icon

Snívate často o cestovaní a šťastí?

15. sep 2025

Ja som najviac šťastná keď snívam a potom sa mi to aj splní. Je jedno ako dlho to trvá. Momentálne ma najviac napĺňa cestovanie, pobyty pri mori, poznávacie zájazdy a spoznávanie nových ludi. Je naozaj veľa dobrých ľudí len ich musíme stretnúť na správnych miestach 🥰🙏🙋‍♀️ Mam Vás všetkých rada.

gribka1
15. sep 2025

Aj my teba🥰

jana_eyre_2
15. sep 2025

Áno snívam často o cestovaní, je to moja najobľúbenejšia činnosť a keby som mala viac peňazí tak ani nie som doma.. je to úžasné mať zážitky..

Ale teda naozaj rada mám len mne blízkych ľudí, pardon.. 😅

sulavikova
15. sep 2025

@anonym_autor cestujem pomerne často sama, či so spriaznenými dušami. Áno, plním si sny z detstva Doma som limitovaná slovačou a niekedy nemám chuť ísť ani na balkón.

tilly
15. sep 2025

Jej, toto je milé. Áno, tiež často snívam o pekných miestach, zážitkoch, dobrom jedle a víne 😅.

lucia13022023
15. sep 2025

Áno, momentálne snívam o vynikajúcom rizote ktoré som jedla v Taliansku 🤣 keby malý nechodí do škôlky, už tu nie sme 🙈

anonym_915139
15. sep 2025

@anonym_autor cestovanie nie je zrovna tým, čo mňa napĺňa šťastím, ale snívať určite treba, tiež mám jeden sen a verím, že sa mi čoskoro splní

vladuska20
15. sep 2025

Ja fungujem na predstavivosti,viem si to predstavit,ze to takto bude a aj ked to trva roky napr.nikdy sa toho nevzdavam a vzdy sa to splni v ten spravny cas.

gab1sol
15. sep 2025

Áno, cestovanie je moja obľúbená aktivita. Žiaľ, na to potrebuje človek peniaze. A aby mal peniaze, tak musí pracovať. A keďže pracujem, nemáme toľko času, koľko by sme cestovaniu chceli venovať. Ale vždy, keď sa dá, snažíme sa niekam ísť, spoznávať nové miesta. A najradšej mám také tie spontánne výlety, ako napr. minulý víkend. V sobotu ráno sme sa zobudili, dohodli sa, zavolali do hotela a na obed sme už cestovali na jednu noc do Prahy. A bol to skvelý výlet. ☺️

slavomira236
15. sep 2025

Ano mam rada cestovanie snivam kde by som chcela byt. Obzeram krajiny hotekt plaze..a snad sa raz odhodlam niekde ist bez cestovky to je moj sen najst ai vsetko sama. No nejak sa toho bojim sama s detmi

la_dolce_vita
15. sep 2025

Ano, tiez je cestovanie moj velky sen a tuzba. Vela ludi v mojom okoli cestuje doslova po celom svete, co mne sa tazko splni, ale som vdacna aj za to, co sa podari. Ked som bola mlada, tieto moznosti neboli, o to je to krajsie teraz. Mam zoznam miest, ktore ma láka navstivit. Clovek by mal mat svoje sny a tuzby..

cukroska
19. sep 2025
@gab1sol

Áno, cestovanie je moja obľúbená aktivita. Žiaľ, na to potrebuje človek peniaze. A aby mal peniaze, tak musí pracovať. A keďže pracujem, nemáme toľko času, koľko by sme cestovaniu chceli venovať. Ale vždy, keď sa dá, snažíme sa niekam ísť, spoznávať nové miesta. A najradšej mám také tie spontánne výlety, ako napr. minulý víkend. V sobotu ráno sme sa zobudili, dohodli sa, zavolali do hotela a na obed sme už cestovali na jednu noc do Prahy. A bol to skvelý výlet. ☺️

@gab1sol Presne tak to praktizujeme aj my celé roky. Je to skvelé, tiež môžeme cestovanie Dokonca raz sme sa rozhodli v sobotu ráno okolo 10 a o pol tretej sme už cestovali do Bulharska s dvomi deťmi na týždeň. Lebo do poslednej chvíle som nevedela či mi šéf dá dovolenku, alebo nie a na ďalší pondelok som musela byť v práci. A chodíme vždy autom. Aj Grécko vždy deň dva sme mali čas na zbalenie.A vždy bolo úžasne.

gab1sol
20. sep 2025
@cukroska

@gab1sol Presne tak to praktizujeme aj my celé roky. Je to skvelé, tiež môžeme cestovanie Dokonca raz sme sa rozhodli v sobotu ráno okolo 10 a o pol tretej sme už cestovali do Bulharska s dvomi deťmi na týždeň. Lebo do poslednej chvíle som nevedela či mi šéf dá dovolenku, alebo nie a na ďalší pondelok som musela byť v práci. A chodíme vždy autom. Aj Grécko vždy deň dva sme mali čas na zbalenie.A vždy bolo úžasne.

@cukroska my ideme napr. dnes do Budapešti. Opäť sme včera večer objednali hotel a ideme si urobiť výlet. Kým sa dá a je možnosť, tak treba využiť. 😁

cukroska
20. sep 2025
@gab1sol

@cukroska my ideme napr. dnes do Budapešti. Opäť sme včera večer objednali hotel a ideme si urobiť výlet. Kým sa dá a je možnosť, tak treba využiť. 😁

@gab1sol Super. Aj my chodíme často do Pešti, máme blízko.Uzite si výlet. My dnes športový deň s rodinou.

tetapetra
20. sep 2025

Nemôžem cestovať často a už vôbec nie nadlho, ak sa dá,tak ideme aspoň mini výlet. Keď budem veľká a budem mať veľa peňazí určite precestujem celý svet,toť môj sen 😉