Predtuchy a zlé intuície
Ahojte možno si budete o mne myslieť ze som šialená ale iba chcem počuť váš názor v januári 2025 mi zomrela babka a pred tým než zomrela v lete som povedala ze sa mi niečo nezdá ze cca do pol roka odíde a ona naozaj odišla svokor sa mi tiež nezdal a teraz leží v nemocnici s dosť vážnou diagnózov aký máte nato názor?? som zla že som to povedala alebo vycítila?? ďakujem za každý názor.
prečo zlá. Jednoducho si to vycítila.
Nemyslím si že si šialená. Mne sa raz stalo niečo podobné. Bola som u prastarkej na návšteve a aj keď vyzerali zdravo mala som pocit, že sa im stane niečo zlé. O necelého pol roka im diagnostikovali rakovinu... Môže sa stať že človek niečo vycíti. Možno máš dobrú intuíciu, alebo sa jej zhoršil stav a dalo sa to predpokladať. A čo sa týka toho či im to povedať? Ak máš pocit že sa tomu dá zabrániť tak áno. Ak nie, tak radšej nie...
Nie si zla … z niektorych ludi je citit, ze sa stane nieco zle alebo “divne”. Obcas clovek povie veci, ktore vypalia uplne inac … jeden kolega sa stahoval … normalna rodina. Ja som chcela povedat nieco ine, ale nejak to vypalilo, ze jeho manzelstvo je skoncene … pozerali na mna ako na “debila” , pretoze som sa s nim o privatnych veciach nerozpravala a nemala som ako vediet. Su rozvedeni. Dalsi kolega sa pochvalil, ze bude mat 4 dieta (ca 3 mesiac) … neviem preco moja prva myslienka bola … bohuzial nebudes. Bohuzial sa to stalo v 8 m. Jeho zenu som nikdy nestretla ani neviem ako vyzera. On tiez zomrel relativne mlady - nie nikdy som nikomu nic nepovedala ani nic, co ma napadne nepoviem okrem 1 osoby nikomu. Ale aj ja som uz 2 x nahodou zdrhla hrobarovi z lopaty a urobila veci, ktore nedavali ziadny zmysel, ale robila som ich … neskor nadobudli vyznam - napr nikdy som si neplatila sukromne poistenie, iba to obyc … jeden rok ma napadlo zaplatit od Januara … bum v Juli som skoncila so sepsou v nemocnici - mohla som vyuzit sukromnu. Potom som to zrusila a viac nepotrebovala. Zaplatila som si privatne pravne poistenie, kde je moratorium 12 mesiacov … preco mala som zly pocit z ludi okolo mna, za 14 mesiacov som sa sudila so zamestnavatelom a vyuzila to a super … ludsky mozog je nedostatocbe preskumany a ma schopnost intuicie … len je tak ovplyvneny bonkajsimi vplyvmi, ze si nevsimne, co mu “vnutro” hovori..

Vidieť na starom a chorom človeku že odchádza nie je nič výnimočne