icon

Čakáme dvojčatá. Je tu ešte niekto taký?

zuzzina
24. jan 2014

Ahojte , chce niekto pokecať o radostiach aj starostiach pri viacplodovom tehotenstve?

domeska
30. okt 2014

ahojte dievcata. tak uz sme na svete. narodili sme sa 27,10. o 15:30 akutnou sekciou. kubko mal 2680 gr. a dorotka 2180 gr. narodili sme sa 35tt. mala som velmi sle vysledky mocu. neskutocne vysoky pdpad bielkovin a aj zle krvne testy. o sekcii sme sa dozvedeli o 11:00 a o 15:00 uz na sale. ale krpci su zd leavi a krasni. ja mozem daovat lekarom

zuzi20
30. okt 2014

@domeska gratulujeeeem, moc sa tesim 🙂)) Krasne vahy ! Tak sa pekne zotavuj a potom šup užívať si drobčekov!!!

bagi
30. okt 2014

domeska, gratulujem... 😉 babatka maju krasne vahy...

leamax
30. okt 2014

Ahojte dievcata.tak my uz to mame za sebou🙂bielkovina v moci tak rapidne vyskocila (pripustna je do 3,ja som mala 4,7),opuchy,zacal mi aj tlak lietat do vysin,ze bolo najlepsie pre vsetkych troch urobit cisarsky.vcera o 10.44 prisiel na svet nas vymodleny Misko s mierami 2220g a 44cm a o minutku za nim nas vymodleny Adamko s mierami 2440g a 49cm🙂🙂🙂su este v inkubatoroch,takze som ich okrem par sekund,ked ich vybrali,este nevidela,ale dolezite je,ze su stabilizovani,dychaju krasne sami a su uplne v poriadku🙂🙂🙂snazim sa co najskor dostat na nohy a byt co co najskor pouzitelna aby som mohla ist za nimi.poviem vam teda,ze to prve postavenie sa je teda ina sranda:-Pale kazdym pokusom je to lepsie🙂a uz sa tesim,ked si moje zlaticka priviniem🙂🙂🙂

leamax
30. okt 2014

@domeska jeeej,pozeram,ze uz aj vy ste na svete🙂gratulujeeeme,tesime sa s vami🙂pozeram,ze ten isty dovod ako u nas.hlavne,ze nam to vsetkym dobre dopadlo🙂

empathia
30. okt 2014

@leamax
@bagi
@zuzi20
@domeska Ahojte, rada bysom sa Vás spýtala. V sobotu nás čaká vklad oplodnených vajíčok ET , chceme si dať vložiť 2 vajíčka, aj bysom sa tešila keby sa uhniezdia obe ale trošku mám aj strach ako to zvládnem s dvomi špuntami, určite je to náročnejšie. Ako to vy zvládate?

zuzi20
30. okt 2014

@empathia ahoj, no to sa opytaj za par mesiacov, ked budu na svete 🙂)) tehotenstvo zvladam zatial v pohode, az na to ze sa mi akosi kazi krvny obraz postupne, malé ma vyciciavaju 🙂) Drzim palceky !

leamax
30. okt 2014

@empathia myslis tehotenstvo ci starostlivost o babatka?tehotenstvo zvlada kazdy inak.niekto ma problemove a tazko zvlada aj jedno babo v brusku a niekto v pohode aj trojcata.a myslim,ze rovnako sa to da povedat a co sa tyka starostlivosti o narodene babatka.ci je to narocne,ti este neviem povedat,nasi su na svete iba druhy den🙂

zlatanka30
30. okt 2014

@leamax blahozelam prajem vam vsetkym vela vela zdravicka.na 34tt maju krasne vahy .

empathia
30. okt 2014

@leamax jeeeej gratulujem teraz čítam prispevky vyssie 🙂 aj tehotenstvo som myslela aj starostlivost o miminka
@zuzi20 🙂 este 9 tyzdnov, a uz viete akeho pohlavia budu? 🙂

leamax
30. okt 2014

@empathia
@zlatanka30 dakujeme🙂🙂🙂

zuzi20
30. okt 2014

@empathia ano, dievcata to budu...🙂

zuzi20
30. okt 2014

@leamax ahoooj, no gratulujeem!! Som si na teba myslela, ze ako to vcera dopadlo...No malinki museli ist do inkubatora aj ked mali nad 2 kg? Este sa pozotavuj kym si sama, potom uz príde riadna "makačka" 🙂 A ako si zvladla cisarak?

bagi
30. okt 2014

empathia, kazda zvladame tehotenstvo inak... je to strasne individualne. len tie s dvojkami su proste narocnejsie. neviem ako baby, ale tusim ja jedina mam doma este 26 mesacneho spunta. k nemu vo februari pribudnu dvojky... uvidime ake to bude 😉 ale tehotenstvo mam tazsie ako ked som bola tehotna len s jednym babom... neviem ti povedat ci to je tym, ze cakam dve alebo tym, ze sa este staram o dalsie dieta... teraz mam cca 4 mesiace do terminu, ale uz ledvaj zajdem s malym na dve hodinky von...aj to brusko je tazsie a vacsie... som v sietom a som taka velka ako pri prvom ked som bola v osmom mesiaci...

