Dvojičky, druhá časť
Ahoj, tak baby sem sa!!! 🙂
ahojte baby... na tomto fore som prvy krat...vdaka za pozvanie... tiez sa rada pridam...a ten strkovec vyhovuje aj mne... 😉 😵
@lucia.kl pozerala som relaciu o niagarskych vodopadoch. dozvedela som sa ze americania este nez to pride na kanadsku hranicu tak odvadzaju 75% vody do vodnej elektrarne. takze to co vidime je len 25% tej sily co by tam mala tiect. tiez za tie roky co ich objavili sa posunuli o par desiatok metrov a zmenili "tvar".ta voda "zvetrava - obrusuje" tie hrany. v zime je to nadherne. tie velke cencule. cele zabradlia su pokryte ladom. ako zimna rozpravka. a v lete tam je stale duha - pri tych sprskach 😉. a ma nad sebou vypar ako keby bol dym z ohna. sranda.
ahojte a pekny den prajem napriek tomu hnusnemu dazdu ☹
mala by som otazocku: doposial sme na pripravu BEBY prevarali vodu 5min. ako je v navode,ale uz myslim by som s tym mohla aj prestat, ci ? vacsinou som sa stretla ,ze prevaraju vodu len v konvici, tak neviem ako vy robite???? 🙂 dakujem
@janette77 @lucia.kl @matelko1 @kenya83 @juliagregor @katyka10 @katrinb
kočky som najšťastnejší človek na svete, hcg máme 1286 ♥ 😵
v car-e mi povedali, ze ak chcem, môžem prísť o týždeň či dva na kontrolu UZ k nim, alebo sa už môžem obrátiť na svoju doktorku...ako ste postupovali vy? ďakujem za vašu podporu a rady 🙂 konečne sme sa dočkali aj my... 🙂
@zuzika30 aj ja prevaram len v kanvici.. a zatial ok.. baby my uz mame nausnicky 🙂
Sara mala hnacku min. tyzden a Reb. boli hrdielko ale uz to tusim prechadza tak som rada..
Baby vy uz mate ockovania za sebou? Lebo nas to caka asi v auguste. Len sa mi zda ze my predcasnaci by sme to mali mat posunute ci nie? A ake vakciny ste si kupovali? Tie co sa doplacaju alebo len tie obyc..? Dik

Ahojte kocky, nasla som tu uzasny prispevok, kde sa daju stiahnut pesnicky pre nase deticky. Spievam si cele rano 😀
https://www.modrykonik.sk/forum/starostlivost-o-dieta/riekanky-uspavanky-a-pesnicky-pre-nase-deticky-2/
Prijemnu zabavu 😉