Skúsenosti s materskými školami Školská a Poľovnícka?
Sziasztok anyukák 🙂 A kisfiamat végül két magyar tannyelvű óvodába is felvették. (Školská, Poľovnícka) Nem panaszkodom, de egyiket sem ismerem igazán, ezért örülnék bármilyen pozitív vagy negatív tapasztalatnak, ami segítene a döntéshozatalban. Szeretnék gyorsan dönteni, hogy ne várjanak sokat a válaszra, és felvehessenek mást, aki esetleg nem jutott be. Várom a véleményeket és nagyon köszönöm.
Šamorín? Na školskú chodila kamarátkina dcéra, boli spokojní, ale dcéra má už 19 rokov...
@barboramax Ahojte mamičky 🙂 Nakoniec mi synčeka prijali do dvoch škôlok s maďarským vyučovacím jazykom (Školská, Poľovnícka, Šamorín). Nesťažujem sa samozrejme, ale ani jednu z nich poriadne nepoznám, preto by som bola rada za akékoľvek pozitívne alebo negatívne recenzie, ktoré by mi pomohli pri rozhodovaní. Chcem im dať vedieť čo najrýchlejšie, aby nemuseli dlho čakať na odpoveď a mohli tak čo najskôr prijať iné dieťa, ktoré sa tam nedostalo. Teším sa na vaše skúsenosti a vopred vám veľmi pekne ďakujem.
@barbora_t Doplnila som, ďakujem. 🙂 Potrebujem však informácie, najmä od mamičiek, ktoré majú detičky v triedach s MVJ, pretože je možné, že v niektorých veciach je to trochu odlišné oproti slovenskej časti. Každopádne uvidím, budem vďačná za akékoľvek informácie, možno aj všeobecne ohľadom celej škôlky.
@tilly Áno Šamorín zabudla som uviesť. 🙂

Snad niekto poradi 🤗