icon

Čakáme dvojčatá. Je tu ešte niekto taký?

zuzzina
24. jan 2014

Ahojte , chce niekto pokecať o radostiach aj starostiach pri viacplodovom tehotenstve?

nella156
5. sep 2014

@zlatanka30 Dorjan danny sport prestige twin

nella156
5. sep 2014

och zienky ja uz nechcem sosovicu ani vidiet,,,predvcerom som urobila privarok reku dam si kym mozem,,,no ale asi mi nesadla cely ten vecer ma strasne bolelo brucho a na wc asi 6 krat som bola,,,a vcera zase mierne bolesti cez den ale ta noc..to bolo daco nenormalne...tak ma bolelo brucho,,ani spat somnemohla..len som driemkala a normalne som sa pristihla ako si v podvedomi hovorim.:boze preco som varila tu sosovicu a preco ma snej boli brucho,mam ci nemam ist na wc,,,a take blbosti,,az potom som sa uvedomila ze preboha preco nad takymi blbostami rozmyslam ze radsej nech spim.. 😀 😀 😀

emina78
8. sep 2014

Kde ste babulky čo čakate dvojčata ?Nikto tu nič nepridava .

emina78
8. sep 2014

Baby čo myslite mohol by byť kočiarik pre dvojčata chlapec dievča kombinacia tmavofialovy s ružovym?

leamax
8. sep 2014

@emina78 daj foto, neviem si to predstavit

emina78
8. sep 2014

@leamax Neide my to tu dať tu fotku neviem prečo asi ja to neviem.Ale ak by sa ti chcelo pohladať tak ti napišem aky to je kočiarik.

leamax
8. sep 2014

@emina78 napis. vies, lebo je rozdiel, myslim, ked je viac fialovy a sem-tam ruzovy, alebo viac ruzovy a sem-tam fialovy. alebo nejake ruzove kvietky, ci co. tazko si ho takto predstavit

emina78
8. sep 2014

@leamax Danny sport prestige 2012 Twin a farba je pod čislom DSP BF 12

leamax
8. sep 2014

@emina78 hmmm, tak neviem, pripada mi dost dievcensky. tej ruzovej je tam dost a plus tie motyliky. neviem, na mna je dost cukrikovy. mozno nazivo nebude tak sladko vyzerat

emina78
8. sep 2014

@leamax A ktory s tich farieb sa ti pači?

leamax
8. sep 2014

@emina78 tazko povedat, tie fotky su dost take neprirodzene. mozno na zivo tie farby vyzeraju uplne inak. mne sa napr. paci ta zelena. ale mala ho svagrina a teda nazivo zas nic moc. ked nie vidiet nazivo, tak by to chcelo aspon realne fotky

emina78
8. sep 2014

@leamax Dakujem za video

leamax
8. sep 2014

@emina78 za malo 🙂 ja som si tych videi o nasom kociku kukla neurekom, asi vsetky, co boli na youtube 😀 a potom som si to vsetko vyskusala na jednej predajni aj s muzikom, kde ho mali vystaveny a nakoniec som objednala z netu, kde bol najlacnejsi 🙂 v tej predajni nam ho nukali o 200€ drahsi 😝

kama2
8. sep 2014

Ahojte baby, kde ste boli prosim na morfo utz? Zaujima ma, ci sa zvycajne plati pri dvojkach za obe deti, ci len 1x? Konkretne zvazujem mudr.holana alebo sanatorium koch v Ba.diki

domeska
9. sep 2014

@kama2 - ahoj ja som bola gynfive a platila som ako za jedno. ani ma nenapadlo platit viac. ale neviem ako to funguje v inych centrach. 🙂

domeska
9. sep 2014

dievčatá už pripravujete vybavičku?

