3 mesačné dvojičky stále plačú
Kocky potrebovala by som od vas poradit. Moje dvojicky budu mat teraz tri mesiace a zacali mi obidvaja z nicohonic velmi plakavat. Doteraz plakavali kvoli brusku ale zmenila som mlieko na nutrilon anti colic a ten im velmi pomohol.krasne z neho prdia aj kakaju, vobec neviem co im moze byt teraz , nviem ako by som im pomohla.casto mi plakavaju aj po najedeni, toto trva asi dva tyzdne .ak mate s niecim takym skusenosti tak mi prosim poradte
@dvojickovo zvladam to, jasné 🙂 mam opatrovateľku 3,5 ročnú dcéru 🙂
@jana7
no pekne vidíš a ja takú pomoc nemám :D
@kacena4 ahoj. Čítam, že ste si tu radili s reflux... Može to mať aj z materského mlieka? Mne chlapček pekne papá a dievčatko plače, už som zúfalá. Majú 2 mesiace, narodili sa donosení... Prospievajú a mlieka mám dosť. Tak pátram, že prečo plače. Kojím ich naraz, tak malého musím budiť. Je mi ho ľúto, ale keby som kojila osobitne, tak sa zbláznim. Poraďte mi baby prosím! Díky
aha čo som našla!!!
http://www.moje-rodina.cz/miminka/rustovy-spurt
moje plakavali tiez, nakoniec u oboch zistili kojenecky reflux, zmenili sme mlieko a antirefluxne, a vyvyseny spaci rezim...neviem, mozno tu uz niekto o tom pisal, necitala som vsetko...nam to potom vsetko pekne preslo, zacali pekne spavat atd...drzim prsty

@jana7
ano tebe len som ju blbo adresovala