Kedy vám zistili, že čakáte dvojičky?
Ahojte, baby, kedy vam zistili ze cakajte dvojcatka ? da sa to vidiet uz pri 1 utz okolo 6-7 tt? ci to az neskor? ake mate skusenosti?
Baby ake ste mali priznaky na ziaciatku tehu? Lebo mne nic zatial nie je, okrem toho ze mam vynikajuco vyvinuty cuch😄
@sandra000 som v 16tt a doteraz mi nic nebolo, ziadne nevolnosti, zatial ziadne velke prehnane citove zmeny, nic, normalna som ako doteraz. dokonca pocas menstruacie som bola viac precitlivela ako teraz. takze za mna doteraz uplne normalne, ako keby sa nic nedialo. Jedine co sa deje je zadychanost 😝
@sandra000 no minulý týždeň sme sa dozvedeli že to bude párik. Doteraz sme si mysleli ze dvaja chlapci aspoň využijeme veci po starších dievčatách.
Baby a kociky mi poradte kde ste kupovali? A ake su lepsie? Vedla seba ked su babatka alebo za sebou..?
Noo vyzera super 👍. Kde ho dostat kupit? Lebo netusim aky je lepsi..
@sandra000 ja ked som zistila, ze som tehu a isla som k doktorovi tak tam bola predispozicia potratu, tak som papala hormony, a ten prvy tyzden som prespala. Bola som nepouzitelna. a to som zrovna mala dovolenku. 😀 chvalabohu. a teraz je to uz trosku lepsie, ale neni problem o pol 9 zalahnem a do 2 min som tuha 😀
Ja len toľko že môjho muža zistili až pri pôrode.ked si predstavím že vyše 30dozadu zháňať narýchlo postieľku kočík a čo ja viem čo no a meno nemali vybraté..len jedno..on je z dvoj a moja mama z jedno vajecnych.tak snad mi ich mať nebudeme 🙂
@veronikanellka171 jeeeej ta je krasna

@sandra000 dufam aj ja 😊