icon

Predtuchy a zlé intuície

kristina98z5
6. jan 2026

Ahojte možno si budete o mne myslieť ze som šialená ale iba chcem počuť váš názor v januári 2025 mi zomrela babka a pred tým než zomrela v lete som povedala ze sa mi niečo nezdá ze cca do pol roka odíde a ona naozaj odišla svokor sa mi tiež nezdal a teraz leží v nemocnici s dosť vážnou diagnózov aký máte nato názor?? som zla že som to povedala alebo vycítila?? ďakujem za každý názor.

anonym_a77506
6. jan 2026

Vidieť na starom a chorom človeku že odchádza nie je nič výnimočne

anonym_fc7f66
6. jan 2026

prečo zlá. Jednoducho si to vycítila.

miriam3334
6. jan 2026

Nemyslím si že si šialená. Mne sa raz stalo niečo podobné. Bola som u prastarkej na návšteve a aj keď vyzerali zdravo mala som pocit, že sa im stane niečo zlé. O necelého pol roka im diagnostikovali rakovinu... Môže sa stať že človek niečo vycíti. Možno máš dobrú intuíciu, alebo sa jej zhoršil stav a dalo sa to predpokladať. A čo sa týka toho či im to povedať? Ak máš pocit že sa tomu dá zabrániť tak áno. Ak nie, tak radšej nie...

anonym_8dfc90
6. jan 2026

Nie si zla … z niektorych ludi je citit, ze sa stane nieco zle alebo “divne”. Obcas clovek povie veci, ktore vypalia uplne inac … jeden kolega sa stahoval … normalna rodina. Ja som chcela povedat nieco ine, ale nejak to vypalilo, ze jeho manzelstvo je skoncene … pozerali na mna ako na “debila” , pretoze som sa s nim o privatnych veciach nerozpravala a nemala som ako vediet. Su rozvedeni. Dalsi kolega sa pochvalil, ze bude mat 4 dieta (ca 3 mesiac) … neviem preco moja prva myslienka bola … bohuzial nebudes. Bohuzial sa to stalo v 8 m. Jeho zenu som nikdy nestretla ani neviem ako vyzera. On tiez zomrel relativne mlady - nie nikdy som nikomu nic nepovedala ani nic, co ma napadne nepoviem okrem 1 osoby nikomu. Ale aj ja som uz 2 x nahodou zdrhla hrobarovi z lopaty a urobila veci, ktore nedavali ziadny zmysel, ale robila som ich … neskor nadobudli vyznam - napr nikdy som si neplatila sukromne poistenie, iba to obyc … jeden rok ma napadlo zaplatit od Januara … bum v Juli som skoncila so sepsou v nemocnici - mohla som vyuzit sukromnu. Potom som to zrusila a viac nepotrebovala. Zaplatila som si privatne pravne poistenie, kde je moratorium 12 mesiacov … preco mala som zly pocit z ludi okolo mna, za 14 mesiacov som sa sudila so zamestnavatelom a vyuzila to a super … ludsky mozog je nedostatocbe preskumany a ma schopnost intuicie … len je tak ovplyvneny bonkajsimi vplyvmi, ze si nevsimne, co mu “vnutro” hovori..