icon

3 mesačné dvojičky stále plačú

ivkavv
14. feb 2013

Kocky potrebovala by som od vas poradit. Moje dvojicky budu mat teraz tri mesiace a zacali mi obidvaja z nicohonic velmi plakavat. Doteraz plakavali kvoli brusku ale zmenila som mlieko na nutrilon anti colic a ten im velmi pomohol.krasne z neho prdia aj kakaju, vobec neviem co im moze byt teraz , nviem ako by som im pomohla.casto mi plakavaju aj po najedeni, toto trva asi dva tyzdne .ak mate s niecim takym skusenosti tak mi prosim poradte

Strana
z2
dvojickovo
30. jún 2013

@jana7
ano tebe len som ju blbo adresovala

jana7
30. jún 2013

@dvojickovo zvladam to, jasné 🙂 mam opatrovateľku 3,5 ročnú dcéru 🙂

dolijalu
30. jún 2013

@ivkavv
podla mna to moze byt aj tzv. ulolnujuci plac🙂 Maju ho aj ine deti, tak preco nie dvojicky?🙂
manzelovi bratranci tak revali ako podla cestovneho poriadku kazdy vecer pol hodiny a potom klud🙂
Deti si potrebuju pokricat🙂

dvojickovo
30. jún 2013

@jana7
no pekne vidíš a ja takú pomoc nemám :D

dvojickovo
13. aug 2013

@jana7
ahoj my čakáme párik
neviem či este platí tá vec s predajom detských vecičiek na clapčeka?
môj e-mail je: ywette869@azet.sk

123lenka
24. nov 2013

@kacena4 ahoj. Čítam, že ste si tu radili s reflux... Može to mať aj z materského mlieka? Mne chlapček pekne papá a dievčatko plače, už som zúfalá. Majú 2 mesiace, narodili sa donosení... Prospievajú a mlieka mám dosť. Tak pátram, že prečo plače. Kojím ich naraz, tak malého musím budiť. Je mi ho ľúto, ale keby som kojila osobitne, tak sa zbláznim. Poraďte mi baby prosím! Díky

majca1581
25. nov 2013

@123lenka no reflux by mal byt ked vracia mlieko prudom ...ze to z nej vyhrkne rychlo ...tak som sa aj ja obavala a doktorka povedlaa že ked nevracia prudom tak to nie je reflux 😀

123lenka
25. nov 2013

@majca1581 Tak čo to je do riti 😀 Jedno spí, druhé reve. Potom je to prvé nervozne že nemože jesť a tak stále dokola... Je to náročné, ale som šťastná že sú zdravé. Dáko hádam vydržíme aj keď spím na nohách 😒 Díky za odpoveď a držte sa aj vy.

drobuliatki
6. mar 2014

moje plakavali tiez, nakoniec u oboch zistili kojenecky reflux, zmenili sme mlieko a antirefluxne, a vyvyseny spaci rezim...neviem, mozno tu uz niekto o tom pisal, necitala som vsetko...nam to potom vsetko pekne preslo, zacali pekne spavat atd...drzim prsty

Strana
z2