icon

Ako vyčistiť WC?

janush
4. jún 2018

Prosím Vás poraďte mi účinný prostriedok, ktorý dokonale vyčistí WC (vnútro ale hlavne aj obvod) od vodného kameňa. Skúšala som už všeličo a nič nezaberá ☹ Ďakujem

Strana
z2
kathy93
5. jún 2018

Ja som používala bref na vodný kameň čierny obal. Nechať len odmocit a vykefovat úplná pecka je to...

ja_jarka
5. jún 2018

U nas sa najviac osvedcila kyselina citronova, dlho som vodny kamen nevedela odstranit a az toto nam pomohlo, je to lacne a funguje to paradne. Na zazraty vodny kamen urobim kasicku z kyseliny citronovej a vody to napatlam na miesto a necham posobit cez noc. Ak je to miesto pod vodou iba nasypat a nechat posobit.

januska20
5. jún 2018

moja mama by ti určite poradila kúpiť kyselinu niekde v železiarstve.. toto pomáha

sirius18
5. jún 2018

@janush Coca cola,, ta žieravina vyčistí všetko....

janush
autor
5. jún 2018

@ja_jarka ďakujem, vyskúšam tu kyselinu citronovu a uvidim zajtra 🙂

janush
autor
5. jún 2018

@sirius18 to som škúšala a nezišlo to....

liduska12
5. jún 2018

Biely pulirapid s modrym vrchnakom je podla mna najucinnejsi na vodny kamen 🙂 aj na wc som ho raz pouzila ked som mala taku kolajnicu vodneho kamena a pekne zislo. Na nerezovy drez a baterie je ako stvoreny, lesknu sa po nom uplne krasne 🙂

judar
5. jún 2018

bože HCL dávať do hajzla... divím sa že máte podaktoré nosy v poriadku a kanalizačné potrubia že vás vodnatá extáza nevytopila

stani.m
13. júl 2018

To je sranda ja mám na čistenie prostriedky W5 z Lidlu za pár centov aj do WC a za tie roky som nijaké usadeniny ani nevyčistitelné miesta nenašla. Že HCL - chúďa planéta, naše a ich deti...

oli18
13. júl 2018

@janush To si teda neviem predstaviť to tvoje WC, ak si všetko vyskúšala a nič nepomohlo 🙂😨

bubu62
24. sep 2018

urcite eurona a baliky zadarmo.

dodkamatus
23. jún 2019

@mijka88 máte k dispozícii ešte ten zázrak?By som chcela na chalupu

lucia147852
23. jún 2019

Na WC čierny domestos top a na batériu dm čistič kúpeľni top

mima773
16. sep 2019

Baby, ide to aj bez zbytočnej chémie a účinne 😉 napíšte mi do správy, kto má záujem

esmera50
30. júl 2021

@alus33 ja tiež kyselinuz obchodu, je to super, ale kao vyčistím zažltnutý povrch wécka? dekel na ňom? nejde to

esmera50
30. júl 2021

@janush normálne z drogérky

malinoismum
30. júl 2021

Baby skuste na noc dať 2 tablety do umyvacky Riadu a zavrite to do hajzla 🙂 ráno budete milo prekvapené

anjelik9993
30. júl 2021

@petrakl ta klasicka ruzovo modra?

anjelik9993
30. júl 2021

@malinoismum akože to hodím na dno či do nádobky?

bluka2
30. júl 2021

HCl liat do záchodu to môže fakt iba úplný ignorant 😳

malinoismum
30. júl 2021

@anjelik9993 normálne do záchoda 🙂 2 ks tablet a hotovo na Noc alebo keď pôjdeš do prace a vybavené… ja som bola prekvapená a teda predtým som ten hajzel drhla ako otrok 😢

petrakl
2. aug 2021

@anjelik9993 ano🙂

Strana
z2