Čakáme dvojčatá. Je tu ešte niekto taký?
Ahojte , chce niekto pokecať o radostiach aj starostiach pri viacplodovom tehotenstve?
@bibi21 poriadne oddychuj. Mat dvojky v brušku je riadny zaberak 😝
@bettynka222 tesim sa s tebou. Ja 27. 4. idem na dalsiu kontrolu, uvidime.
ahojte.. ja čakám tiež dvojičky... som v 12 týždni..
@bettynka222 výborna sprava.Tesim sa s tebou.Zajtra idem na sono,poviem nech mi to pozrie.Ozvem sa 🙂
Ahojte, mam 3 deti a dnes sme zistili ze cakame dvojicky!!! Mate nejaku techniku ako to predychat? 😀
ahojte, prosim vas co ste si kupovali do vybavicky, ake oblecenie a kolko ks? uz mam toho plnu hlavu 🙂
Ahojte dievčatá, ako mamina dvojčiat vám chcem dať do pozornosti pre vás výhodnú kúpu: Mám na predaj kvalitný nemecký kočík TFK v perfektnom stave - za polovičnú cenu (k nemu ako bonus okrem fusakov a iných doplnkov zadarmo golfáč McLarren). Kto má záujem, prosím napíšte mi do mailu (nie do správy na MK!) zbieramebylinky@gmail.com, rada vás oboznámim s detailami.
Ozaj aky kocik idete kupovat pre dvojky?
bibi21 TFK twinner twist duo
@sophie753 Ahojky, prosim radsej mi pis na mail, lebo ja na MK chodim nie velmi casto (odkedy mam dvojicky, ha ha... teda na svete odkedy su). Je to kocik Twinner Twist Duo, nemecka vyroba, fantasticky zachovaly, uplne ako novy... totiz, super som si ho vybrala a kym ine baby vymenili pri krpcoch aj 3-4 kociky, tak tento nam sluzil uplne vkuse az doteraz, ked maju krpci skoro 4 roky a nepotrebujeme ho. Vanicky k nemu nemam, daju sa v pohode objednat aj inej farby, presne podla tvojho vyberu (ked sa dohodneme, dam ti presny kontakt, odkial ich kupit a budu ti dovezene priamo domov a zrejme aj bez platenia postovneho). Prosim teda zaujemcov, aby mi pisali mailik radsej, vdaka!!!
Ahojte mamičky, čakáme dvojičky v júli (možno ešte koncom júna 🙂, či niekto nemá skúsenosť aj s obyčajným kočíkom. Mám obyčajný mono kočík po deťoch a nechcem ešte pred pôrodom kupovať dvojičkovský. Čo myslíte pomestia sa obdive bábätká do toho prvého mesiaca v jednom kočíku? V lete ich netreba veľa obliekať.
Vďaka za každú vzácnu radu 🙂

@roberta31 @shania31 @peach84 babulkyyyy stal sa zázrak 😵 krcok je tuhší, dlhší a branka sa este viac privrela 🙂 tak veľkí sa tesim 🙂
Inak co som citala americké štúdie, tak niektorí lekári po serklazi predpisujú aj teb progesteron - zabraňuje to stahom maternice, spevňuje krcok... Ďalšia studia zase hovorila, ze z analýzy slín sledovaných rizikových pacientiek odhalili znizene hladiny progesteronu cca. 2tt pred predčasným pôrodom. Nehovorím ze pomôže kazdej, ale tie štúdie hovoria za vsetko...