Ako vyčistiť WC?
Prosím Vás poraďte mi účinný prostriedok, ktorý dokonale vyčistí WC (vnútro ale hlavne aj obvod) od vodného kameňa. Skúšala som už všeličo a nič nezaberá ☹ Ďakujem
U nas sa najviac osvedcila kyselina citronova, dlho som vodny kamen nevedela odstranit a az toto nam pomohlo, je to lacne a funguje to paradne. Na zazraty vodny kamen urobim kasicku z kyseliny citronovej a vody to napatlam na miesto a necham posobit cez noc. Ak je to miesto pod vodou iba nasypat a nechat posobit.
moja mama by ti určite poradila kúpiť kyselinu niekde v železiarstve.. toto pomáha
Biely pulirapid s modrym vrchnakom je podla mna najucinnejsi na vodny kamen 🙂 aj na wc som ho raz pouzila ked som mala taku kolajnicu vodneho kamena a pekne zislo. Na nerezovy drez a baterie je ako stvoreny, lesknu sa po nom uplne krasne 🙂
bože HCL dávať do hajzla... divím sa že máte podaktoré nosy v poriadku a kanalizačné potrubia že vás vodnatá extáza nevytopila
To je sranda ja mám na čistenie prostriedky W5 z Lidlu za pár centov aj do WC a za tie roky som nijaké usadeniny ani nevyčistitelné miesta nenašla. Že HCL - chúďa planéta, naše a ich deti...
urcite eurona a baliky zadarmo.
@mijka88 máte k dispozícii ešte ten zázrak?By som chcela na chalupu
Na WC čierny domestos top a na batériu dm čistič kúpeľni top
Baby, ide to aj bez zbytočnej chémie a účinne 😉 napíšte mi do správy, kto má záujem
Baby skuste na noc dať 2 tablety do umyvacky Riadu a zavrite to do hajzla 🙂 ráno budete milo prekvapené
@petrakl ta klasicka ruzovo modra?
@malinoismum akože to hodím na dno či do nádobky?
HCl liat do záchodu to môže fakt iba úplný ignorant 😳
@anjelik9993 normálne do záchoda 🙂 2 ks tablet a hotovo na Noc alebo keď pôjdeš do prace a vybavené… ja som bola prekvapená a teda predtým som ten hajzel drhla ako otrok 😢
@anjelik9993 ano🙂

Ja som používala bref na vodný kameň čierny obal. Nechať len odmocit a vykefovat úplná pecka je to...