icon

Význam sna o mŕtvom snubencovom dedovi

kayyaaa
6. nov 2025

Sníval sa mi strašne divný sen. Môj snúbenec mal starého otca, ktorý zomrel (asi okolo roku 2013, ale presne neviem). Ja som ho nikdy nevidela, ale môj snúbenec o ňom často rozpráva že by dal ich rodinu do poriadku keby tu bol. A ze by ma mal rad

V tom sne ležal v rakve. A bolo „normálne“, že na chvíľu ožije, aby sa rozlúčil so všetkými. Všetci sa s ním lúčili a zrazu ukázal prstom na mňa, a zavolal ma ze este ty, ( nech sa prídem rozlúčiť )Ja som sa strašne zľakla a ušla som do inej izby.

Potom pre mňa prišiel nejaký chalan v skutočnosti s tou rodinou nemá nič spoločné, ale v sne bol ako jeho vnuk. Zdvihol ma a odniesol späť k tej rakve. Niečo mi hovoril, ale už neviem čo, ako keby mi dával nejaké inštrukcie . Potom si ľahol, zavreli rakvu, a po chvíli v nej začal robiť zle akoby chcel ísť von. Ze to takto nemôže byt kričal . Bola som úplne vystrašená a mama kričala, že treba zavolať kňaza, že to nie je normálne.

Vo sne tam bola aj jeho sestra, s ktorou sa v reále nemáme veľmi radi, a aj jeho žena, ale vyzerala úplne inak než v skutočnosti. A môj snúbenec medzitým odišiel spať do vedľajšej izby, akoby sa nič nedialo.

V skutočnosti má môj snúbenec otca, ktorý má rakovinu a zomiera. Ja sa s ním už nerozprávam, lebo je na všetkých hnusný, stále kričí a uráža môjho snúbenca. Je tam veľmi veľa veci, ktorých spravil. Ale ja osobne som s nim nikdy nemala konflikt, vždy snažila upokojiť situáciu, keď sa doma hádali, a moj snúbenec chcel odísť. Vždy som mu dohovárala aby ostal ze nevie ako dlho tu bude otca mať, aby si to potom nevyčítal. Zobudila som sa 4:44 ráno po tom sne, príde mi ako keby mi ten jeho dedo dával nejaké inštrukcie alebo čo, lebo vie aj babka že som to niekoľkokrát ukludnila ked bolo už naozaj zle. Neviete mi niekto poradiť že co by to mohlo znamenať? 🙂

anonym_acd90d
6. nov 2025

Mozog sa vyrovnáva s udalosťami ktoré zažívaš a premýšľaš počas dňa, tak niekedy vytvorí takéto bizarnosti.
Mŕtvy už nedokážu ani pomôcť ani uškodiť.

stellarstar
6. nov 2025

@kayyaaa bol to len sen nič viac nič menej

chrobak7
6. nov 2025

@kayyaaa Znamená to len to, že ti mozog pracuje, predstavuješ si kopec vecí a tie sa ti potom v noci prejavia ako sen. Cez deň ti tie myšlienky len preblysnú hlavou, ale ani si ich nevšimneš, lebo cez deň riešiť súbežne veľa vecí. V noci sa ti potom tie myšlienky zhmotnia do sna.

Mne sa pred pár dňami snívalo, že zem má zasiahnuť nejaký asteroid. Suseda povedala, že má jadrovú hlavicu a odpáli ju, aby sme všetci potom netrpeli na následky asteroidu. Tak som chcel utiecť z miesta bydliska.

A to som deň či dva predtým čítal o tom asteroide, čo prelieta teraz slnečnou sústavou 3I/Atlas. A komentoval so nejaké video, kde špekulovali, či sa jedná o jadrový výbuch alebo nie.

Takže ani tvoj sen nič neznamená, je to len tvoja fantázia.

maranco
6. nov 2025
@chrobak7

@kayyaaa Znamená to len to, že ti mozog pracuje, predstavuješ si kopec vecí a tie sa ti potom v noci prejavia ako sen. Cez deň ti tie myšlienky len preblysnú hlavou, ale ani si ich nevšimneš, lebo cez deň riešiť súbežne veľa vecí. V noci sa ti potom tie myšlienky zhmotnia do sna.

Mne sa pred pár dňami snívalo, že zem má zasiahnuť nejaký asteroid. Suseda povedala, že má jadrovú hlavicu a odpáli ju, aby sme všetci potom netrpeli na následky asteroidu. Tak som chcel utiecť z miesta bydliska.

A to som deň či dva predtým čítal o tom asteroide, čo prelieta teraz slnečnou sústavou 3I/Atlas. A komentoval so nejaké video, kde špekulovali, či sa jedná o jadrový výbuch alebo nie.

Takže ani tvoj sen nič neznamená, je to len tvoja fantázia.

@chrobak7 to radosť mať takú susedu 🙂
suseda by odpálila a asteroid by tesne minul zem, vo výpočtoch bola chyba, čo teraz?

euka210
6. nov 2025

@kayyaaa nic to neznamena...mozog si v snoch spracuvava zazite veci z dna, posledneho casu. Je to mix pocuteho, zaziteho, pocitova atd.a takto sa do "prenesie" do sna.

betulinka1
6. nov 2025

@kayyaaa bol silny spln. Tiez som mala nejakych mrtvych vo sne. Neries to.

marianarem
7. nov 2025

@kayyaaa Ja myslim, ze by si chcela snubencovej rodine pomoct a premyslas nad nimi. Ten dedo sa tam zjavil asi preto, ze ho snubenec spominal ako toho, ktory by to vedel dat do poriadku.