Kedy vám zistili, že čakáte dvojičky?
Ahojte, baby, kedy vam zistili ze cakajte dvojcatka ? da sa to vidiet uz pri 1 utz okolo 6-7 tt? ci to az neskor? ake mate skusenosti?
ahojte, aj my cakame dvojicky v marci2017, dnes mi zacina 15tt, doma uz mam dvojrocne dievcatko.
Mne lekar povedal, ze som mala ovulaciu dva krat, ze kazde babatko je z ineho vajecnika.
Najskor sme sa toho zlakli, ze dve, ale teraz sa tesime, hlavne nech su zdrave.
Ja som velmi nizka, mam len 150 cm, doktor automaticky uvazuje o cisarskom.
@ivkahlavnova ahoooj tak to je super! A ako sa inak mate? Vsetko v poriadku? Citis sa dobre? Ja som v 7 tyzdni a zatial musim poklopat, mi je dobre. Semtam boli v podbrusku ale inak ok. Dufam nebudem vracat, lebo nechcem schudnut viac ako som 😔. Ale stale cosi vyjedam, no na vahe to nie je vobec vidno😔..
@luculik86 @sandra000 tehu s viacercatami je rizikove automaticky. Ale nemusite byt na PN. Ako rizikove vas ma brat hlavne gynekolog a venovat vam patricnu pozornost. Vseobecne, po 20. tt si na seba treba velky pozor davat, vela oddychovat a ozaj skoro nic nerobit. Ja som sice chodila aj na tehu cvicenie, ale to naozaj len keby ste boli ze super fit. Kto ma narocnejsiu pracu alebo kludne aj ked nie, najlepsie je uz potom ist na PN, aspon Klara Rulikova odporuca. A ja zas odporucam pre inspiraciu jej knihy. Vela stastia a zdravia a aby ste udrazli babatka v brusku co najdlhsie. Kazdy den k dobru sa rata.
Ahojte, pridávam sa do klubu 🙂 tiež čakáme dvojičky, vraj dvojvajecne momen. 9 tyz. Doktor to zistil už na prvom ultrazvuku...skoro som odpadla 🙂 dobre že som ležala...Stale sa mi to nechce veriť...beriem progesterón na vyrovnanú hladinu hormónov, možno preto mi nie je vôbec zle...no som viac unavená a keď môžem, zdriemnem si cez obed 🙂 termín mám na 2.5.2017
Ahojte 🙂 mne byvalo najma druhy mesiac strasne zle,aj som raz zakrvacala tak ma brali do nemocnice,kde mi prave vtedy,to bol 8tt zistili dvojicky...odvtedy na kontrolach ok,zatial som pribrala polkila kedze mi byvalo zle,uz je to o dost lepsie,sem tam mi je zle vecer,asi uz z unavy. Stale beriem utrogestan,to je tiez progesteron,najma na vyzivu placenty.
Ja cakam dvojvajecne a vy? 🙂
@sandra000 ahoj 🙂 mne vychadza termin na 21.3 a narodena som 22.3.86 🙂
Nam vychadza na 9.3.17 ale tak predpokladam ze pojdeme skor.
Baby, nevysavajte.. vraj to je veľmi zlý pohyb pre tehotnú a velmi pri tomto napínate svaly brucha. Kamoške na rizikovom hneď ako prve zakázala doktorka
Ja som uplne KO pri hociakej cinnosti..... ale mm mi pomaha, inak by som umrela...
Babulky,neviete,ci je mozne na sone v 9tt vidiet jedno babatko a zltkovy vak? Teda dr.najrv zafucal,ze vidi dve ale potom ako pozeral,mi tvrdil,ze jedno..No ja neviem..Tehu som tretikrat,brucho rastie nejak moc,v rodine mame dvojky.. Waaa..pomoooc
Baby a dokedy ma ide vysetrovat zo spodu?? Do kedy sa to moze? A objednal ma az o 3 tyzdne, to budem v 11tt. A ze mi vezme krv. Lebo nerozumiem nemala by som brat zelezo, magnezium alebo nejake tehu vitaminy?? Alebo je to este skoro? Dakujem
@sandra000 ahoj, vies co kazde dva az 3 tyzdne. Teraz som sa ho nepytala kedy mam prist som zabudla,tak id po 3 tyzdnoch aby mohol ist aj priatel. Ale boli to 2 tyzdne doteraz co si pamatam. Zo zaciatku kvoli tej predispozicii potratu hlavnu, a teraz budeme chodit aj tak castejsie. 😉
@sandra000 vies co presne si nepamatam,ale zo spodu ma urcite prve dva mesiace pozeral. To viem na isto. A potom tusim uz normalne robil sono cez brusko. Ja som brala do 12 tyzdna kyselinu listovu. Vitaminy? Beriem ich takou formou ze cerstva zelenina,ovocie. Asi je to lepsie ako tie umeliny. To je ale moj nazor.
ahojte, mna v 12tt uz vysetroval cez brusko. Tiez beriem len kyselinu listovu a este utrogestan, to je prirodny progesteron na vyzivu placenty.
Ja som uz v druhom trimestri a stale mi doktor kaze brat kyselinu listovu, ze je dobra na chudokrvnost, celkom sa tesim, ze do mna netlaci zelezo.
Co sa tyka kontrol, napr idem teraz az po 4 tyzdnoch, predtym som bola po 2-3 tyzdnoch, ale asi aj kvoli tomu, ze som v 8tt krvacala.
Inak ked mam pocit, ze ma ide boliet hlava alebo mam tlaky v brusku, dam si magnezium, ale len podla potreby.
Inak sa tiez snazim mat vitaminy hlavne vo forme ovocia a zeleniny.
ozaj dievcata, rozmyslali ste uz nad kocikom?
@ivkahlavnova ja chcem ten vedla seba,ale zatial ho nejdem kupovat,este pockam chvilocku. Urcite nechcem ten za sebou.
Ahojte mamičky 🙂 tak mna 2x pozeral zo spodu a min.tyz.to bol 9. tyz. už len cez bruško. Teraz pôjdem až v 12. tyz. na ten test...inak podľa vás, neškodí častý ultrazvuk bábätkám? Niekto som čítala že len 4 krát by sa malo počas celého tehotenstva...no u dvojičkách treba častejšie, to je jasné..ale zas každé dva týždne...no neviem, vy máte aký názor??? Inak mne sa celkom páči tento kočík, vyzerá ako pre jedno bábätko, len inej farby.
ahojte 🙂
uz ste boli na triple testoch? nam dopadli dobre, comu sa moc tesim.
A kupovala z Vas niektora uz kocik?
Dakujem

Ahojte baby!! Co mate nove? Ja teda ako na hojdacke☹(( mam naladu otrasnu dnes cely den.. Len sa vadim, chudak priatel ten toho dnes schytal najviac :(( to aj vy ste boli take podrazdene??