bagi
30. okt 2014

leamax, gratulujem 😉 dolezite je, ze su zdravi a ze dychaju sami 😉 tak vysoky tlak a bielkovina v moci, je dost nebezpecne a dobre sa rozhodli... este raz gratulujem 😉 ono to postavenie sa z postele je urcite narocne, lebo vsak si po "operacii"... ale ani po normalnom porode, to neni jednoduche... no proste porod je porod... drzim palce 😉

bagi
30. okt 2014

baby, ake mate velke bruska? ja mam uz cez pupok 98 cm... tolko som mala pri prvom ked som isla rodit... tak ma zaujima, ze kolko mate... ja som v 6 mesiaci.

kama2
30. okt 2014

Velka gratulka cerstvym maminkam a vela zdravia drobcekom! Ja po dnesnom morfo sone viem, ze cakame 2 chlapcekov, tehu zatial ok, pri dcerke som bola aktivna do poslednej chvilky, teraz som viac unavena a aj sa snazim setrit, aby sme vydrzali este dlho 3 v 1.

kama2
30. okt 2014

@bagi idem sa odmerat 😉 pri dcerke som mala male brusko, teraz ho mam vacsie nez kamoska co je v 7.mesiaci 😉

kama2
30. okt 2014

@empathia nic neboj, este sa nemusia obe uchytit...dcerku mam tiez z vkladu 2 embryi a chytila sa len ona. Teraz zasa sa chytili obaja vlozeni vajčáci 😉 teraz som viac unavena, inak vsetko ok.

zuzi20
30. okt 2014

@bagi ja mam 96 cez pupek 🙂 tiez som v 6.mesiaci.

kama2
30. okt 2014

@bagi takze 96 cm teraz vecer, takze sila...len rano vyzeram menej tehotna 😉

bagi
30. okt 2014

zuzi20, my mame skoro rovnaky termin, si pamatam, ja som 16teho februara... no tak to mame skoro rovnake... 😉 a zatial som pribrala asi tak 5, max 6 kg.

kama2, daj cislo na velkost tvojho bruska 😀

bagi
30. okt 2014

takze tiez 96. no to sme vsetky skoro rovnake... som zvedava kam to dopracujeme 😀 uz mi aj tehu gate zacinaju byt tesne... asi budem musiet este investovat do nejakych...

leamax
31. okt 2014

@zuzi20 dakujeme🙂ano,su v inkubatoroch,leo su predcasnici a aby sa nepodchladili.a z tej mojej tazkej anemie mali trosku opuchnute plucka,ale krasne ich rozdychali,moji sikovnici mali🙂🙂🙂no cisarak:-P skoda,ze sa neda rodit laparkou😀 sranda to neni teda,ti poviem.ako porod no.ale stoji to vsetko za to!ked som ich vcera konecne uvidela,tak som veru na tu chvilku aj zabudla na bolest a vsetko okolo🙂
@bagi dakujeme🙂ved ano,porod je porod.ale zvladli sme ho vsetci traja,to je hlavne🙂🙂🙂

zuzi20
31. okt 2014

@bagi
@kama2 no baby mame rovnake bruchá 🙂)) Ano ja mam termin16.2. ale bude to istotne januarovčiatko, však ked vidim baby, kedy rodia...Ja mam tehu gate a nosim leginy, navrch navleciem hocico, natiahne sa 🙂 Chodim este do roboty, ale na buduci tyzden mam posledny, potom si idem cerpat dovcu a v dec. nastup na MD. 🙂

kama2
31. okt 2014

@zuzi20 ja podla vacssieho bobaka mam termin 10.3., ale tiez ratam ze to bude min.o 2 tyzdne skor...aj dcerka sa vypytala v 38tt. Ja uz tiez chodim bud v 1 velkej sukni alebo mam 2 tehu gate, rano je este okej, ale potom mam uz brucho velke...

nenabaja
31. okt 2014

Ahojte, gratulujem srdecne vsetkym, ktorym sa uz narodili krasne deticky a aj cakatelkam 🙂 Dozvedela som sa, ze aj ja som uz v klube, majovy termin. Bolo to velke prekvapko, lebo uz doma mame jedneho 14 mesacneho sintera, ale tesim sa. Termin mam majovy, ale brusko uz teda vykuka. Je tu este niekto majovy, alebo cca?

cukriiicek
31. okt 2014

Ahojte predavam pre dvojicky maxicosi vajicka a ak by niekto kupoval bugaboo donkey tak aj adapter 😊 viac v bazariku

zuzi20
31. okt 2014

@nenabaja jej super, vitaj medzi nami dvojickarkami 🙂

lenik15
31. okt 2014

Ahojte tiez cakame dvojicky 😵 rada by som sa k vam pridala. Gratulujem stastnym maminkam co maju drobcov pri sebe 🙂 🙂 🙂