angieee86
9. sep 2014

@kama2 Ahoj, ja chodim do ProCare v Nr, platila som iba vstupny poplatok a berie sa to ako pri jednom ale tiez neviem ako je to v Ba

angieee86
9. sep 2014

@domeska tento mesiac by som uz mala mat vsetko pripravene 🙂 a ty? kedy mas termin? 🙂

leamax
9. sep 2014

@kama2 ja som bola v 21tt a aj idem v 30tt u dr.cunderlika.ked som sestricke v telefone povedala,ze cakam dvojicky,tak mi dal termin na kramare a neplatila som vobec nic🙂 uvidim,ako nam da termin teraz,mam volat az v 29tt a ze nas tam urcite niekde suchne🙂
@domeska samozrejme,postupne uz davno.ved by to potom bola riadna suma

domeska
9. sep 2014

@angieee86 a @leamax - ja už mám tiež všetko pripravené. veľa veci sme podostávali, niečo pokúpili. už to majú poukladané v skrini 😉 ale mala som pocit, že to žehlenie nemá konca.... 😀
@angieee86 - termín mám 6.12. ale predpokladám, že pôjdu skôr, keďže sú to dvojky.
a máte aj také mini veľkosti? mám na mysli 50-56... ja len pár, na začiatok..

angieee86
9. sep 2014

@domeska velkost 50 mam len par veciciek a vacsinou mam 56 🙂 50 som ani velmi nechcela ved tak rychlo vyrastu bambulky 🙂 ozaj uz viete co cakate? 🙂 a kocik uz mate?

angieee86
9. sep 2014

a baby ako riesite monitor dychu? je aj nejaky pre dvojky?

domeska
9. sep 2014

@angieee86 - uz vieme co cakame. chlapca a dievčatko 🙂 kočár už máme - peg perego duette sw. zatiaľ je u svokrovcov lebo mi by sme ho nemali kde mať.
ty čakáš dievčatá? a kočár?
ja mám tiež len pár vecičiek 56... no ja si budem monitor dychu zapožičiavať a zrejme dva. neviem o tom, že by bol nejaký pre dvojičky.

leamax
9. sep 2014

@domeska nam tiez vela veci posunula kamoska, co ma dvojky. najmensie mame tusim 56, mensie nemame. ale rozmyslam, ze aspon par kuskov z 50 asi budeme musiet mat, aby mali byt v com v porodke. inak poprate to vobec nemam, este som ani nezacala s tym 😀
@angieee86 ano, existuje aj monitor pre dvojky. napr. tento http://www.babycontroldigital.sk/objednat.php

angieee86
9. sep 2014

krasne, ze parik 😉 a mena uz mate? nas kocik je zatial zlozeny a mame icandy pear 🙂 ano dve dievcata 🙂
zatial som taky nenasla...specialny pre dvojky ale mohol by byt 🙂 ja este neviem ako to poriesim...

angieee86
9. sep 2014

@leamax dakujem 😉 ty ho uz mas? inak to pranie/zehlenie ma tiez este len caka 😀

leamax
9. sep 2014

@angieee86 este ho nemame, mam ho rezervovany tu na MK od jednej maminy z BA. a ked pojdeme na ten morfo utz. tak si ho vyzdvihneme. skus popozerat, bolo tu nan viac inzeratov. teda ak nechces uplne novy.
jeeej, nemas foto kocika? za kolko ste ho kupili? novy, ci pouzivany? lebo cenu noveho sa nemas sancu nikde dozvediet. my mame baby jogger city select 🙂

angieee86
9. sep 2014

@leamax jasne skusim este popozerat tu na MK 🙂 uz som tu nasla par veciciek pre nase dvojky a kedy ides na morfo utz? Kocik som nasla na bazar.sk este zaciatkom leta za cely komplet sme dali 350 eur 🙂 len je cierny co som nikdy nechcela neviem preco baby kupuju tmave 😒 .len vajicka maxi cosi a fusaky su cervene. Akurat cez vikend som ho cely vycistila a ked ho poskladam tak dam fotecku 😉 Juuuj ani nehovor ked mi prisla cenova ponuka noveho na mail tak ma skoro porazilo aky je drahy fuuu....som rada, ze som nasla takto komplet a v zachovalom stave. Ten tvoj sa mi tiez paci a tiez som o nom uvazovala aj hladala tu na MK 🙂 to bude radost kocikovat drobcov 😉 my ked sme ho doniesli z Ba tak sme hned skusali ako to pojde 😀 este sa mi paci abc zoom ale prisiel mi dlhy a do nasho vytahu by sa nezmestil a este jeden som zvazovala casual play s twinner

sophie32
9. sep 2014

Dievcata....kludne si kupte vecicky aj velkost 50...dvojicky su malinke a v 56 budu uplne stratene... 🙂