Dvojičky, druhá časť
Ahoj, tak baby sem sa!!! 🙂
kočky idem ja predať tie moje fusaky (Eisbarcher a j kočík tank, ktorá by chcela dajte vedieť, lebo kým to ja pofotím
a dám na bazár 😝
@janette77 ja nosím všetko to čo pred pôrodom, teda pred tehu, postava sa vrátila do normálu, neboj pri deťoch sa ešte nabeháš a všetko pôjde letom svetom čo bolo na tele navyše, dokonca niektoré veci mi padajú - nohavice, no ale tričká som musela kúpiť nové, nejak som sa nezmestila cez prsia 😀 😀 😀
@juliagregor teraz pises?? Fusaky sme prave pred par dnami kupili.☹(( Kocicok uz mame. Prajem uspesny predaj.
@janette77 som spravila chybu, myslela som, že mi bude treba ráno do škôlky, ked vodím staršieho, ale ak sa dá, chodím autom alebo len so starším a len mi to zavadzia...
nejako som stále myslela, že mi vydržia chvíľku v kočíku, ale kdeže...
@lucia.kl pekné maľovačky 😉
ja som nemožná, nenakreslím ani auto, skôr vyrátam príklad z matematiky 😀
@janette77 to je to tehotenstvo, a členky možno z nohavíc a ponožiek, ... ja tiež neviem, ja som bola tehu v lete a vyhodilo sa to 2 tt pred pôrodom... no už len vydržať na pôrod....
inak k napuchnutým nohám, mne napuchli až po pôrode, a teda strašne to vyzeralo, našťastie to trvalo len dva dni, ani papuče som nevedela obuť..
ahojte maminky, votriem sa sem na drzovku, kedze som leniva, len som chcela ze mam veci v bazariku , hlavne chlapcenske keby ste mali zaujem, nechce sa mi to davat na ine weby a dost mi to doma uz zavadzia uz mi to trci zo skrine🙂tak ak by ste mali zaujem, rada poslem...veci su vacsinou doslova ako nove...dakujem a drzim palce cakatelkam ak tu su🙂
@juliagregor to budeš aspoň deťom vedieť pomáhať v škole, ja som lavá na gramatiku ☹
@lucia.kl tak v lete mat takuto svrblavicu, do kelu, musela si to mat o to horsie. Ja sa celkom tesim, ze finisujem v zime, aj kvoli tazkemu brusku. Tie opuchy take hrozne, ako ich opisujes, mam ja teraz. A naozaj vo velkom! Tiez nic neobujem, akurat som rozmyslala, ze do porodnice si asi odbehnem v manzelovych papuciach. 😀 A to sme zamerne kupovali vacsie cizmy. Mam to naozaj nepekne, take nieco som este ani nevidela. No moc a tlak mam pod pravidelnou kontrolou, takze je to asi "len" tym pribytkom vahy sposobene. Ale ja mam pocit, ze mi je celkovo koza na nohach kratka, mam problem sadat a vstavat z vc...
Ozaj a cisarak sa robi tak, ze budem naha? Lebo niekde som to zhliadla a ma to celkom vydesilo. Snad v nocnej koseli, alebo v tej ich operacnej, nie?
@juliagregor aj ja pevne verim, ze detusky sa podaju na tatina, ten je vzdelany, mamca to bude musiet vyvazit laskou a hrejivym teplom domova. 😀

@janette77 babka je moja babka, čiže deťom prababka, a to som dostala byt od nej, čiže už vlastné bývanie, len babku tu mám ako vecné bremeno a má právo doživotného bývania... 😒