet nic.

@anonym_ed5433 dneska mi volala sestrička brali mi krv a zistili ze som v 2 mesiaci

anonym_ed5433
Dnes o 11:58
@mstla

@anonym_ed5433 dneska mi volala sestrička brali mi krv a zistili ze som v 2 mesiaci

@mstla stale si neodpovedala na otazku, len si zopakovala to, co si aj predtym nedefinovala. "Druhy mesiac" je tak siroky pojem, ze Ti tu na zaklade toho nikto a nic nepovie.

hyperpohroma
Dnes o 14:02

Neboj sa, ešte môže byt všetko v poriadku ♥️ ja som bola v cca 5tt a ešte nebolo vidieť nič, teraz som v 13+3

anonym_9c99a3
Dnes o 14:37
@mstla

@mstla z krvi zistia vysku HCG hormonu a 2.mesiac je 5.-8. tyzden tehotenstva, to je tak siroke casove rozpatie, ze az. Podla vysky hcg to moze byt 5.tyzden, ked na sone este nemusi byt akcia srdca alebo 8.tyzden, a to uz byt musi...Tak treba pockat.
Ak nemas problemy, tak naco tak skoro chodit k doktorovi, len sa vystresujes.
Mna objednaval na nejaky 9.tyzden, to znamena, od prveho dna poslednej menstruacie za 9.-10.tyzdnov. A bolo vsetko vidiet a o 2 tyzdne uz 1.screening.