icon

Je možné mať dvojčatá bez umelého oplodnenia?

loradora
8. aug 2015

Ahoj-te,
chcela by som sa Vás opýtať že či sa dá mať dvojíčky normálne.
Ja mám dvojičky len my sme to spravili trocha inak.

Strana
z4
katy2
9. aug 2015

@loradora a co mas z toho, ze klames? Vies kolko zien je odkazanych na CAR a robi vsetko preto, aby mali dietatko? Ja som cakala dvojicky, prave z CAR ale jedno to vzdalo... A poviem ti, je to DLHA cesta.... aj cez CAR... kopec sklamania, neuspechov, liecby, injekcii, liekov.... psychickeho napatia, bolesti.... To je cesta za dietatom cez tie tvoje oplodnovacie agentury... a mimochodom... volaju sa centra asistovanej reprodukcie....

katka1981
9. aug 2015

Mne tato tema pripada ako blby vtip.

loradora
autor
9. aug 2015

@katka1981 Aj bolo

loradora
autor
9. aug 2015

@katy2 Prepáč ☹ :'(

katy2
9. aug 2015

@xxxxxnnnnn prosim ta o zmazanie temy.... cela od zaciatku bola nezmyselna a nakoniec autorka diskusie sama priznala, ze klamala.... dakujem....

katy2
9. aug 2015

@loradora mozes mi povedat, co ta viedlo k zalozeniu takejto hlupej diskusie?

janka0276
Odpoveď bola odstránená
cecil36
9. aug 2015

@katy2 ja ti odpoviem za @loradora viedla ju k tomu chora mysel bez stipky umu a empatie...

oli18
9. aug 2015

@loradora Ja sa zase neviem prestať smiať z tvojej otázky a tvojich príspevkov. A to máš 33 r? Ako keby si mala 13 a neskončenú ZŠ 🙂

loradora
autor
9. aug 2015

@katy2 Ja že mi na to nikdo neodpovie

cecil36
9. aug 2015

@loradora o co ti ide?

katy2
9. aug 2015

@loradora a to sa tak nudis? nemas co robit? a mas vobec tolko rokov, kolko uvadzas? ak ano, tak mi je ta luto... a ozaj mas tri deti? ved sposob tvojej diskusie je uplne primitivny, na urovni deti 7. triedy.... Ak o moze jedna dospela zena vobec prist na takuto otazku?

katulik123
9. aug 2015

@loradora choď sa hrať von a nie písať tu sprostosti, kedže je jasné že ti je max 13 a nudíš sa...
A mimochodom priznaj sa že si si založila falošný účet, kedže to je asi každému jasné...

cecil36
9. aug 2015

@katulik123 mna by zaujimalo komu ukradla na nete tie deti 😀

loradora
autor
Odpoveď bola odstránená
ajkava
9. aug 2015

No..... možno by niekto potreboval trochu zamestnať, lebo sa nudí. Alebo plánuje do budúcna dvojčatá a nevie ako na to. 😀

katy2
9. aug 2015

uz nech je po prazdninach..... deti sa nudia 😠 my v ich veku sme chodili domov len jest a spavat.... cely cas sme boli vonku.... toto je obratena strana internetu

betina1984
Odpoveď bola odstránená
katka1981
9. aug 2015

@betina1984, taketo nieco by som nikdy nikomu nepriala, nieto este nejakemu decku, co sa nudi. Co sa deti navystrajaju a vobec si neuvedomia, ze je to nevhodne, nespravna, neslusne...... ale dospela osoba by uz mala vediet, ze preklinat sa nema. Slova, maju obrovsku moc a zial vacsinou sa otocia aj proti nam.

lilinka007
9. aug 2015

áno, dá, ja som čakala dvojičky dvojvaječné a nemali sme nikoho z rodiny ani z jednej strany, kto by mal dvojičky, nakoniec sme o jedno prišli v 29tt :( ale druhé ok

betina1984
9. aug 2015

@katka1981 nespomenula som slovo preklinam.... Niektore maminy, ktore fakt nemozu mat deti, alebo ich to stalo roky usilia, si to mozu zobrat k srdcu, ze nejaka p.... si tu robi srandu. Ved za rok si nemusi robit srandu na fore, pojde o level vyssie, nejaku macku napr.zabije, lebo sa bude nudit........... O dalsi rok zas o level vyssie, lebo sa bude nudit......... 10-rocna uz chape, co je to robit si z niekoho srandu.... Tak nech znasa aj dosledky....

1martincanka1
9. aug 2015

Ja si mysim, ze inteligentny clovek pochopi, ze si tu robi niekto kozy.. asi preto som reagovala tak ako som reagovala.. hold, nie vsetci sme stali v spravnom rade, ked "sa rozdavalo".. a teraz cakam reakcie vsetkych dotknutych "inteligentov"..

katka1981
9. aug 2015

@betina1984, nie ty si slovo preklinam nepovedala, ale priala si jej zle, cize si ju prekliala. Ja som tiez v hneve povedala velmi vela zleho, vzdy som to olutovala, no uz to spat nemam ako vziat. Ale nechapem, ze ta k takymto slovam vyprovokovalo decko, kt. ani nepoznas. Ved si nalozila aj sama sebe. Moze sa to stat tvojmu dietatu, alebo inemu blizkemu. Ja mam tiez kamaratky a ozaj velmi dobre, co maju ten isty problem, ale ajtak nebudem nikomu nic zle priat. Mne to proste strach nedovoli. Nechcela som sa ta ozaj dotknut.

cailinevelyn
9. aug 2015

@betina1984 o tak toto bolo prilis silne - za jednu zabavu mladej zabky? eee
a to sme sa kolke aj pobavili...

andreajarosciak
15. dec 2015

Bola som na gynekologii a tam mi dr povedala, ze tam vidi dve. Nechcela som tomu verit, v rodine manzela a ani v mojej nie su ani jedny dvojicky. Ako sme sa rozhodli pre dieta, tak mesiac na to som otehotnela, ani som nikdy nebrala antikoncepciu. Raz pred desiatimi rokmi par mesiacov 🙂 Takze jednoznacne nielen umelym, ani to nemusi byt v rodine.

katka90
8. jan 2016

jasné, že sa dá🙂 my čakáme dvojičky bez umeleho

Strana
z4