Dvojičky, druhá časť
Ahoj, tak baby sem sa!!! 🙂
veru tak manžel to ma veselá doma bola mamka a teraz má dve dcéry a ja, aspoň už bol zvyknutý z domu 😵
tak ja som dostala k 35-ke oznamenie od dr. ze som tehotna 🙂
takze sme vsetky tri cca rovnako stare 😉 alebo teda mlade 😀 😀 😝
😀 😀 😀
tak mladice idem ja uz do hajan, neviem kedy ma zobudia moji loptosi, tak aspon trochu idem pospinkat.
Dobru nocku 😔
no ja som už tu bola pozrieť len som nič nepísala resp. som si myslela že ešte sladko spinkáte, ja som dnes bez detí išli k svokrovcom takže mám "veget" idem do obchoďákov a k mamem pomocť položiť koberec ktorý si kupila takže budem na nete až večer,
sa maaaaš 😅 😀
ja varim a cely den sa potom uz nezastavim, poobede ideme k svokre a vecer zehlim a balim, lebo rano odchadzam s malou na tyzden k nasim na chalupu 😎
no ale aj ty sa máš 🙂 okrem toho žehlenia a varenia, ale isť na chalupu to by mi bodlo, ale už to nejako vydržím lebo 11.7. by sme mali ísť do tatier už sa nám to predsa len kráti a verím že to vyjde...
pipka a ajka vy sa teda máte 🙂 jedna po obchoďákoch, druhá na chalupu, aj ja chceeeeeeeeem 😠 😀 ........ no však ale ja zas pôjdem o mesiac do belgicka, tak si potom 3 týždne budem užívať 😎
pipka a s tým háčkovaným NB si to myslela vážne, lebo ak áno tak by som možno niečo vymyslela 😅 😀
ahojte 🙂
ja uz som tu tiez nakukovala ale bolo tu tradicne vikendovo prazdno 😒
no vy sa mate vsetky 😉 ale aj ja budem mat draheho tyzden doma, zobral si volno, tak tiez mozno trochu povyletujeme 😝
pipi ja by som brala ten hackovany NB, bol by to dobry darcek ako for 😀 😀
no sak som zvedava, co na to martinka 😅 ci ma neovali nejakou hackovanou bejzbolkou 😀 😀 😀
Ahojte,
Aj MM je panna- 14.09 😀 😀
Inak babenky nas Andrej nema alergiu na mak 🙂 ,vcera MM dojedol tu buchtu z makom po ktorej sa vysypal a predstavte si ze aj jeho stipal jazyk 😲 tak neviem co to bolo 🙂
Pipka- cize dalsia absencia? ty si teda uzivas
Mauzi- my sme zacali s kravskym mliekom od roka ale musis postupne,nas Andy mas zapalenu dupu a tak sme striedali,Teraz dokaze vypit aj 1l mlieka denne,on mlieko miluje 😀 😀
pipka, však čo nečítaš 😠 😀 , však sa ťa na to pýtam či by si chcela 😀 .... tak teda podľa toho kedy má tie narodky 😉
sak citam, a jak som ti odpisovala, tak mi skapal NB 🙄 😠 tak mi to vzalo len druhy prispevok 😠
no a absenciu dozeniem, ked sa vratim, len sa vy nic nebojte 😀 sak mam najviac prispevkov, tak mate co dohanat... 😝 😀
ideme obedovat, tak ak by som sa vecer nobjavila, tak sa tu ten tyzden majte pekne a tesim sa na novinky 😎
mame cevabcici, zemiaciky a cibulkovy salatik, tak mi uz slinky tecuuuu 😝 😵 😵 😵
idem dohnať zameškané 😅
cherry blahoželám k polročiku detičkám 😉
martiinkinej laure všetko najlepšie k meninám 😉
tá háčkovaná bábika je super 😵 my sme pred dvoma rokmi na vianoce kúpili také malé látkové bábiky , chlapca a dievčatko a to sme ešte ani nerozmýšľali o IVF 😉 😉 😉 , takže teraz sa majú deti s čím hrať 😵
pipka príjemné chatovanie a dobré počasie 🙂
ajka ahoj , to som ja čo sme boli kočíkovať s mauzos 😉 kočky sú krásne okane 🙂
zabudla som ešte na niečo ? 😕
linka už konečne "skoro" hotová , už iba troje dvierka prídu zajtra namontovať a bude kompletná . Konečne som už aj doma popratala , a už to konečne vyzerá a zbavila som sa toho najväčšieho prachu . Tak už môžte prísť na kávu a momentálne aj na koláčik 😉 som od pôrodu konečne piekla a fajný rumový nešetrila som 😀 😀 😀
taellka dakujeme 😉 ma byt vraj pekne, tak sa tesiiim 😵
keby som to do KE nemala taaaak daleko, tak na ten kolacik urcite pridem 😀
na ten koláčik by som sa aj dala nahovoriť inak ahoj taella mauzos niečo spomínala o spoločnom kočíkovaní takže ak si za a bude pekne mohli by sme urobiť nejaké stretko neviem či v meste ale iné miesot by vám vyhovovalo, tak dajte vedieť čo vy na to myslím aj tu mauzos, nakupy dnes dopadli dobre mama si kupila koberec do chodby, kuchyne a aj do obývačky taký obvodový , dievčatám som kupila prechodné bundičky a momentálne už mám osadenstvo v plnom počte takže je znova u nás veselo
no tak to je blízko mňa, delí nás len kopec tak už sa len dohodnúť aj s mauzos a môžeme vyraziť a ešte potrebujeme k tomu aj počasie, mne dievčatá spôia tak od pol druhej a to hlavne vonku tak ja by som vtedy mohla ke´d budeme vedieť deň tak upresníme aj miesto a čas
Evi dufam, ze ty si uz z tej buchty nejedla 😀 😀
pipi krasnu dovolenku vam zelam 🙂
taella kde su balkonove fotky? A aj fotku linky by si mohla hodit, nech zavidime 😉
Inak ty si dobry smirak ... podla fotiek zistis, kde clovek byva 😀 😀 😀 ja som si to ani nevsimla 😀 Sme skoro susedky vsetky tri, tak kocikovanie by nemal byt problem 😉
ešte ich ani ja nemám , otec ich ešte nestiahol na počítač ☹
linku pofotím zajtra , už keď bude definitívne hotová 😉
no už len to dobré počasie aby bolo 😎

ajka takze same panny? 🙂