icon

Ako zvládajú deti každodenné dochádzanie do školy z okolia Dunajskej Stredy do Bratislavy?

24. mar 2025

Dobry den,
rada by som sa opytala na skusenosti s tym ak niekto dochadza denne z okolia DS do BA a vozi do BA aj dieta/deti do skoly.

Zvykli si deti bez problemov na taketo denne dochadzanie? Maju energiu na domave ulohy? Maju deti aj nejake kruzky? Ak ano tak v BA v skole, v jej blizkosti?

Neviem si totiz predstavit take fungovanie ked ja po troch dnoch dochadzania vacsinou tretiu noc zaspim ani neviem ako a ledva sa zobudim. Zaroven si neviem predstavit o kolkej dieta pride spolu s rodicom domov a potom este pripadne venovat cas aj robeniu uloh.

Dakujem za skusenosti.

Strana
z2
belllinka
3. apr 2025

Co tak sa prestahovat do BA?

scila
24. apr 2025

@sandra49 @e1h @rayla radiť školu v Šamoríne je zbytočné, je to tu zúfalé, Slovenská ZŠ má problém zobrať deti s trvalým pobytom v Šamoríne, je úplne plná.
@autor ja bývam v Blatnej na Ostrove, deti mi do Šamorína nevzali kvôli tomu, že už nemajú kapacitu, dieťa vozím 15 km do inej dediny, na krúžky zas do Šamorína, unavené bývajú, je to o hubu, ale na výber nemáme. V BA sme nikdy nerobili, muž aj ja pochádzame z bratislavských satelitov, takže BA neriešime. Ale mám niekoľko známych, čo sa odsťahovali z BA a potom sa tam zas vrátili práve kvôli tomu, že už mali po krk pendlovania hore - dole kvôli krúžkom atď.

Strana
z2